De mooiste tuinserre realiseren bij Solundo

Geniet u ervan om tijd door te brengen in uw tuin? Wilt u extra ruime creëren om met vrienden buiten te zitten? Kies dan voor een tuinserre. Een tuinserre biedt veel voordelen. Lees hier meer over de voordelen.

Uw eigen tuinserre samenstellen en bouwen

Geniet u ervan om tijd door te brengen in uw tuin? Wilt u extra ruime creëren om met vrienden buiten te zitten? Kies dan voor een tuinserre. Een tuinserre biedt veel voordelen. Daarnaast kunt u bij Solundo uw eigen tuinserre samenstellen en vervolgens zelf bouwen. Hierdoor bespaart u kosten op montage. Lees in dit artikel meer over de voordelen van een eigen tuinserre en hoe u bij Solundo een tuinserre naar eigen wens kunt samenstellen.

Waarom zou u kiezen voor een tuinserre? 

Wat zijn de redenen om te kiezen voor een tuinserre? Met een tuinserre creëert u een extra ruimte in uw tuin, waar u heerlijk met familie en vrienden kunt zitten. Heel het jaar door kunt u gebruik maken van de tuinserre, om zo extra te genieten van uw tuin. In de zomer kunt u heerlijk in de avond genieten van uw tuinserre . TIP: kies voor zonwering, zodat het heerlijk koel blijft onder de tuinserre. Ook in de winter kunt u gebruik maken van uw tuinserre. TIP: bestel terrasverwarmers, zodat het heerlijk warm blijft in de winter. 

Naast deze praktische voordelen, is een serre in uw tuin ook een esthetische aanvulling op uw woning. Daarnaast kunt u een tuinserre voor verschillende doeleindes gebruiken. Verander de indeling van de tuin serre om er bijvoorbeeld uw eigen hobbyruimte van te maken of zet er een bank neer om lekker te kunnen borrelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Met een serre in uw tuin haalt u ook de natuur naar binnen. Met het comfort van binnen, hebt u nog steeds het gevoel dat u buiten bent. Dit maakt een tuinserre ideaal voor natuurliefhebbers. Kiest u voor een tuinserre volledig van glas? Dan hebt u een prachtig panoramisch uitzicht, waardoor u extra kunt genieten van uw tuin.

Kiest u voor een volledig afgesloten tuin serre met schuifdeuren? Dan beschermt een tuin serre u tegen verschillende weersomstandigheden. U heeft geen last van te koud, te warm, regen of teveel zonneschijn. Daarnaast heeft u ook geen last van insecten die de tuin serre binnen proberen te dringen.

Een serre als tuinkamer is ook een goede optie om te overwegen (ook wel een tuinhuis met serre te noemen). Normaal gesproken wordt een tuinserre aan het huis gebouwd. Bij een serre als tuinkamer, bouw je deze los van het huis.
 

Een tuinserre samenstellen bij Solundo

U kunt bij Solundo uw eigen tuinserre samenstellen. Dit kunt u doen in een aantal stappen: 

•    Stap 1: Kies de gewenste kleur
U kunt kiezen uit Crèmewit, verkeerswit en antraciet.

•    Stap 2: Kies het dakmateriaal 
Kies uit helder polycarbonaat, IQ relax polycarbonaat, opaal polycarbonaat en gelaagd glas.

•    Stap 3: Kies een sierlijst
Maak een keuze uit klassiek, vierkant of rond

•    Stap 4: Kies de breedte van uw tuinserre
We hebben de volgende breedtes waar u uit kunt kiezen: 306 cm, 406 cm, 506 cm, 606 cm,  706 cm, 806 cm, 906 cm, 1006 cm, 1106 cm en 1206 cm. 

•    Stap 5: Kies de diepte van uw tuinserre
We hebben de volgende dieptes waar u uit kunt kiezen: 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm en 400 cm.

•    Stap 6: kies eventueel extra opties 
De volgende opties waar u extra uit kunt kiezen zijn: handleiding, betonpoeren, verlichting, terrasverwarmers, voorkant terrasoverkapping en zonwering. 

•    Stap 7: Bestel uw tuinserre
Dit zijn de stappen die u moet volgen om een tuinserre samen te stellen. U kunt uw serre hier samenstellen.

Waarom kiezen voor Solundo? 

Waarom zou u ervoor kiezen om bij Solundo een tuinserre samen te stellen? Graag delen we een aantal voordelen van Solundo met u. Zo hebben we productspecialisten klaarstaan, die u graag adviseren en ondersteunen in het maken van een keuze. We verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we u 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Ook hebben we veel extra accessoires en opties waar u uit kunt kiezen, om uw tuinserre helemaal af te maken. 

Samengevat

Met een tuinserre kunt u het hele door genieten van uw tuin. Een tuinserre biedt veel voordelen. Zo is een tuinserre een esthetische aanvulling op uw woning, kunt u een tuinserre voor meerdere doeleinden gebruiken en beschermt een tuinserre u in diverse weersomstandigheden. Ook een tuinhuis met serre behoren tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van een tuinserre? Kom dan langs in onze showroom of stel uw eigen tuinserre direct online samen.
 

Veelgestelde vragen over tuinserre

Wat zijn de kosten van een tuinserre?

De prijs van een tuinserre is afhankelijk van de samenstelling die u maakt op onze website. Stel uw tuinserre vandaag nog samen.

Waarom kiezen voor Solundo om een tuinserre aan te schaffen?

Onze productspecialisten staan klaar om u te helpen met kiezen van de juiste tuinserre. Daarnaast hebben we meerdere jaren ervaring en bieden we u de laagste prijsgarantie op veel van onze producten. Ook hebben we een eigen showroom die u kunt bezoeken.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..