Een schuifdeur met glas voor je overkapping

Om uw overkapping helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een schuifdeur met glas. Een schuifdeur met glas biedt veel voordelen. Lees hier meer over deze voordelen.

Een schuifdeur met glas maakt uw overkapping helemaal af

Om uw overkapping helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een schuifdeur met glas. Een schuifdeur met glas biedt veel voordelen. Bij Solundo kunt u uw eigen schuifdeur met glas samenstellen. Lees hier meer over wat de voordelen zijn van schuifdeuren van glas en hoe u uw eigen schuifdeuren bij Solundo kunt samenstellen.

Waarom kiezen voor schuifdeuren van glas?

Wat zijn de redenen om te kiezen voor schuifdeuren van glas? Wij zetten een aantal redenen voor u op een rij: 

•    Geniet langer van het buitenleven 
Wanneer u ervoor kiest om met schuifdeuren van glas uw overkapping af te sluiten, kunt u in alle seizoenen genieten van het buitenleven. Zo kunt u in de zomer de schuifdeuren openschuiven en in de winter er warmpjes bijzitten door de schuifdeuren dicht te houden. Daarnaast kunt u ook nog terrasverwarmers bij ons aanschaffen, zodat u in de winter een heerlijk plekje heeft om te zitten.

•    Maak uw woning groter
Een schuifdeur met glas zorgt voor een dichte overkapping. Hierdoor heeft u letterlijk een nieuwe extra leefruimte die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u er een gezellige ruimte van maken, om er vervolgens gasten uit te nodigen. Ook kunt u het de overkapping tijdelijk gebruiken voor opslag.

•    Kans op waarde verhoging van uw woning
Er bestaat een grote kans dat door de schuifdeuren de waarde van uw woning wordt verhoogd. Voor kopers is een afgesloten overkapping aantrekkelijk, waardoor het voor de koper een extra verkoopargument is. 

•    Beschermd tegen verschillende weersomstandigheden
Met gesloten schuifdeuren, bent u beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunt u op warme, koude en regenachtige dagen nog steeds genieten van uw overkapping. 

Uw schuifdeuren van glas op maat bestellen 

Bij Solundo kunt u uw eigen schuifdeuren van glas op maat bestellen. Er zijn verschillende opties waar u uit kunt kiezen om uw schuifdeuren te personaliseren. Zo kunt u uit drie kleuren kiezen, hebben we zes verschillende lengtes van de rail waar u uit kunt kiezen en hebben we 13 verschillende inbouwhoogtes beschikbaar. Daarnaast hebben we ook nog verschillende extra’s die u kunt toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze tochtborstels, om het in de winter nog aangenamer te maken. Ook kunt u kiezen voor deurgrepen. Het voordeel van deurgrepen is dat u de kans van vettige handen op het glas verkleint. Zo hebben we nog andere leuke extra’s beschikbaar om uw schuifdeuren in glas helemaal af te maken.
 

Schuifdeuren van glas kopen bij Solundo 

Waarom zou u schuifdeuren in glas kopen bij Solundo? Onze productspecialisten kunnen u goed adviseren in het maken van de juiste keuze op het gebied van onze schuifdeuren. We hebben al jaren ervaring en bieden u alleen materialen aan van hoge kwaliteit. Wilt u graag onze schuifdeuren met glas eerst in het echt bekijken? Dan kunt u langskomen in onze showroom. Tijdens uw bezoek kunnen we direct meedenken met uw persoonlijke situatie en advies meegeven. Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie op onze schuifdeuren van glas en kunt u via onze webshop veilig winkelen en betalen.

Samengevat

Een schuifdeur in glas maakt uw overkapping helemaal af. Een schuifdeur met glas heeft verschillende voordelen. Door met een schuifdeur van glas uw overkapping dicht te maken, kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin. Daarnaast bent u met schuifdeuren beschermt van verschillende weersomstandigheden. U kunt bij Solundo uw eigen schuifdeur in glas samenstellen. Komt u er niet uit? Onze productspecialisten helpen u graag met de aanschaf van de juiste schuifdeuren van glas. 
 

Veelgestelde vragen over schuifdeuren glas

Wat zijn de kosten van een schuifdeur met glas voor een overkapping?

De kosten van een schuifdeur met glas hangt af van de samenstelling die u maakt op onze website. Bestel vandaag nog uw schuifdeur met glas.

Waarom zou ik kiezen voor schuifdeuren van glas?

Schuifdeuren van glas hebben veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door genieten van uw tuin en bent u beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..