KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een aluminium overkapping zelfbouw is haalbaar voor iedereen!

almere_web_02
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Bouw uw overkapping zelf met onze pakketten en eenvoudige handleidingen!
 

Deelt u al in de trend van het genieten van het buitenleven? Een aluminium overkapping zelfbouw past naadloos in deze trend. We denken graag met u mee en hopen u te inspireren dat een zelfbouw overkapping binnen handbereik ligt. Aan de montage hoeft het niet te liggen, onze eenvoudige maar uitgebreide handleiding helpt u stap voor stap in het montageproces.

De aluminium overkapping zelfbouw is tegenwoordig een zeer gewild product en is niet meer weg te denken in de trend van het genieten van het buitenleven. Veel mensen overwegen een zelfbouw overkapping, maar hikken dan vooraf toch tegen de montage aan. Laat de montage u niet weerhouden om een doe het zelf terrasoverkapping aan te schaffen. Als leverancier van een zelfbouw terrasoverkapping in alle soorten en maten weten we als geen ander hoe we u bij de montage kunnen helpen. Met onze uitgebreide montage-instructies voor een zelfbouw terrasoverkapping aluminium lukt het u ook!

Solundo is specialist in het leveren van een aluminium overkapping zelfbouw. We doen niet anders, elke dag leveren we door het hele land pakketten van een veranda overkapping zelfbouw bij de klanten thuis af. Natuurlijk, de één is handiger dan de ander, maar we durven te beweren dat iedereen met behulp van onze montagehandleiding een zelfbouw overkapping kan realiseren. Natuurlijk krijgt u deze handleiding bij de aanschaf van uw aluminium overkapping zelfbouw of u download hem meteen vanaf onze website. Handig toch? Als u al denkt van, dit gaat mij niet lukken, dan kan Solundo ook de montage voor u doen!

Terugkomend op de trend van het genieten van het buitenleven, kunnen we u verzekeren dat dit ook voor u haalbaar is. Zonder dure montagekosten, u investeert alleen uw vrije zaterdag. We adviseren u de zelfbouw terrasoverkapping wel met 2 personen op te bouwen. Veel succes!

Meer inspiratie

203