Een tuinoverkapping zelf maken?

Wilt u graag zelf een tuinoverkapping maken? Een tuinoverkapping heeft veel voordelen. Lees hier meer over deze voordelen.

Wilt u graag zelf een tuinoverkapping maken? Een tuinoverkapping heeft veel voordelen. Zo kunt u meer ruimte in uw woonkamer creëren en in elk seizoen van het jaar genieten van uw tuin. Lees hier meer over de voordelen van zelf een tuin overkapping maken en hoe u uw eigen tuinoverkapping zelf kunt maken met een bouwpakket van Solundo. 


De voordelen van een tuinoverkapping    


Bent u nog niet zeker of u zelf een tuinoverkapping wilt maken? We zetten graag voor u een aantal voordelen van een eigen tuinoverkapping op een rij: 

- Meer woonoppervlakte 
Met een tuinoverkapping is een ideale manier om uw woonoppervlakte uit te breiden.

- Geniet altijd van uw tuin
In alle seizoenen kunt u met een tuinoverkapping genieten van uw tuin. Bij Solundo kunt u verwarmingselementen aanschaffen die uw tuinoverkapping heerlijk kunnen verwarmen in de koude wintermaanden. Ook hebben we schuifdeuren die u heerlijk open kunt zetten tijdens de zomeravonden.

- Een tuinoverkapping verhoogt de waarde van uw woning 
Wist u dat een tuinoverkapping de waarde van uw woning verhoogt? Ideaal voor als u in de toekomst uw woning wilt verkopen.

- Laat uw meubels buiten staan 
De meubels worden niet door het weer aangetast. Hierdoor kunt u uw meubels in alle seizoenen gewoon buiten laten staan. 

- Bespaar geld door een tuinoverkapping zelf te maken
Zelf uw eigen tuinoverkapping maken bespaart u geld. U hoeft namelijk niet te betalen voor extra mankracht. Een tuin overkapping zelf maken is dus ideaal als hobby project.

Voordelen van een tuinoverkapping bij Solundo


Overweegt u een tuin overkapping zelf te maken en de materialen aan te schaffen, maar weet u niet waar u deze wilt kopen? Dan leggen we u graag de voordelen van Solundo aan u uit. Zo heeft u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Dit betekent dat we op tuinoverkappingen, sliding doors en andere producten we u de laagste prijs kunnen garanderen. Ook bieden we u 5 jaar fabrieksgarantie op eventuele fabricagefouten. Bij Solundo werken we alleen met materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunt u bij uw tuinoverkapping veel extra opties bestellen die uw tuinoverkapping helemaal afmaken.
 

Een tuinoverkapping bestellen bij Solundo


Het samenstellen en bestellen van een tuinoverkapping gaat bij Solundo heel gemakkelijk. Zo kunt u eerst een keuze maken uit de kleur, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van uw tuinoverkapping. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt, kunt u direct de prijs inzien. Vervolgens kunt nog extra opties kiezen, waardoor u zelf een tuinoverkapping kunt maken die volledig aan uw wensen voldoet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan glazen schuifdeuren aan de voorkant van uw tuinoverkapping, een vrijstaande constructie, verlichting en verwarmingselementen. 


Samengevat 


Zelf een tuin overkapping maken is ideaal met een bouwpakket van Solundo. Een tuinoverkapping heeft veel voordelen. Zo kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin en krijgt u automatisch meer woonoppervlakte. Een tuinoverkapping zelf maken bespaart u ook geld omdat u geen extra mankracht hoeft te betalen. Bij Solundo kunt u uw tuinoverkapping helemaal zelf samenstellen. Vervolgens kunt u deze met een handleiding zelf monteren en in elkaar zetten. Heeft u vragen over onze tuinoverkappingen? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. 
 

Hoe maak ik zelf een tuinoverkapping?

U kunt zelf een tuinoverkapping maken met een bouwpakket van Solundo.

Hoe groot mag een tuinoverkapping eigenlijk zijn?

Wanneer u zelf een tuinoverkapping gaat maken met een samengestelde bouwpakket van Solundo, kunt u kiezen uit een breedte en diepte. U kunt kiezen voor een maximale breedte van 1206 cm en een maximale diepte van 400 cm.

Wat zijn de kosten van een tuinoverkapping?

De prijs ligt aan de samenstelling van uw bouwpakket. Met een bouwpakket van Solundo kunt u namelijk zelf een tuinoverkapping maken. Wanneer u op de website een keuze maakt uit de kleur, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van uw tuinoverkapping, ziet u gelijk de prijs voor uw tuinoverkapping.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..