De steel look schuifdeur van Solundo is een ware trendsetter en een lust voor het oog!

Steel look schuifdeur, van trend tot toepassing

Staal look schuifdeuren, van trend tot toepassing

Het is onmiskenbaar een trend: de industriële staal look schuifdeuren bij uw interieur. Bijna minimalistisch, strak en gebruik van zwart staal voor allerlei toepassingen in uw woning. Solundo heeft speciaal de steel look schuifdeur ontwikkeld en in het assortiment opgenomen. De staal look schuifdeuren zijn mat zwart van kleur, wat prachtig aansluit op uw houten terrasoverkapping of woning. De gele of bruine kleur van het hout, tegen het matzwarte van het stalen frame van de schuifdeur staal look geeft een zeer moderne, strakke en toch chique uitstraling. Stalen schuifdeuren voor een veranda zijn dan ook helemaal van deze tijd! 

Staal look schuifdeur geschikt voor elke woning

De staal look is niet alleen van deze tijd, maar door de neutrale uitstraling is het echt een design die met zijn tijd mee gaat. U hoeft dus niet bang te zijn dat de stalen look tijdelijk is en u dit binnenkort weer moet aanpassen. Staal look kunt u op uw eigen manier laten aansluiten op de stijl van uw woning. Zo kunt u uw woning net een vernieuwde uistraling geven door de staal look schuifdeuren. Deze schuifdeuren kunt u volledig passend maken voor uw woning. Bepaal naast de matzwarte schuifdeuren staal look kleur ook de lengte, breedte van de deur en de inbouwhoogte. De staal look schuifdeuren zijn namelijk volledig op maat samen te stellen. Niet alleen kunt u kiezen uit de standaard afmetingen maar u kunt ook voor extra's kiezen voor uw schuifdeuren staal look zoals deurgrepen en zijgeleiding. Creër de beste stalen schuifdeuren voor bij u thuis.

Schuifdeur staal look: nieuw ontwikkeld

Veel van onze klanten willen hun terrasoverkapping, balkon of tuinhuis van staal look schuifdeuren voorzien. Glasschuifdeuren hebben we al in ons assortiment, om aan de vraag van klanten te voldoen hebben we de schuifdeur staal look er ook aan toegevoegd. De schuifdeuren staal look krijgen deze naam omdat de deur rondom mat zwart is uitgevoerd, inclusief de onderrail. Door de schuifdeur van glas en staal zo uit te voeren dat er zo min mogelijk staal gebruikt wordt, zal er zoveel mogelijk daglicht door komen. Hiermee zit u binnen, terwijl het voelt alsof u zich buiten begeeft. De steel look schuifdeur zorgt samen met het houtwerk of een andere constructie voor een mooi geheel.
 

Steel look schuifdeur in uw tuinhuis

We hebben het al benoemd, de toepassing van de schuifdeur staal look in een tuinhuis. Want ook dat is zonder meer een trend. Een tuinhuis, ook wel tuinkamer genoemd, uitgevoerd in robuust douglas of eiken hout met daarin de schuifdeur staal en glas toegepast om lange avonden beschut tegen weer en wind van de tuin te kunnen genieten. De schuifdeur staal look van Solundo is hier het perfecte product voor!

Veelgestelde vragen over een steel look schuifdeur

Wat is een steel look schuifdeur?

Een steel look schuifdeur is meestal gemaakt van zwart gepoedercoate aluminium en glas. Zoals de naam ook al aangeeft wordt de schuifdeur echter niet van staal gemaakt maar van aluminium. Het aluminium geeft de staallook. Zo heeft u de strakke en robuuste look van staal met de voordelen van aluminium. Aluminium is namelijk veel lichter en hierdoor makkelijker te gebruiken.

Hoe lang gaat een steel look schuifdeur mee?

Een steel look schuifdeur van Solundo gaat jaren mee. De steel look schuifdeur is namelijk gemaakt van aluminium en 10 mm gehard glas. Aluminium is erg duurzaam en onderhoudsarm en in combinatie met het gehard glas zorgt dit ervoor dat de schuifdeur jaren meegaat. Wees dus niet bang dat u geld uitgeeft aan iets wat u over 5 jaar weer moet vervangen. De schuifdeur kunt u als een echte investering voor uw woning zien.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..