Een overkapping 3x3 aluminium is de ideale afmeting voor veel woningen

Een overkapping 3x3 aluminium is de ideale manier om uw leefruimte te vergroten. Deze afmeting past bijna bij elke tuin, lees meer over de verschillende voordelen en opties van de overkapping.

De huizenprijzen worden steeds hoger en de keuze steeds minder. Hierdoor moet u compromissen sluiten als het gaat om een nieuwe woning zoeken óf u bent verplicht uw eigen woning te verbeteren. Dit kan best lastig zijn maar door verschillende dingen helemaal zelf te kunnen personaliseren en op basis van uw eigen stijl te kunnen uitzoeken kunt u er toch nog wat leuks van maken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw leefruimte vergroten met een overkapping 3x3 aluminium. Een overkapping is namelijk een fijne overgangsruimte tussen huis en tuin.

Vergroot uw leefruimte

Op veel verschillende manieren kunt u een woning aanpassen zodat er meer leefruimte ontstaat, zo kunt u een dakkapel laten plaatsen, extra kamers creëren in een woning of een aanbouw laten plaatsen. Een goedkopere versie van een aanbouw is een overkapping. Een overkapping kunt u helemaal dichtmaken en laten aansluiten op uw woning, zonder dat u daar een aannemer voor nodig heeft. Met behulp van de glazen wanden, verwarming en extra verlichting kunt u elk seizoen comfortabel genieten van uw overkapping.

Uitbreiding van binnen en buiten

De aluminium overkapping 3x3 kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Een overkapping kan uw leefruimte vergroten als aanbouw, die dan weer gebruikt kan worden als werkplek, hobbykamer of loungeplek. U kunt er ook voor kiezen de overkapping niet af te sluiten en dit puur als buitenplek met bescherming tegen regen te gebruiken. De overkapping 3x3 is namelijk groot genoeg om een overdekt terras van te maken. Barbecueën in Nederland of België is dan nooit meer een probleem, omdat u het eten zelfs met regen niet naar binnen hoeft te verplaatsen. Vergroot uw leefruimte en geniet volop van uw overkapping op de manier die het beste past bij uw situatie.

Passend gemaakt voor elke tuin

Voor een overkapping 3x3 aluminium heeft u geen grote tuin nodig, zolang de overkapping niet meer dan 50% van de tuin in beslag neemt zal u de overkapping hoogstwaarschijnlijk zonder vergunning mogen plaatsen. Het plaatsen van de overkapping kunt u gemakkelijk zelf doen met behulp van een vriend of familielid. De aluminium overkapping 3x3 is namelijk niet al te zwaar omdat het van aluminium is gemaakt. Met behulp van de montagehandleiding, wat gereedschap en een helpende hand kunt u stapsgewijs de overkapping op de gewenste plek in de tuin plaatsen. Op deze manier kunt u de overkapping gemakkelijk en snel op de juiste plek hebben staan zonder extra geld uit te moeten geven aan monteurs.

Personaliseer naar behoefte

Een overkapping 3x3 aluminium is ideaal wanneer u een middelgrote tuin heeft. Deze grote past dan perfect in uw tuin zonder dat het de tuin opslokt. Denkt u toch een grotere overkapping nodig te hebben, dan is dat geen probleem. Bij Solundo kunt u zelf bepalen hoe groot de overkapping moet worden. Zo is het mogelijk een aluminium overkapping uit te zoeken van 2 meter breed tot en met 12 meter. De keuze uit de diepte van de overkapping begint bij 2 meter en gaat tot en met 4 meter diep. Bepaal welke afmetingen het beste aansluiten op uw huis en tuin en creëer zo uw droomoverkapping.

Stel de ideale overkapping samen bij Solundo

Een aluminium overkapping 3x3 kan een mooie verlenging zijn van uw woning. Gemakkelijk en snel kunt u zelf de overkapping plaatsen met behulp van een helpende hand. Bespaar zo kosten en creëer met behulp van de personaliseerbare opties uw droomoverkapping. Weet u niet zeker of een overkapping 3x3 aluminium de juiste afmeting is voor uw tuin? Neem gerust contact met ons op en bekijk de overkapping in levende lijven in onze showroom.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..