Creëer een paradijs met een overkapping 10 meter

Een grote tuin heeft veel onderhoud nodig. Lees hier hoe u uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk kunt inrichten.

Een woning zoekt u uit voor de ruimte, de locatie, het gevoel dat het u geeft en misschien ook wel voor de tuin. Wanneer u een groot huis wilt hoort daar waarschijnlijk ook een grote tuin bij. Een grote tuin is super fijn om in de zomer gemakkelijk gasten over te hebben en te kunnen entertainen. Een nadeel van een grote tuin hebben is dat het ook veel onderhoud kost. Om de tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken maar op hetzelfde moment wel nog mooi en modern, kunt u verschillende dingen doen.

Waarom heeft een tuin goed onderhoud nodig?

Onderhoud zult u altijd hebben aan een grote tuin, maar u kunt zelf bepalen hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin wordt. Zo maakt het niet uit of u de tuin helemaal betegeld of vol zet met planten, onderhoud is altijd nodig. Wanneer u tegels heeft zult u deze schoon moeten houden en zal er zo nu en dan ook onkruid tussen kunnen groeien. Voor planten moet gezorgd worden. Planten dienen met regelmaat gesnoeid te worden, als u wilt voorkomen dat het een verwilderde tuin wordt. Maar hoe richt u nou een grote tuin in die niet te veel onderhoud nodig heeft én zorgt voor een mooie en strakke uitstraling?

Onderhoudsvriendelijke oplossing

Een grote tuin inrichten en onderhouden kan best wel een uitdaging zijn, maar met behulp van een overkapping 10 meter maakt u het uzelf net een stukje makkelijker. Een overkapping 10 meter zorgt er namelijk voor dat uw tuin in verschillende delen wordt opgedeeld. Dit brengt balans in de tuin en maakt het makkelijker om de rest in te richten en te onderhouden. Een terrasoverkapping 10 meter is namelijk volledig onderhoudsvriendelijk. De overkapping tuin 10 meter is gemaakt van aluminium, dit maakt de overkapping erg duurzaam en onderhoudsarm. Dit zorgt ervoor dat een deel van uw tuin in ieder geval al weinig onderhoud nodig heeft.

De overkapping 10 meter inrichten

Nu zal u misschien zich afvragen wat u met zo’n grote overkapping moet. Een overkapping wordt vaak gebruikt als terras, om gezellig buiten te barbecueën met vrienden en familie. Met een overkapping in de tuin 10 meter kunt u veel meer dan alleen een tafel en stoelen plaatsen. Een grote overkapping heeft veel ruimte wat ervoor zorgt dat u naast de eet en drink plek nog een speciale aparte loungeplek kunt creëren. Zet een heerlijke lounge set neer met gezellige kussentjes en kom zo helemaal tot rust in uw tuin. Om de lounge en eetplekken helemaal af te maken kunt u de overkapping 10 meter bestellen met bijpassende verlichting en verwarming. Zo kunt u het hele jaar comfortabel van uw tuin genieten onder de overkapping tuin 10 meter.

Maak van uw tuin een mooi geheel

Wanneer u een grote tuin heeft zal zelfs een terrasoverkapping 10 meter niet uw hele tuin vullen. Maar hoe kunt u dan de rest van uw tuin verder inrichten? Door de tuin op te delen in verschillende stukken met gras, boompjes en bloemen zorgt u voor een moderne inrichting. Met behulp van de juiste planten zal zo uw tuin alsnog onderhoudsvriendelijk blijven en tegelijkertijd er super mooi uitzien. Niet elke soort plant heeft namelijk dezelfde hoeveelheid onderhoud nodig, door planten uit te kiezen met weinig onderhoud, maakt u het zo makkelijk mogelijk voor uzelf om een leuke tuin te hebben.

Zo snel mogelijk uw tuin aanpakken

Bent u al klaar om uw grote tuin onderhanden te nemen? Solundo helpt u met het uitkiezen van de juiste overkapping voor uw tuin 10 meter. Zo kunt u alles zelf uitkiezen van kleur tot stijl, én niet te vergeten met de extra opties om uw terrasoverkapping van 10 meter zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u door verlichting en verwarming toe te voegen, het hele jaar door optimaal genieten van uw paradijselijke tuin. Bekijk alle opties voor de overkapping op onze website of neem voor persoonlijk advies contact met ons op! Solundo helpt u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..