Een aluminium overkapping zelfbouw is haalbaar voor iedereen!

Overkapping uitbesteden? Bouw het nu zelf met onze pakketten en eenvoudige handleidingen!

Zelf overkapping maken? Bouw uw overkapping zelf met onze pakketten en eenvoudige handleidingen!


Deelt u al in de trend van het genieten van het buitenleven? Een aluminium overkapping zelfbouw past naadloos in deze trend. We denken graag met u mee en hopen u te inspireren dat een zelfbouw overkapping binnen handbereik ligt. Aan de montage hoeft het niet te liggen, onze eenvoudige maar uitgebreide handleiding helpt u stap voor stap in het montageproces. U besteld eenvoudig een doe het zelf terrasoverkapping en montagehandleiding leidt u stap voor stap door het montageproces van de veranda overkapping zelfbouw.

De aluminium overkapping zelfbouw is tegenwoordig een zeer gewild product en is niet meer weg te denken in de trend van het genieten van het buitenleven. Veel mensen overwegen een zelfbouw overkapping, maar hikken dan vooraf toch tegen de montage aan. Laat de montage u niet weerhouden om een doe het zelf terrasoverkapping aan te schaffen. Als leverancier van een zelfbouw terrasoverkapping in alle soorten en maten weten we als geen ander hoe we u bij de montage kunnen helpen. Met onze uitgebreide montage-instructies voor een zelfbouw terrasoverkapping aluminium lukt het u ook!

Zelf overkapping maken doet u met de juiste materialen! Solundo is specialist in het leveren van een aluminium overkapping zelfbouw. We doen niet anders, elke dag leveren we door het hele land pakketten van een veranda overkapping zelfbouw bij de klanten thuis af. Natuurlijk, de één is handiger dan de ander, maar we durven te beweren dat iedereen met behulp van onze montagehandleiding een zelfbouw overkapping kan realiseren. Natuurlijk krijgt u deze handleiding bij de aanschaf van uw aluminium overkapping zelfbouw of u download hem meteen vanaf onze website. Handig toch? Op deze manier kan iedereen een afdak aan huis maken!

Zelf overkapping maken en geniet!

Terugkomend op de trend van het genieten van het buitenleven, kunnen we u verzekeren dat dit ook voor u haalbaar is. Zonder hoge montagekosten, u investeert alleen uw vrije zaterdag. We adviseren u de zelfbouw terrasoverkapping wel met 2 personen op te bouwen. Veel succes met uw doe het zelf terrasoverkapping! Het geeft extra plezier en voldoening om na de montage van uw zelfbouw overkapping te genieten. Ga dus voor zelf een overkapping maken, bestel uw gewenste overkapping en realiseer uw droom!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een aluminium overkapping zelfbouw

Wat kost een overkapping zelfbouw?

Een overkapping zelf bouw kan variëren in prijs. Zo zijn er veel factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. Zo kunnen er veel extra’s toegevoegd worden zoals zonwering, verwarming, glazen wanden en een vrijstaande constructie. Ook kan de kleur, stijl en afmeting de kosten hoger maken. Wanneer u het goedkoopste zoekt zonder allemaal extra’s zal dit € 906,84 kosten. Deze prijs hoort bij een afmeting van 306 cm bij 200 cm.

Kunt u alleen een overkapping zelfbouw maken?

Een overkapping zelfbouw maken kan gemakkelijk met het bouwpakket van Solundo. Solundo’s overkapping is gemaakt van aluminium waardoor het niet superzwaar is. In het bouwpakket voor de overkapping zelfbouw vindt u alle juiste onderdelen. U kunt de montagehandleiding erbij bestellen of zelf online bekijken. Hierin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u de overkapping zelfbouw kan maken. Het in elkaar zetten is op deze manier niet lastig maar wij adviseren wel om dit met z’n minst twee personen te bouwen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..