KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een carport zelf maken

Carport bouwpakket aluminium
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een carport zelf maken: luxe, voordelig en snel!

Een carport is voor veel doeleinden geschikt: u kunt er uiteraard uw auto inzetten, maar ook een motor, caravan of camper kunt u kwijt in deze beschermende omgeving. Een carport voorkomt niet alleen dat u zelf nat wordt als u van de auto naar huis loopt, het beschermt ook uw auto tegen allerlei weersinvloeden. En u hoeft ’s ochtends niet eerder uw wekker te zetten om de ruiten te krabben bij vrieskou. Maar een carport geeft uw huis ook een luxere uitstraling, waardoor het meer waard wordt op de markt. Een carport laten bouwen, kan een kostbare zaak worden met de huidige prijzen die aannemers berekenen; bovendien moet u dan lang wachten voordat de aannemer een keer tijd heeft. Dit soort problemen hebt u niet als u zelf een carport gaat maken. Moeilijk? Niet als u uw Doe-Het-Zelf carport bij Solundo bestelt!

 

Gemakkelijk zelf een carport maken

Het lijkt misschien heel ingewikkeld, maar het is heel gemakkelijk zelf een carport te maken. U geeft de gewenste maten en materialen op, waarna het bouwpakket inclusief heldere montagehandleiding bij u wordt thuisbezorgd. Een houten of metalen carport zelf maken, wordt zo wel heel gemakkelijk! Geen gedoe met zagen en inkorten, want alles is voor u op maat gemaakt.

En als u er niet uitkomt, dan kunt u terecht bij onze deskundige helpdesk. Desgewenst kunnen wij u ook in contact brengen met door ons geselecteerde aannemers die hun waarde reeds bewezen hebben en goed op de hoogte zijn van onze producten.

Ook is het mogelijk een carport te kopen. Dit bouwpakket voor een aluminium carport wordt in standaardmaten geleverd, en kan snel en eenvoudig gemonteerd worden. U hebt dan zelfs geen zorgen meer over het opgeven van de juiste maten. U hoeft dan alleen nog maar het kant-en-klare bouwpakket in elkaar te zetten!

Heel veel mogelijkheden

Voor het samenstellen van uw ideale carport hebt u heel veel mogelijkheden: kiest u voor hout of aluminium, voor een moderne of klassieke uitstraling, voor een vrijstaande carport of een carport aan huis, voor een afscheiding met schuifdeuren of niet? De keuze is geheel aan u!

Daarnaast kunt u er nog voor kiezen of u bijvoorbeeld verlichting wilt, verwarming of de zijkant(en) wilt afdekken met schotten of deuren. Er zijn heel veel mogelijkheden om uw ideale carport samen te stellen.

Nadat uw keuze gevallen is op de carport van uw dromen, gaat u de maten van de carport opnemen. Wij maken vervolgens alle onderdelen op maat voor u, zodat u gemakkelijk de carport aanbouw zelf kunt maken. Al onze producten worden geleverd met een uitgebreide en heldere handleiding, die u stap voor stap door het bouwproces begeleidt. Het kan eigenlijk niet mis gaan.

En als het klaar is, hebt u niet alleen de voldoening van het zelf maken van de carport, maar hebt u ook een fraaie toevoeging aan uw huis waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!

 

Heb ik een vergunning nodig?

Een carport wordt vaak gelijkgesteld met een overkapping en is onder bepaalde voorwaarden niet vergunningsplichtig. Overigens kan een gemeente wel aanvullende regels opstellen ten aanzien van een carport. Het is dan ook verstandig informatie in te winnen bij uw gemeente voordat u zelf een carport gaat maken.

Als deze administratieve hobbel eenmaal genomen is, staat niets u meer in de weg zelf een carport aan uw huis te maken. Welkom bij Solundo!

203