KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Breid het woongenot van uw woning uit met een glazen aanbouw.

Borne sd3
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een glazen aanbouw combineren met uw bestaande woning
Velen onder ons zijn op zoek naar meer leefcomfort in huis en meer tuinbeleving buitenshuis. Op die grens van woning naar tuin treft u dan ook vaak een veranda of terrasoverkapping aan. We willen ons nu echter specifiek richten op de aanbouw met glazen pui, bijvoorbeeld onder een reeds bestaand balkon. Een glazen pui aanbouw kan relatief eenvoudig aan een bestaande bouw worden toegevoegd, waardoor er opeens een nieuw perspectief en een nieuwe ruimtelijke beleving ontstaat. De beschikbare meters worden niet meer, maar door ze met een glazen aanbouw anders te benutten, ontstaat een hele nieuwe dimensie. En dat zoeken we bij Solundo graag samen met u uit!
 

Wat moet ik mij precies voorstellen bij een aanbouw met glazen pui?
Een aanbouw is – het woord zegt het al – een verlenging van uw woning, een extra ruimte bijvoorbeeld op het terras dat direct op de woning aansluit. Een dergelijke aanbouw kan prima een bestaande veranda of balkon zijn of een terrasoverkapping tegen uw woning gebouwd. Gecombineerd met glazen schuifdeuren spreken we dan van een glazen aanbouw. Kortom, alles dat met glazen schuifwanden dicht gezet kan worden, is als een glazen aanbouw aan te merken.

Wat zijn de glazen aanbouw kosten als ik een aanbouw met glazen pui wil bouwen?
Om de glazen aanbouw kosten te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van u nodig: wat wilt u precies gaan bouwen, wat zijn de afmetingen, hoe ziet de ondergrond eruit, enz. Zomaar wat vragen die nodig zijn om de kosten inzichtelijk te maken. U zult al gauw merken dat het geen kosten zijn, maar een duurzame investering in uw woongenot. Onze adviseurs staan u met raad en daad terzijde om u een scherpe aanbieding te kunnen maken. Maak snel een afspraak in onze showroom!
 

203