KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

De steel look schuifdeur van Solundo is een ware trendsetter en een lust voor het oog!

IMG_6742.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Steel look schuifdeur, van trend tot toepassing

Het is onmiskenbaar een trend: de industriële look van uw interieur. Bijna minimalistisch, strak en gebruik van zwart staal voor allerlei toepassingen in uw woning. Solundo heeft speciaal de steel look schuifdeur ontwikkeld en in het assortiment opgenomen. Dat betekent dat de staal look schuifdeuren mat zwart van kleur zijn en daarmee uw terrasoverkapping of woning een zeer moderne, strakke en toch chique uitstraling geven. Stalen schuifdeuren veranda zijn dan ook helemaal van deze tijd!

Schuifdeur staal look: nieuw ontwikkeld
Veel van onze klanten willen hun terrasoverkapping, balkon of tuinhuis van staal look schuifdeuren voorzien. Glasschuifdeuren hadden we al, maar om aan de vraag van klanten te voldoen hebben we de schuifdeur staal look opgezet: rondom mat zwart uitgevoerd, dus ook de onderrail. Door de schuifdeur glas staal zo uit te voeren, ontstaat rondom een mat zwart raamwerk, zodat de steel look schuifdeur als wand een mooi geheel vormt.

Steel look schuifdeur in uw tuinhuis
We noemden het al even, de toepassing van de schuifdeur staal look in een tuinhuis. Want ook dat is zonder meer een trend: een tuinhuis, ook wel tuinkamer genoemd, uitgevoerd in robuust douglas hout met daarin de schuifdeur staal en glas toegepast om lange avonden beschut tegen weer en wind van de tuin te genieten. De schuifdeur staal look van Solundo komt wat ons betreft dan perfect tot zijn recht!

203