Aluminium Carport Plat Dak van Solundo

Het aanzicht van uw woning verbeteren of meer ruimte creëren naast of voor uw huis? Daarmee kunnen wij helpen met een aluminium carport plat dak! Ideaal voor als u uw auto wilt beschermen tegen weersinvloeden, of gewoon een extra bergingsruimte wilt hebben rondom uw huis. Dan kunt u vast nog wel een aantal tips gebruiken om deze optimaal in te richten voor uw huis! 

Het aanzicht van uw woning verbeteren of meer ruimte creëren naast of voor uw huis? Daarmee kunnen wij helpen met een aluminium carport plat dak! Ideaal voor als u uw auto wilt beschermen tegen weersinvloeden, of gewoon een extra bergingsruimte wilt hebben rondom uw huis. Dan kunt u vast nog wel een aantal tips gebruiken om deze optimaal in te richten voor uw huis! 

Denk aan de voertuigafmetingen 

Wanneer u de carport plat dak gebruikt om uw voertuigen te stallen, is het verstandig om de voertuigafmetingen te meten. Bepaal de extra ruimte die u nodig hebt in de tuin om uw voertuig(en) te stallen! Ook de extra ruimte is hierin belangrijk, wellicht kan de alu carport plat dak wel iets breder. Dan hebt u direct extra bergruimte voor overige spullen, denk aan fietsen bijvoorbeeld! 

Een dak voor carport krijgt u altijd bij de bestelling van een carport met plat dak. De minimale lengte is 3,06 meter. Daar kunt u een klein voertuig onder stallen. Daarnaast is de minimale breedte twee meter van een aluminium carport plat dak. U kunt het dak voor carport zo groot maken als u zelf wilt! U hebt dus veel mogelijkheden om de carport te personaliseren. 
 

Waarom kiest u voor Solundo? 

Solundo verkoopt alleen producten met hoge kwaliteit. Duurzaam aluminium gecombineerd met een polycarbonaat dak voor carport, die beide geheel onderhoudsvrij zijn. Hieronder kunt u nog meerdere voordelen vinden.  

  • Bouw uw eigen carport aan huis. Ieder pakket leveren wij namelijk met een duidelijke montagehandleiding, zodat u uw carport aan de hand hiervan eenvoudig zelf kunt bouwen! 
  • Een stevige constructie die uw auto beschermt tegen alle weeromstandigheden 
  • Carport plat dak is ook te gebruiken als extra berging 
  • Geen omkijken meer naar doordat deze onderhoudsvrij is. 

Bestel extra accessoires 

Naast de originele bestelling, kunt u er ook nog meerdere accessoires bij bestellen voor de alu carport plat dak. Hierdoor wordt uw carport completer en kunt u deze nog meer personaliseren. Allereest bepaalt u natuurlijk de afmetingen, zorg ervoor dat de carport altijd groter is dan uw voertuig. Een marge van 2 meter is hierin voldoende. 

Daarnaast kunt u vele extra’s bestellen, waardoor uw carport ook nog andere functies kan vervullen. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping, door zijwanden te plaatsen, of: 

  • Bestel terraswarmers erbij om uw leven comfortabeler te maken, hierdoor kunt u uw carport ook als overkapping gebruiken 
  • Veranker uw carport met plat dak met betonpoeren, voor extra veiligheid 
  • Koop hoogwaardige verlichting om ook in de avonden goed toegang te hebben tot uw carport. 

Bestel vele extra’s om uw project helemaal af te maken!

Samengevat 

Een carport aluminium plat dak van Solundo heeft vele voordelen. Het mooie ervan is, is dat u deze voordelen helemaal zelf kunt bepalen en samenstellen voor de carport met plat dak. Zet uw auto droog, maak er een overkapping van, zorg voor extra berging. Daarnaast kunt u nog vele extra’s bestellen om uw carport plat dak helemaal af te maken! 

FAQ

Van welke materialen is de moderne carport gemaakt?

De carport is grotendeels van aluminium gemaakt. Een aluminium carport is duurzaam, stevig en makkelijk te monteren. Naast aluminium is de moderne carport ook van gehard glas of polycarbonaat gemaakt, dit wordt voor het dak gebruikt. U kunt zelf kiezen of u gehard glas of polycarbonaat wilt voor het dak. Wilt u een dichte carport? Dan worden de zijkanten van geard veiligheidsglas gemaakt. Een moderne carport bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende materialen.

Hoe hoog moet een carport zijn?

Maximaal mag een carport 3 meter hoog zijn. Wanneer de carport groter dan 3 meter is, heeft u altijd een vergunning nodig. De meeste carports worden daarom ook standaard niet hoger dan 3 meter geleverd, simpel genoeg omdat dit ervoor zorgt dat u niet direct uw carport zou kunnen plaatsen. Heeft u wel een hogere carport nodig? Informeer over de opties door een whatsapp berichtje te sturen of te bellen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..