Zijwand terrasoverkapping: Maak van uw terras een comfortabele tuinkamer

Een terras met een overkapping, wat is er nu fijner dan dat? Maar in sommige situaties kan een terrasoverkapping met open zijkanten wel vervelend zijn. Denk aan de zijdelingse wind of regen, waardoor u zelfs onder de overkapping niet helemaal droog zit.

Hoogwaardige Zijwand Terrasoverkapping – Wat kunt u ermee?

Een terras met een overkapping, wat is er nu fijner dan dat? Maar in sommige situaties kan een terrasoverkapping met open zijkanten wel vervelend zijn. Denk aan de zijdelingse wind of regen, waardoor u zelfs onder de overkapping niet helemaal droog zit. Sluit daarom u het terras af met wanden voor terrasoverkapping! Met een gesloten terrasoverkapping, in combinatie met schuifdeuren, zit u er in ieder seizoen droog en warm bij! In dit artikel leest u alles over de voordelen van een zijwand van uw terrasoverkapping.

Wat zijn de voordelen van het afsluiten van uw overkapping?

Het eerste voordeel is dat u het hele jaar gebruik kunt maken van uw terrasoverkapping. Als het niet waait, regent of koud is, is het heerlijk vertoeven onder een overkapping zonder zijwand. Maar wanneer de elementen opspelen is het toch verstandig om naar binnen te gaan. Met wanden voor terrasoverkapping is dit niet nodig! U sluit het terras namelijk af voor alle weersomstandigheden, zodat u ook buiten kunt zitten als het waait of regent. Of ga nog een stapje verder en installeer een heater in de gesloten terrasoverkapping. Dan zit u er het hele jaar warm en comfortabel bij. De warmte blijft namelijk in de overkapping hangen, waardoor de temperatuur gelijk blijft en u een energiezuinige buffer creëert voor uw keuken of woonkamer. Wij raden af om open vuur te gebruiken in een zijwand terrasoverkapping. Rook kan namelijk niet ontsnappen en dit levert gevaarlijke situaties op.

Het tweede voordeel is dat de constructie door het gebruik van zijwanden nog steviger wordt. En ten derde breidt u uw woonruimte uit met een extra ruimte die u of uw kinderen ongeacht de weersomstandigheden kunnen gebruiken. 

Wel of geen zijwanden? De keuze is aan u!

In onze webshop stelt u uw terrasoverkapping zelf samen, met of zonder zijwanden.

Een zijwand terrasoverkapping is een optionele keuze bij iedere Solundo terrasoverkapping. Hiermee maakt u uw overkapping helemaal af om optimaal te kunnen genieten van uw tuin. Net zoals de terrasoverkappingen zijn de wanden voor terrasoverkapping ook eenvoudig zelf te monteren aan de hand van de montagehandleiding die u in onze webshop kunt meebestellen.

Samengevat

Iedere terrasoverkapping van Solundo is uit te breiden met zijwanden. Hiermee zorgt u ervoor dat de terrasoverkapping het hele jaar door te gebruiken is. De warmte blijft hangen en het regent niet in. Iedere zijwand terrasoverkapping is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In de webshop kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals glas of een vaste. ondoorzichtige zijwand. Dit is een investering die het zeker waard is. Wilt u geld besparen? Dan kunt u ervoor kiezen om het geheel zelf te monteren. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen zes weken te leveren. Kortom, bestel en ervaar de zijwand terrasoverkapping zelf!

Veelgestelde vragen over zijwand terrasoverkapping

Uit welke zijwanden kan ik kiezen?

Als u kiest voor het genot van een dichte overkapping kunt u de webshop opteren voor glazen schuifwanden met hoogwaardige afwerking, een schuifsysteem, of een vaste, ondoorzichtige wand. 

Wat als het niet lukt om een zijwand terrasoverkapping te monteren?

Het Solundo team staat altijd voor u klaar. In een videogesprek begeleiden wij u en zorgen wij ervoor dat u zich comfortabel voelt om de montage zelf te voltooien. Mocht dit niet lukken, dan kunt u er altijd voor kiezen om uw zijwanden, of zelfs de gehele terrasoverkapping, te laten monteren door een van onze montagepartners. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..