Camper overkapping aan huis

Een carport voor uw camper. Een plek om uw camper droog te zetten bij uw huis. Handig voor wanneer u op vakantie gaat. Een carport voor uw camper heeft natuurlijk vele voordelen. In dit artikel beschrijven we ieder voordeel, samen met de kenmerken van de camper overkapping. Hierdoor bent u het beste voorbereid op de aanschaf van een aluminium camper overkapping en hoe u deze op de beste manier kunt monteren. Lees het artikel en kies de overkapping die bij u past!

Een carport voor uw camper. Een plek om uw camper droog te zetten bij uw huis. Handig voor wanneer u op vakantie gaat. Een carport voor uw camper heeft natuurlijk vele voordelen. In dit artikel beschrijven we ieder voordeel, samen met de kenmerken van de camper overkapping. Hierdoor bent u het beste voorbereid op de aanschaf van een aluminium camper overkapping en hoe u deze op de beste manier kunt monteren. Lees het artikel en kies de overkapping die bij u past!

Afmetingen voor de Carport

Een carport camper aluminium heeft een minimale afmeting van 3 meter. Voor vele campers is dit te klein. De breedte is hierin namelijk doorslaggevend. Gezien de carport voor een camper is, is het verstandig om te kiezen voor een minimale diepte van 4 meter. Hierdoor past uw camper minimaal in de breedte onder de overkapping. Daarnaast kunt u de afmeting zelfs nog in 6 meter of groter bestellen, waardoor uw voertuig volledig onder de aluminium carport camper past. Hierdoor kunt u uw camper droog neerzetten. Heeft u een kleinere camper? Dan kunt u de carport zelfs nog gebruiken om andere spullen of voertuigen te stallen. Wanneer uw camper niet altijd aan huis staat, kunt u de carport gebruiken om uw auto te stallen.

Passend maken voor uw camper

De eerste vraag is natuurlijk hoe groot uw camper is. Zoals beschreven kunt u de camper overkapping aanpassen aan de afmetingen van camper. Deze carport kunt u geheel passend maken voor de behoefte naast het stallen van de camper. Denk bijvoorbeeld aan het droog inpakken van de bagage in de camper, of het droog stallen van andere producten. Het ligt allemaal aan uw eigen behoefte voor een carport. Bij Solundo passen wij ons maar al te graag aan. Hierdoor leveren wij uw carport af naar de manier waarop u deze wilt gebruiken.

De voordelen

Een aluminium camper overkapping is, zoals de naam het zegt, gemaakt van aluminium. Dit heeft meerdere voordelen. Het is namelijk onderhoudsvrij, geeft een premium look en roest niet. Tegelijkertijd vergroot u uw woonwaarde. De taxatiewaarde van uw woning wordt hoger ingeschat, niet alleen door de materiaalkeuze, maar door de extra droge ruimte aan uw woning. Bestel de carport met zijwanden om de wind en regen nog verder van uw camper af te houden. Dit kunnen glazen wanden of aluminium wanden zijn. Tegelijkertijd kiest u het dak, waarin u ook de keuze heeft tussen kunststof en een glazen dak. Een kunststof dak is zonwerend, waardoor het onder de overkapping een stuk aangenamer is.

Schaf uw overkapping aan bij Solundo

Nu u de afmetingen van de aluminium carport camper weet, kunt u deze aanschaffen via de webshop. Bij de bestelling kunt u ook meerdere accessoires bestellen om de carport camper aluminium compleet te maken. Denk aan betonpoeren, zonwering of verlichting. Hierdoor kunt u de overkapping precies afstemmen zoals u wilt.

Na verzending van de overkapping kunt u beginnen met de montage. Maak er samen met uw familie en vrienden een fantastische dag van en monteer samen uw eigen overkapping. Het bouwpakket is samen met de montagehandleiding eenvoudig zelf te monteren. Hierdoor bent u hooguit een middag bezig met monteren. Komt u er toch niet uit, dan kunt u altijd met onze klantenservice videobellen. We helpen u graag verder.

Samengevat

Wij hebben overkappingen beschikbaar voor iedere afmeting van een camper. De overkappingen zijn geschikt voor aan huis of als losstaande overkapping. Handig voor als u uw camper droog wilt stallen of inpakken voor vakantie. De overkappingen zijn voor meerdere doeleinden in te zetten. Zoals het stallen van een auto of andere spullen. Bouw de overkapping zelf en vergroot zo uw woonwaarde.

Veelgestelde vragen over camper overkapping

Kan ik zelf een camper overkapping maken?

Ja, dat kan zeker. Met de montagehandleiding van Solundo zet u iedere overkapping neer in een handomdraai!

Wat zijn de kosten voor een camper overkapping?

Dat ligt aan de samenstelling van uw eigen overkapping. De carport is beschikbaar vanaf 882,00 euro.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..