Bouw met Solundo een zelfgemaakte overkapping

Wilt u uw tuin voorzien van een mooie overkapping en de overkapping graag zelf maken? Dan bieden wij bij Solundo de ideale oplossing. Lees hier meer over deze oplossing.

Een zelfgemaakte overkapping bouwen in de achtertuin 

Wilt u uw tuin voorzien van een mooie overkapping en de overkapping graag zelf maken? Dan bieden wij bij Solundo de ideale oplossing. Bij Solundo kunt u namelijk een bouwpakket samenstellen, zodat u uw zelfgemaakte overkapping zelf kunt plaatsen in uw eigen tuin. Het zelf maken overkapping brengt veel voordelen met zich mee. Lees hier meer over wat de voordelen zijn van een zelfgemaakte overkapping en hoe u bij Solundo een overkapping kunt samenstellen.

De voordelen van een overkapping in uw tuin 

Wat zijn eigenlijk de voordelen van een overkapping in uw tuin? Wij zetten graag een aantal voordelen voor u op een rij: 

- Geniet extra van uw tuin 
In elk seizoen kunt u door middel van een overkapping extra genieten van uw tuin. Dit is al helemaal ideaal als u er voor kiest om een dichte overkapping te maken met bijvoorbeeld schuifdeuren. Deze kunt u in de zomer heerlijk openzetten en in de wintermaanden kunt u achter de schuifdeuren heerlijk met een kopje thee genieten van uw tuin.

- Vergroot uw woonkamer
Door het zelf maken overkapping, vergroot u letterlijk uw woonkamer. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat u het verloop tussen binnen en buiten verkleint. Ideaal voor als u een buitenmens bent. 

- Weinig onderhoud
Een overkapping heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig. Hierdoor hebt u niet veel extra kosten aan uw overkapping. 

- Bespaar geld met het zelf maken overkapping 
Een overkapping terras maken bespaart u geld op extra mankracht omdat u dit zelf kunt doen. Dit maakt het betaalbaarder en tegelijkertijd ook nog een leuk project om zelf aan te werken. Met een bouwpakket van Solundo kunt u namelijk heel goed zelf een overkapping maken.

- Verhoogde taxatiewaarde 
Een serre maken van overkapping kan de kans op een verhoogde taxatiewaarde van uw woning veroorzaken. Een goede investering dus. 

Waarom kiezen voor een overkapping van Solundo? 

Wat zijn de voordelen van uw overkapping terras maken bij Solundo? Bij Solundo kunt u uw overkapping volledig op maat laten maken. Vervolgens kunnen wij uw bouwpakket bij u bezorgen, zodat u deze zelf in elkaar kunt zetten. U hoeft dus niet een monteur te laten komen die de overkapping voor u in elkaar zet. Met onze gebruiksvriendelijk handleiding kunt u dat namelijk volledig zelf. Komt u er niet zelf uit? Dan zitten wij klaar om u in een videogesprek te helpen met de montage. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij bij Solundo de laagsteprijsgarantie, waardoor u ook nog eens zeker bent van een goede prijs.
 

Een overkapping aanschaffen bij Solundo

Hoe werkt het aanschaffen van een overkapping precies bij Solundo? Dit gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Maak een keuze uit de verschillende sierlijsten, dakmaterialen en kleuren. Vervolgens kunt u de breedte en de diepte kiezen van uw overkapping. Wanneer u deze keuzes hebt gemaakt, ziet u direct de prijs van uw overkapping. Vervolgens kunt u nog extra opties toevoegen om uw overkapping helemaal af te maken. Hierbij kunt u denken aan schuifdeuren, verlichting, terrasverwarmers voor als u een overkapping voor terras gaat maken of u kunt er voor kiezen om een vrijstaande constructie aan te schaffen. Er zijn veel mogelijkheden. 

Samengevat

Wilt u graag een serre maken van overkapping en wilt u het zelf maken overkapping gemakkelijk aanpakken? Dan kunt u bij Solundo een bouwpakket aanschaffen dat u helemaal zelf kunt samenstellen. Met een handleiding erbij kunt u gemakkelijk zelf uw eigen overkapping in elkaar zetten. Bij Solundo werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij u ook nog eens de laagsteprijsgarantie. Stel nu uw eigen overkapping samen. 
 

Veelgestelde vragen over zelfgemaakte overkapping

Hoe kan ik een tuin overkapping voor een doe het zelf project aanschaffen?

U kunt bij Solundo een DIY tuin overkapping bouwpakket aanschaffen dat u kunt gebruiken als een doe het zelf project. U kunt uw tuin overkapping bij Solundo personaliseren naar uw wensen en vervolgens het bouwpakket bij u laten thuisbezorgen. Vervolgens kunt u met de tuin overkapping als doe het zelf project aan de slag.

Wat kost een zelfgemaakte overkapping?

Bij Solundo kunt u zelf een overkapping samenstellen. De kosten hiervoor hangen af van de samenstelling van uw zelfgemaakte overkapping. U ziet de kosten direct als u het pakket voor uw ideale overkapping gaat samenstellen.

Hoe maak ik zelf een overkapping?

Wilt u een zelfgemaakte overkapping in uw tuin? Deze kunt u maken door een overkapping samen te stellen bij Solundo.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..