Carport Aluminium plat dak – Geheel onderhoudsvrij

Op zoek naar een carport? Bij Solundo bent u zeker aan het juiste adres. Allereerst is het belangrijk om te weten waar u de carport voor wilt gebruiken, of u de juiste afmetingen heeft en op welke manier deze het beste aan huis past. Dit zorgt er namelijk voor dat de carport mooi past bij de behoefte die u heeft. Lees snel verder voor alle tips! 

Op zoek naar een carport? Bij Solundo bent u zeker aan het juiste adres. Allereerst is het belangrijk om te weten waar u de carport voor wilt gebruiken, of u de juiste afmetingen heeft en op welke manier deze het beste aan huis past. Dit zorgt er namelijk voor dat de carport mooi past bij de behoefte die u heeft. Lees snel verder voor alle tips! 

Bekijk de afmetingen van uw voertuig en uw tuin 

De afmetingen zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste carport aan huis aluminium. Past uw voertuig er wel onder en hoeveel ruimte heeft u rondom uw huis of op de plek waar u deze neer wilt zetten. Daarnaast moet u bepalen welke ruimte u extra nodig heeft. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om extra spullen te bergen onder uw carport overkapping aluminium. 

Kies de lengte die past bij uw voertuig. Dit is extreem belangrijk! Wanneer uw voertuig 4 meter is, moet de carport een minimale lengte hebben van 6 meter. Hierdoor staat uw voertuig altijd droog en is deze beschermd tegen alle weersomstandigheden. Groter kan natuurlijk altijd, u kunt de carport tot 12 meter bestellen. Dit heeft natuurlijk wel invloed op de carport aluminium prijs. Onder een dergelijk grote carport kunt u bijvoorbeeld een camper stallen. Veel mogelijkheden dus. 

Daarnaast moet u ook de breedte weten van de carport. Bij Solundo kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. De minimale breedte is 2 meter, meestal houden onze klanten 4 meter aan. Handig voor het bergen van fietsen naast uw auto bijvoorbeeld. Een carport voor iedere toepassing dus. 

De carport die bij u past 

Een carport kunt u in meerdere materialen bestellen. Bij Solundo kiezen we voor carport aluminium plat dak. Een aluminium carport aan huis heeft namelijk meerdere voordelen, het is duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een fraaie uitstraling. Hierdoor heeft u bijna geen omkijken meer naar de carport overkapping aluminium. Daarnaast kunt u nog kiezen tussen verschillende dakmaterialen, namelijk Polycarbonaat en glas. In de meeste gevallen kiezen onze klanten voor een Polycarbonaat dak, aangezien dit tot 60% zonwerend is. Het is namelijk fijn als uw auto uit de zon staat in de zomer. Dan stapt u lekker koel uw auto in. 

Kies de extra’s 

Naast dit comfort kunt u ook nog de juiste extra’s selecteren om uw leven nog makkelijker te maken. Dit telt wel op bij de carport aluminium prijs, maar dit is een investering die het bedrag dubbel en dwars waard is! Na de afmeting en daktype kunt u ook de kleur en stijl kiezen. Hierdoor past u de carport helemaal aan bij de stijl van uw woning. Daarnaast is het mogelijk om een zijspie te selecteren. Dan sluit u uw carport aluminium plat dak aan één kant af, hierdoor staat uw voertuig altijd uit de wind.  

Samengevat 

Een aluminium carport aan huis heeft vele voordelen. Dat maakt uw keuze voor een carport aan huis aluminium alleen maar eenvoudiger. Het zorgt voor een verhoging van de woonwaarde en beschermt uw voertuig tegen de weersinvloeden. Daarnaast heeft u extra bergruimte. Solundo maakt gebruik van aluminium. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvrij. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw carport, een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld hout of staal. 

Veelgestelde vragen over carport aluminium plat dak

Is dit een carport camper bouwpakket?

De carport voor de camper kan gemakkelijk zelf in elkaar gezet worden. Bij de levering ontvangt u alle benodigde materialen voor de carport met een duidelijke montagehandleiding. Dit zit allemaal in hetzelfde bouwpakket zodat u gelijk aan de slag kan. De carport voor de camper kunt u dus gemakkelijk zelf in elkaar zetten met behulp van het bouwpakket van Solundo.

Hoe groot mag u een carport maken zonder vergunning?

Zelf een carport maken kan zonder vergunning. Een carport wordt namelijk vaak gelijkgesteld aan een normale overkapping. Wel is het verstandig dit altijd te checken bij uw gemeente. De gemeente kan namelijk aanvullende regels hebben ten aanzien het maken van een carport. Verschillende onderdelen kunnen namelijk een rol spelen bij het plaatsen van een carport. Zo kan de plaats en de grootte een reden zijn om toch een vergunning nodig te hebben. Check het dus altijd.

Hoe kies ik de juiste carport?

Meet uw auto op en laat altijd 2 meter speelruimte over, zowel in de lengte als in de breedte. Hierdoor stapt u altijd droog uit en is uw voertuig beter beschermd.

Kan ik de carport zelf monteren?

Dit is mogelijk, en zelfs aan te raden! Wanneer u zelf monteert, bespaart u montagekosten. Wij leveren een duidelijke montagehandleiding, zodat u eenvoudig uw carport kunt monteren. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..