Onze terrasoverkappingen

Bekijk de verschillende varianten van onze terrasoverkappingen.

Comfortline

De Comfortline terrasoverkapping van Solundo is onze standaard overkapping. Het biedt een mooie basis voor iedereen die op zoek is naar een moderne, betaalbare overkapping. Met zijn robuuste constructie biedt de Comfortline een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van je tuin. Het biedt bescherming tegen weer en wind, zodat je het hele jaar door buiten kunt zitten.

Configureer zelf

Premiumline

Voor degenen die net dat beetje extra willen, is er de Premiumline. Deze overkapping biedt alles wat de Comfortline heeft, met nog extra voordelen. Denk aan een XL-goot die grotere overspanningen mogelijk maakt met slechts twee staanders, waardoor je nog meer vrije ruimte onder de overkapping hebt. 

Configureer zelf

Flatroof

De Flatroof is ons nieuwste en meest geavanceerde model. In vergelijking met de Premiumline biedt de Flatroof een grotere overspanning: 6500 mm breed met 4000 mm uitval met slechts twee staanders. De brede dakglaspanelen zorgen voor extra lichtinval en een ruimtelijk effect.

De Flatroof is verkrijgbaar in diverse maten en komt standaard met 10 jaar garantie op de aluminium coating.

Configureer zelf
Schuifwanden binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol idee├źn en handige informatie over onze producten. Zo kun je goed voorbereid aan de slag met jouw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..