Een overkapping zelf samenstellen bij Solundo

Een overkapping zelf samenstellen? Dat kan bij Solundo. Lees hier meer over de mogelijkheden die wij bieden.

Een overkapping zelf samenstellen? Dat kan bij Solundo. Een overkapping heeft bij veel mensen al enorm veel voordelen opgeleverd. Wilt u graag meer genieten van uw tuin en daarnaast ook meer ruimte creëren in uw huis? Lees dan snel verder over de mogelijkheden om zelf een terrasoverkapping te bouwen.


Waarom een terrasoverkapping zelf samenstellen? 


Waarom zelf een overkapping samenstellen en deze terrasoverkapping ook vervolgens zelf bouwen? En wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping? Wij zetten een aantal punten voor u op een rij:  


- Uw terrasoverkapping op maat 
U heeft bij Solundo keuzes uit verschillende maten. Hierdoor kunt u uw eigen overkapping samenstellen die perfect aansluit op uw huis. 

- Bespaar geld 
Door een terrasoverkapping zelf te bouwen, bespaart u geld. U hoeft namelijk geen extra mankracht te betalen om het werk voor u te doen. 

- Een terrasoverkapping vergroot de oppervlakte van uw woning
Wanneer u zelf een overkapping gaat samenstellen en bouwen, heeft u meer vierkante meters. Ideaal om uw woonkamer uit te breiden. 

- Uw huis wordt meer waard
Wist u dat de waarde van uw huis stijgt met een terrasoverkapping? 

- Geniet het hele jaar door van uw tuin 
Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Hoe lekker is dat? Wanneer u een afsluitbare terrasoverkapping bouwt, kunt u van s’ ochtends vroeg tot laat in de avond op uw terras zitten. 


Een terrasoverkapping samenstellen en aanschaffen bij Solundo


Waarom zou u voor Solundo kiezen wanneer u een overkapping zelf wilt samenstellen? Wij leggen u graag uit wat wij te bieden hebben. Hoewel we een jonge onderneming zijn, hebben we een grote passie voor het adviseren en begeleiden voor het  aanschaffen van een terrasoverkapping.  Wij werken alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit en bieden u de laagste prijsgarantie. Daarnaast denken we graag met u mee en helpen we u om zelf uw terrasoverkapping te bouwen. Hiervoor kunt u na levering altijd contact met ons opnemen.  
 

Hoe werkt het zelf samenstellen van een overkapping? 


Bij Solundo kunt u uw eigen terrasoverkapping samenstellen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? U kunt eerst een aantal opties invullen. Kies de kleur van de terrasoverkapping, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van de overkapping. Vervolgens kunt u ook nog extra opties kiezen om uw terrasoverkapping helemaal af te maken. Wij raden altijd aan om ook een handleiding te bestellen voor het bouwen van uw eigen terrasoverkapping. 


Samengevat 


Zelf een terrasoverkapping bouwen kan met een bouwpakket van Solundo. Een terrasoverkapping heeft veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld elke dag van het jaar genieten van uw tuin. Door zelf een terrasoverkapping te bouwen, bespaart u ook geld. Start vandaag nog bij Solundo met een overkapping zelf samenstellen.
 

Waar kan ik een terrasoverkapping zelf samenstellen?

U kunt een overkapping zelf samenstellen en aanschaffen bij Solundo. Kies de kleur van de terrasoverkapping, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van de overkapping. Na de selectie, ziet u direct de prijs voor uw terrasoverkapping. 

Hoe kan ik zelf een terrasoverkapping bouwen?

Door een terrasoverkapping samen te stellen, kunt u zelf een terrasoverkapping bouwen. Ideaal als hobbyproject. 

Wat zijn de voordelen van zelf een overkapping samenstellen?

Door zelf een overkapping samen te stellen, vergroot u de waarde van uw woning. Ook kunt u in elk seizoen genieten van uw tuin. Bespaar geld door zelf de overkapping te bouwen breidt uw woonkamer uit met extra ruimte. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..