De voordelen van een terras met glaswand

Bent u van plan een terrasoverkapping aan te schaffen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw terrasoverkapping helemaal af te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glaswand. Lees hier meer over de voordelen van een glaswand voor uw terras.

Een terras glaswand maakt uw terras helemaal af 

Bent u van plan een terrasoverkapping aan te schaffen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw terrasoverkapping helemaal af te maken. Een terras glaswand heeft bijvoorbeeld veel voordelen. Bij Solundo kunt u zelf een terras met glazen wand samenstellen. In dit artikel gaan we dieper in op wat de voordelen precies zijn van een glaswand op uw terras en hoe u zelf een terras glaswand kunt samenstellen bij Solundo. 

De voordelen van een terras met een glaswand

Een glazen wand bij een terrasoverkapping is tegenwoordig erg populair. Een terras met glazen wand heeft namelijk verschillende voordelen. We zetten deze voordelen voor u op een rij: 

•    Sluit uw overkapping af met glazen wand 
Met een glazen wand voor uw terras kunt u uw overkapping afsluiten. Hierdoor kunt u in elk seizoen van het jaar genieten van uw terrasoverkapping. Tegelijkertijd behoudt u het zicht op uw eigen achtertuin. Dit is extra genieten. Zo kunt u in de winter heerlijk naar buiten staren met een warme kop chocolademelk of kunt u in de zomer, tot laat in de avond, met uw vrienden/familie een borrel doen.

•    Vergroot uw woning met een afgesloten terrasoverkapping 
Met een afgesloten terrasoverkapping vergroot u uw woning. Hierdoor heeft u meer ruimte om bijvoorbeeld spullen op te slaan of een extra zithoek te creëren. 

•    Verlaag uw stookkosten 
Wist u dat u uw stookkosten kunt verlagen wanneer u een gesloten terrasoverkapping aan uw huis bouwt? Een glazen wand voor uw terrasoverkapping zorgt ervoor dat de warmte meer blijft hangen, waardoor u minder snel de verwarming hoeft te gebruiken. Hierdoor bespaart u op stookkosten.

•    Grote kans op waardestijging 
Gaat u een overkapping aanschaffen met een terras glaswand? Dan bestaat er een grote kans dat uw woning meer waard wordt. Een overkapping is voor veel mensen een reden om meer geld neer te leggen voor een woning. Dit komt door de vele voordelen die een overkapping met zich meebrengt.

Een glazen wand voor uw terras bij Solundo samenstellen

U kunt bij Solundo uw eigen glazen wand voor uw terras samenstellen. Dit doet u in slechts een aantal stappen. Ga naar de glazen schuifwanden pagina op onze website en maak een keuze uit de verschillende lengtes van de rail, de breedte van de glazen deur, de verschillende kleuren van de rail, de totale inbouwhoogte en of de sliding door buiten of binnen wordt toegepast. Heeft u keuzes kunnen maken uit deze verschillende mogelijkheden? Dan kunt u nog extra opties aanklikken om uw glazen terras wand helemaal af te maken. Hierbij kunt u denken aan tochtborstels, deurgrepen, zijgeleiding en eindplaatjes voor de railset.
 

Montage van de glazen terras wand

De montage van de glazen terras wand kunt u zelfstandig doen. Met onze handleiding is dat namelijk helemaal niet moeilijk. Komt u er niet uit? Dan kunt u met ons videobellen en helpen we u op afstand met de montage van de glazen wand voor uw terras. Ook kunt u een vriend(in) of familielid uitnodigen die handig is en u kan helpen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een montagebedrijf in de armen te nemen om uw glazen wand voor uw terras te monteren. 

Samengevat

Een wand van glas voor uw terras, maakt uw terrasoverkapping helemaal af! Een glaswand terras overkapping heeft veel voordelen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, heeft u een extra ruimte in uw huis en heeft u een grote kans op een verhoogde waarde van uw woning. Het samenstellen van een glazen wand voor uw terras gaat gemakkelijk in enkele stappen. Heeft u het glas voor uw terras besteld? Dan kunt u uw glazen wand voor uw terras zelf gaan monteren. Komt u er niet uit? Dan kunt u een videoafspraak met onze specialisten inplannen of een vriend(in)/familielid uitnodigen om u te helpen.
 

Veelgestelde vragen over terras met glaswand

Wat kost een glazen wand voor een overkapping?

De kosten van een glazen wand voor een overkapping hangen af van de samenstelling die u maakt op onze website.

Wat zijn de voordelen van een terras overkapping met glaswand?

Er zijn verschillende voordelen. Wanneer u uw overkapping met een glaswand afsluit, kunt u in alle seizoenen genieten van uw overkapping. Ook creëert u een extra ruimte en verhoogt u de kans op een waardestijging van uw woning.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..