Een overkapping met glas op maat

Wilt u in uw eigen buitenruimte genieten van de natuur, zelfs wanneer het weer tegenzit? Stel dan een glazen overkapping samen bij Solundo. Lees hier meer over de voordelen van een glazen overkapping en wat Solundo voor u kan betekenen.

Kies bij Solundo voor een overkapping met glas  

Wilt u in uw eigen buitenruimte genieten van de natuur, zelfs wanneer het weer tegenzit? Stel dan een glazen overkapping samen bij Solundo. Een overkapping met glas heeft veel voordelen. Zo kunt u op elk moment genieten van uw tuin, terwijl u beschermd bent tegen de wind en de regen. Lees in dit artikel meer over de verschillende mogelijkheden van een overkapping met glas en welke voordelen Solundo u biedt. 

De voordelen van een glazen overkapping 

Uiteraard wilt u een weloverwogen besluit nemen voordat u ervoor kiest een overkapping met glas te kopen. Daarom zetten we voor u een aantal voordelen van ons op een rij die u kunt verwachten wanneer u voor ons kiest: 

- Bij Solundo kiest u voor kwaliteit en maatwerk 
Onze overkappingen zijn van hoge kwaliteit materialen en worden volledig op maat gemaakt 

- Weinig onderhoud 
Dankzij onze materialen van hoge kwaliteit, heeft uw overkapping weinig onderhoud nodig.  

- Kans op verhoogde taxatiewaarde 
Een glazen overkapping is een slimme investering voor de toekomst die de taxatiewaarde van uw huis kan verhogen. 

- U bent onafhankelijk van de seizoenen 
Uw eigen buitenruimte kunt u met een overkapping met glas het hele jaar door benutten.

- Breidt uw leefruimte uit 
Uw woonruimte wordt met een overkapping een stuk groter. Dit biedt meer leefcomfort. 
 

De mogelijkheden van een overkapping met glas 

U kunt bij Solundo zelf uw eigen glazen terrasoverkapping samenstellen. We hebben verschillende glazen elementen, zoals een glaspaneel overkapping of een glazen dak waar u uit kunt kiezen, die uw overkapping helemaal afmaken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gelaagd glas als dakmateriaal. U kunt hierdoor goed naar buiten kijken. Heerlijk voor als u laat op de avond naar de sterren wilt kijken. Daarnaast zorgt een glazen dak ook voor geluidsreductie. Het geïsoleerde dak kan geluiden van buiten verminderen, waardoor u nog meer kunt genieten van uw eigen tuin. 

U kunt ook kiezen voor een overkapping met glazen pui. Hierdoor hebt u goed zicht op uw tuin. Een overkapping met glaswand heeft een aantrekkelijke uitstraling. Ook kan een overkapping met glaswand energiebesparend werken. Het glas houdt namelijk in de winter meer warmte vast en houdt de hitte in de zomer tegen. Daarnaast creëert u met een glaspaneel overkapping een mooie overgang tussen de binnen- en buitenruimte van uw woning.  

Een overkapping met glas bestellen 

Hoe gaat het bestellen van een glazen overkapping bij Solundo in zijn werk? U kunt via de configurator zelf uw eigen overkapping met glazen pui of dak samenstellen.  Wilt u een glazen dak? Kies dan bij het dakmateriaal voor gelaagd glas. Wilt u een overkapping met glas wand? Kies dan bij extra opties voor glazen schuifdeuren. Selecteer de andere benodigde opties in de configurator om uw overkapping met glas te bestellen. 

Conclusie 

Wilt u graag een overkapping met glaswand kopen? Dan kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Zo kunt u gaan voor een glazen dak of kiest u voor een glaspaneel overkapping. Ook kunt u ervoor kiezen om uw overkapping volledig van glas te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Veelgestelde vragen over overkapping met glas

Hoe duur is een aanbouw met glazen dak?

Een aanbouw met glazen dak kan variëren in prijs. Zo zijn er veel factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Zo kunnen er veel extra’s toegevoegd worden zoals zonwering, verwarming, glazen wanden en een vrijstaande constructie. Ook kan de kleur, stijl en afmeting de kosten hoger maken. Wanneer u het goedkoopste zoekt zonder allemaal extra’s zal dit € 906,84 kosten.

Hoe groot mag een aanbouw met glazen dak zijn zonder vergunning?

Alle bijgebouwen mogen in totaal niet groter dan 30m2 zijn. Als u meerdere bijgebouwen heeft moet u hier dus op letten. Is de aanbouw met glazen dak uw eerste bijgebouw? Dan kunt u dat 9/10 keer zonder vergunning bouwen. Het is verstandig om hier toch altijd even bij de gemeente naar te informeren. Per gemeente kunnen de specifieke regels nét anders zijn; check het dus altijd.

Wat kost een glazen overkapping?

De kosten van een glazen overkapping hangt af van de samenstelling die u maakt via onze configurator. Nadat u de samenstelling heeft gemaakt, ziet u direct de prijs van uw glazen overkapping.

Is een glazen dak duurder dan polycarbonaat?

Polycarbonaat is goedkoper, maar een glazen dak heeft meer voordelen en een luxere uitstraling.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..