Dubbele Carport aan huis?

Dat is mogelijk bij Solundo! Handig als u twee auto’s heeft die u wilt beschermen, als u extra bergruimte wilt of een camper wilt beschermen. Een dubbele carport kunt u zowel aan huis, los in uw tuin of aan een ander gebouw bouwen. Bij Solundo is het allemaal mogelijk. Op zoek naar informatie over de afmeting dubbele carport, breedte dubbele carport of over de manier hoe u een dubbele carport kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Dat is mogelijk bij Solundo! Handig als u twee auto’s heeft die u wilt beschermen, als u extra bergruimte wilt of een camper wilt beschermen. Een dubbele carport kunt u zowel aan huis, los in uw tuin of aan een ander gebouw bouwen. Bij Solundo is het allemaal mogelijk. Op zoek naar informatie over de afmeting dubbele carport, breedte dubbele carport of over de manier hoe u een dubbele carport kunt inzetten? Lees dan snel verder!

De voordelen

Een van de grootste toepassing van een Carport is natuurlijk om uw auto of camper droog te zetten. Perfect om droog in te stappen en uw voertuig te beschermen. Voorkom bijvoorbeeld dat uw auto of camper geen hagelschade oploopt. Zeker met het extreme weer is dat geen overbodige luxe! Met dubbele carports van Solundo kunt u zelfs twee voertuigen droog zetten en beschermen. Handig voor de autoliefhebber voor als u droog wilt sleutelen aan uw auto’s. 

Een dubbele carport is een luxe, maar wel één die voor iedereen kan bestellen! Zeker de caport bij Solundo. Het is een duurzaam en onderhoudsvrij product. Een dubbele carport van Solundo is bestand tegen ieder soort weer. Dat is een groot voordeel ten opzichte van een houten carport. Deze moet u om de aantal jaar onderhouden en het heeft kans om te rotten. De carport van Solundo heeft een premium look en een dak om zelf uit te kiezen. Fijn toch?  

Daarnaast wordt uw huis meer waard met een dubbele carport aan huis.  Het is dus een investering voor de toekomst. Denk aan de taxatiewaarde die hoger wordt door de dubbele carport. Een belegging voor de toekomst. 

Extra opslag?

Niet iedereen heeft de luxe om twee voertuigen droog te zetten. U kunt een dubbele carport aan huis ook gebruiken als opslag of als overkapping! Zet één voertuig droog en gebruik de overige ruimte als opslag voor bijvoorbeeld; fietsen, gereedschap, meubilair en meer. Goedkoper dan een eigen schuur en alles staat veilig en droog.

Afmetingen voor uw nieuwe carport

Welke afmeting of breedte dubbele carport moet u gebruiken? Dat is geheel aan u. In de webshop kunt u de hoogte en breedte dubbele caport kiezen. Voordat u bestelt is het dus verstandig om de juiste afmeting dubbele carport te selecteren, zodat uw auto’s, camper of spullen onder de carport passen. Nadat u de afmetingen hebt opgemeten, kunt u overgaan tot het samenstellen van uw Carport. Lees snel verder!
 

Stel mijn carport samen

U kunt zelf uw carport bij Solundo samenstellen. Selecteer de juiste afmetingen voor de dubbele carport, kies de kleur en dakmateriaal. Bij het dakmateriaal voor dubbele carports kunt u kiezen uit glas of polycarbonaat, waarbij de laatste soort het meeste wordt gebruikt. Beiden zijn goed bestand tegen de verschillende (extreme) weersomstandigheden. Het glazen dak wordt gemaakt van 8,76mm dik gehard veiligheidsglas, terwijl polycarbonaat een kunststof is dat al deels zonwerend is. Verder kunt u besluiten om de carport open te laten, echter u kunt deze ook deels dicht maken met zijwanden. Eenvoudig te plaatsen en precies op maat van de carport te bestellen.

Vergeet bij het bestellen niet om de handleiding aan te vinken. Dit zorgt er namelijk voor dat u eenvoudig de carport kunt monteren. Wilt u de dubbele carports ook als overkapping maken, dan kunt u nog verlichting en een terrasverwarmer als accessoire erbij bestellen!

Samengevat

Carports kunt u op meerdere manieren in zetten. U kunt een dubbele carport gebruiken om twee voertuigen droog te zetten en als opslag voor spullen. Eén van de voordelen waar u misschien niet direct aan denkt, is dat een carport van Solundo uw huis meer waard kan maken! Handig als investering in de toekomst. Dat is fijn als u bespaart op de montage van de carport, want met de montagehandleiding van Solundo kunt u deze eenvoudig zelf monteren. Een eigen project waar u in de toekomst nog lekker van kunt genieten!
 

Veelgestelde vragen over carport

Van welke materialen is de moderne carport gemaakt?

De carport is grotendeels van aluminium gemaakt. Een aluminium carport is duurzaam, stevig en makkelijk te monteren. Naast aluminium is de moderne carport ook van gehard glas of polycarbonaat gemaakt, dit wordt voor het dak gebruikt. U kunt zelf kiezen of u gehard glas of polycarbonaat wilt voor het dak. Wilt u een dichte carport? Dan worden de zijkanten van geard veiligheidsglas gemaakt. Een moderne carport bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende materialen.

Hoe groot mag u een carport maken zonder vergunning?

Zelf een carport maken kan zonder vergunning. Een carport wordt namelijk vaak gelijkgesteld aan een normale overkapping. Wel is het verstandig dit altijd te checken bij uw gemeente. De gemeente kan namelijk aanvullende regels hebben ten aanzien het maken van een carport. Verschillende onderdelen kunnen namelijk een rol spelen bij het plaatsen van een carport. Zo kan de plaats en de grootte een reden zijn om toch een vergunning nodig te hebben. Check het dus altijd.

Is een carport goedkoper dan garage?

Ja, een carport is vele male goedkoper dan een garage. Een carport als garage is namelijk alleen een extra overkapping op uw oprit. Dit hoeft niet veel te kosten in vergelijking met een echte garage. De prijs begint al bij €2172,34. Dit is nog minder dan een kwart van de kosten van een normale garage die gemiddeld €15.000,- kost.

Wat kost een dubbele carport van Solundo?

Dat ligt aan de samenstelling van het product, hoe u deze inzet en welk materiaal u kiest. Stel uw dubbele carport nu samen op onze website.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..