Kies bij Solundo uit onze overkappingen zelfbouw pakketten

Wilt u zelf een overkapping bouwen, maar weet u niet hoe u dit moet doen of bent u niet technisch aangelegd? Dan hebben we voor u bij Solundo de ideale oplossing. Lees hier meer over deze oplossing.

Verschillende overkappingen zelfbouw pakketten bij Solundo

Wilt u zelf een overkapping bouwen, maar weet u niet hoe u dit moet doen of bent u niet technisch aangelegd? Dan hebben we voor u bij Solundo de ideale oplossing. Met een grote keuze uit gepersonaliseerde overkappingen zelfbouw pakketten, kunt u zelf een overkapping bouwen in uw achtertuin. Lees hier meer over de werkwijze van Solundo en de voordelen van een prachtige overkapping in uw achtertuin.

De voordelen van een overkapping in uw achtertuin

Wat zijn de voordelen van een overkapping zelf bouwen in uw achtertuin? Een overkapping zorgt ervoor dat u in elk seizoen kunt genieten van uw tuin. Zo kunt u in de late avonduren lekker buiten zitten en met een dichte overkapping in de winter lekker genieten van een kopje thee terwijl u geniet van uw tuin. Ook creëert u extra ruimte en kunnen uw tuinmeubels het hele jaar onder de overkapping blijven staan. Bij het zelf bouwen van een overkapping maakt u ook kans op een verhoogde taxatiewaarde van uw woning. 

Zelf een overkapping bouwen bespaart kosten. U hoeft namelijk niet extra te betalen voor mankracht, waardoor u goedkoper uit bent. Een overkapping zelf bouwen is dus ideaal als hobbyproject. 

De voordelen van Solundo

Wat zijn de voordelen van een zelfbouw overkapping aan huis aanschaffen bij Solundo? Solundo is de specialist op het gebied van zelfbouw overkappingen. Wanneer u vragen hebt bij het zelf bouwen van uw overkapping, staan wij voor u klaar om die vragen te beantwoorden en geven we u graag advies. We bieden daarnaast de laagsteprijsgarantie en verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. 

De werkwijze van Solundo

Zelf een overkapping bouwen brengt kosten met zich mee. Met een overkapping van Solundo bent u verzekerd van een overkapping die in uw prijsklasse valt. Bij Solundo kunt u zelf kiezen uit verschillende overkappingen zelfbouw pakketten. Hiermee bedoelen we dat u bij Solundo uw eigen overkapping kunt samenstellen. Dit doet u door een keuze te maken uit diverse kleuren voor uw overkapping, verschillende soorten dakmaterialen, de sierlijsten en uiteraard kunt u zelf de breedte en diepte van uw overkapping bepalen. Vervolgens kunt u nog extra opties kiezen die uw overkapping helemaal afmaken. Hierbij kunt u denken aan schuifdeuren, verlichting en terrasverwarmers. 

Samengevat

Wilt u een zelfbouw overkapping aan huis gaan maken? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Bij Solundo hebben we namelijk overkappingen zelfbouw pakketten. Hiermee bedoelen we dat u uw eigen overkapping bouwpakket kunt samenstellen. Met dit bouwpakket en onze handleiding kunt u gemakkelijk zelf een overkapping bouwen in uw achtertuin. 

Veelgestelde vragen over overkappingen zelfbouw pakketten

Wat kost een overkapping aan mijn huis?

Wanneer u een overkapping aan uw huis wilt bouwen met een bouwpakket van Solundo, hangen de kosten af van de samenstelling van uw overkapping. Stel uw eigen overkapping samen op onze website en u ziet direct de prijs van uw eigen overkapping aan huis.

Welke voordelen heeft een overkapping?

Een overkapping biedt extra ruimte, vergroot de kans op een verhoogde taxatiewaarde van uw woning, laat u in elk seizoen genieten van uw tuin en nog veel meer.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..