KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een luxe overkapping aan huis, alles waar u van droomt

Veranda overkapping
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een heerlijk huis hebben maar niet altijd van uw mooie tuin kunnen genieten? Dat is zonde. Een luxe overkapping aan huis zorgt ervoor dat niks u tegenhoudt om van uw tuin te kunnen genieten. Stel u voor dat op een mooie lentedag u buiten in uw luxe gepersonaliseerde overkapping een boek kunt lezen terwijl u uitkijkt op uw tuin. Dit is niet zomaar een fantasie, maar kan realiteit worden. De overkapping aan huis kan wit zijn, maar een zwarte overkapping aan huis is ook mogelijk. Creëer uw eigen luxe overkapping aan huis door zelf alles te personaliseren. Niet alleen heeft u keuze uit de kleur maar ook uit de stijl. Dit zijn opties om de basis van de zwarte overkapping aan huis vast te stellen.

Creëer extra luxe

Naast basis opties zijn er nog extra keuzemogelijkheden voor een luxe overkapping aan huis. Infrarood terrasverwarming geeft de luxe om zelfs in de winter nog warm met vrienden buiten te zitten. Elkaar in de avond kunnen zien kan gemakkelijk met de optie voor ingebouwde energiezuinige ledverlichting. Om ervoor te zorgen dat u helemaal geen last van het weer zal hebben zijn glazenwanden ideaal om erbij te kiezen. Glazenwanden zorgen ervoor dat wind of regen niet onder uw vaste overkapping aan huis door kan gaan. Met al deze extra’s kunnen u en uw vrienden optimaal genieten van een luxe overkapping aan huis.

Overkapping aan huis inclusief montage voor optimale luxe

U kunt zelf uw droom luxe overkapping aan huis samenstellen door de verschillende keuzemogelijkheden. Als de winter eraan komt en u nog graag met uw vrienden buiten wilt zitten is het belangrijk dat de overkapping aan huis in bijvoorbeeld wit zo snel mogelijk klaar is. Dit kan zeker gerealiseerd worden. Bij een vaste overkapping aan huis hoort natuurlijk ook de luxe van het monteren. De overkapping aan huis kan inclusief montage. Solundo adviseert verschillende bedrijven die de overkapping kunnen monteren. Solundo heeft deze bedrijven goed gecheckt en weet dat deze bedrijven betrouwbaar zijn en goed werk zullen leveren. Een overkapping aan huis inclusief montage is zeker mogelijk en geeft u de totale luxe ervaring.

203