De mooiste aluminium serres vind je bij Solundo

U wilt genieten van uw tuin terwijl u er warm bij zit of u verlangt naar een naadloze overgang van uw woning naar uw tuin. Bij Solundo hebben we voor u de ideale oplossing. Lees hier meer over deze oplossing.

Maak een keuze uit de mooiste serre van aluminium bij Solundo 

U wilt genieten van uw tuin terwijl u er warm bij zit of u verlangt naar een naadloze overgang van uw woning naar uw tuin. Bij Solundo hebben we voor u de ideale oplossing. Met onze aluminium serres kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen tuin. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van aluminium serres en hoe u uw eigen tuinparadijsje kunt samenstellen bij Solundo.

De voordelen van een aluminium serre

Een serre van aluminium brengt veel voordelen met zich mee. Graag willen we u kennis laten maken met een aantal van deze voordelen. We zetten ze voor u op een rij: 
- Vergroot uw woning
Creëer meer ruimte door uw woning te vergroten met een een serre van aluminium. 

- Verhoog de waarde van uw woning
Met de aanbouw van een serre bestaat er een grote kans dat de taxatiewaarde van uw woning wordt verhoogd. 

- Geniet in alle seizoenen van uw eigen tuin
Door een serre van aluminium kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin. Wanneer u kiest voor een afsluitbare serre, kunt u ook in de winter nog lekker gebruik maken van uw serre. 

- Weinig onderhoud nodig 
De aluminium serres van Solundo hebben weinig onderhoud nodig. Dit komt doordat er kwalitatief hoogwaardige materialen worden gebruikt. 

- Zet uw eigen serre in elkaar en bespaar geld 
Alles om ons heen wordt duurder. Om geld te besparen, is het daarom een goed idee om uw eigen serre in elkaar te zetten. De serres van aluminium bij Solundo zijn allemaal zelfbouwpakketten. Met onze duidelijke handleiding en uw eigen gereedschap kunt u zelf uw serre in elkaar zetten.

Waarom kiezen voor Solundo? 

Wat zijn de voordelen wanneer u een serre van aluminium aanschaft bij Solundo? Bij Solundo bent u zeker van de laagsteprijsgarantie. We bieden u de laagste prijs in de markt op de verschillende producten die we verkopen. Daarnaast hebben al onze serres een CE-keurmerk. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Ook hebben we veel extra accessoires die uw serre van aluminium helemaal afmaken. Hierbij kunt u onder andere denken aan verlichting voor uw serre of verwarmers. 
 

Hoe kunt u een serre aanschaffen bij Solundo? 

Het is heel gemakkelijk om een serre aan te schaffen bij Solundo. Maak een keuze uit verschillende kleuren, zoals een serre van zwart aluminium of crèmewit. Verder kunt u kiezen uit verschillende dakmaterialen, sierlijsten en de breedte en diepte van uw serre. Na uw selectie ziet u direct de prijs van uw serre. Vervolgens kunt u nog extra accessoires toevoegen die uw serre van aluminium helemaal afmaken.

Samengevat

Solundo heeft de mooiste serres van aluminium voor een betaalbare prijs. Met een serre van Solundo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Een serre biedt veel voordelen. Zo kunt u uw woning uitbreiden met meer ruimte, kan de waarde van uw woning stijgen en kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin. Daarnaast hebben de serres van aluminium weinig onderhoud nodig. Wilt u een serre aanschaffen die er modern en strak uitziet? Dan kunt u tijdens het samenstellen van uw eigen serre gaan voor een serre van zwart aluminium. Stel uw serre vandaag nog samen bij Solundo.
 

Veelgestelde vragen over aluminium serres

Wat zijn de kosten van een aluminium serre?

De kosten van uw aluminium serre hangen af van de samenstelling. U kunt een keuze maken uit verschillende kleuren, dakmaterialen, sierlijsten en breedte en diepte van de aluminium serre. 

Hoe krijg ik het warm in mijn aluminium serre?

U kunt bij Solundo infrarood terrasverwarmers bij uw aluminium serre bestellen. Op deze manier kunt u in de winter in uw serre zitten en ondertussen genieten van de gerichte warmte.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..