Een zwart stalen schuifdeur als antwoord op de vraag naar industrieel design

De industriële look van een zwart stalen schuifdeur

De industriële look van een zwart stalen schuifdeur

Er is veel vraag naar industrieel design van interieur en woning. Deze trend is niet meer weg te denken. Hoeft natuurlijk ook niet, laten we erop inspelen. Een zwart stalen schuifdeur van Solundo is niet echt van staal, maar van aluminium. Groot voordeel daarvan is de snelle en eenvoudige productie van deze glazen schuifdeur zwart wat u terugziet in de prijs ten opzichte van staal. We vinden het belangrijk onze klanten van de beste oplossing voor een schuifdeur zwart staal te voorzien tegen een scherpe prijs. Een glazen schuifwand waar u zich niet voor hoeft te schamen, met de uitstraling van een zwart stalen schuifdeur.

De toepasbaarheid van de schuifdeur zwart staal

De mogelijkheden om een zwart stalen schuifdeur toe te passen zijn legio. Solundo adviseert u graag over de mogelijkheden. We zitten dicht bij het vuur, want de glazen schuifdeur zwart wordt bijvoorbeeld veel in terrasoverkappingen toegepast en die hebben we ook in ons assortiment. We kunnen voor u de perfecte combinatie van een schuifdeur zwart staal en een overkapping samenstellen. Maar ook voor de toepassing in tuinhuis of op balkon draaien we onze hand niet om. Kom naar onze showroom en laat u uitgebreid adviseren voor de staal look schuifdeuren!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..