KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Serre aanbouw

Een glazen serre als als aanbouw serre aan uw woning? U zegt het maar, hier vindt u alle mogelijkheden overzichtelijk op één pagina. Navigeert u door de verschillende opties en vergeet vooral niet uw bestelling te plaatsen!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen serre samen

In het filter hieronder kunt u uw serre samenstellen, van kleur tot aan de soort dakplaten. De gewenste afmetingen van de serre zijn hierbij ook erg belangrijk.

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00

Met een serre aanbouw van Solundo zal iedereen u om uw smaak waarderen!

U kent het vast wel: u wilt graag het woongenot van uw woning vertalen naar uw terras en tuin. Een naadloze overgang tussen woning en tuin, waarbij u zowel het gevoel hebt in huis te zijn, als ook tegelijkertijd van de tuin te genieten. En dat tijdens alle seizoenen van het jaar! Op dat moment spreken we bij uitstek van een tuin serre.

De oplossingen van Solundo voor een serre overkapping – of moeten we zeggen serre tuin? –  lenen zich uitstekend voor dit doeleinde. Een serre bouwen aan uw woning, vaak een glazen serre, is eenvoudig te realiseren. Als aanbouw serre bouwt u tegelijkertijd een verlengstuk van uw woning als van uw tuin en terras. Twee vliegen in één klap, mooier een serre bouwen kan bijna niet!

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een tuin serre. U verrijkt uw tuin met een prachtig terras. Tuin serres geven een extra gevoel van luxe en comfort. De serres glas bestaan uit aluminium in combinatie met glas, waardoor u alsnog van uw tuin kunt genieten terwijl u ‘binnen’ zit. Tuin serres verrijken uw huis en tuin tegelijkertijd.

Is de keuze voor een serre bouwen eenmaal gemaakt, dan komt natuurlijk meteen de vraag om de hoek: wat voor serre aanbouw willen we graag hebben? Het woord ‘serre’ verklapt daarbij al een deel van het antwoord; bijna altijd wordt de aanbouw serre uit aluminium en glas gebouwd. Wij spreken dan van een glazen serre of een serre glas, dat mag natuurlijk ook.

Wilt u serres kopen om uw wintertuin te realiseren? Solundo kent voor een serre aanbouw verschillende mogelijkheden in grootte, vorm, kleur en materiaalgebruik. Onze webshop laat onder andere de serre glas in al zijn mogelijkheden overzichtelijk zien, het filter helpt u daarbij eenvoudig in het maken van uw keuze om serres kopen. Alles aangevinkt, dan ziet u meteen de serre aanbouw naar uw wensen voor u geselecteerd. Klik, bestel en klaar!

Veel gestelde vragen

Heb je een vergunning nodig voor een serre?  

Wanneer u een serre wilt gaan plaatsen is het verstandig vooraf precies na te gaan wat wet en regelgeving toestaan. Aangezien een serre meestal rondom gesloten is, bijvoorbeeld met glazen schuifdeuren, zal het vaak als bijgebouw gezien worden. Dat wil niet zonder meer zeggen dat een vergunning altijd nodig is. Dat hangt namelijk af van diverse factoren, zoals grootte/hoogte van de serre en waar de serre aan de woning gebouwd wordt. Raadpleeg vooraf uw gemeente om verrassingen achteraf te voorkomen.

Wat kost een complete serre?  

Een complete serre zal meestal bestaan uit een aluminium constructie met glazen panelen als dak. Daarnaast is deze constructie dan voorzien van wanden rondom, hetzij vaste glazen wanden en/of schuifbare glazen deuren. Het is zelfs mogelijk om wanden met polycarbonaatplaten te plaatsen. Zoals u ziet zijn er best een aantal factoren die een rol spelen bij het bepalen van de prijs. Een eenduidige prijs noemen is dan ook niet mogelijk, maar offerte op maat aanvragen natuurlijk wel!

Vertel ons uw wensen en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.

Hoe maak je zelf een serre?  

Het is voor elke doe-het-zelver mogelijk een serre aan de hand van de duidelijke handleiding op te bouwen. Stap voor stap wordt u door het montageproces geleid. Wanneer u de handleiding precies volgt, zult u zien dat het plaatsen van een serre goed te doen is. Neem de tijd en zorg voor het juiste gereedschap, dat voorkomt stress bij het monteren. En altijd goed meten vooraf natuurlijk.

310