Zelf een tuinkamer maken

Zelf een tuinkamer maken zodat je het hele jaar door van buiten kan genieten! Met onze handleiding kan iedereen het.

Hoe je zelf een tuinkamer kunt maken

Het hele jaar door genieten van de tuin, ook als het koud is, te hard waait, het regent of sneeuwt. Dit kan wanneer je zelf een tuinkamer wilt maken. Dit klinkt misschien als een ingewikkeld doe-het-zelf project. Via Solundo is het echter eenvoudig om je eigen tuinkamer samen te stellen en uiteindelijk ook zelf de tuinmaker maken met de meegeleverde handleiding. Je leest hieronder hoe je jouw eigen tuinkamer samen kunt stellen, waar je uit kunt kiezen en hoe het in zijn werk gaat.

Hoe stel ik mijn tuinkamer samen?

Op onze website is het mogelijk om je eigen tuinkamer samen te stellen met behulp van een overzichtelijke tool. Je begint met de basis, zoals de kleur het materiaal voor het dak en de sierlijsten en de grootte die je wenst. Hier eenmaal een keuze in gemaakt? Dan krijg je de extra opties te zien. Hiermee kan je de tuinkamer helemaal naar eigen smaak samen stellen. Het is tevens ook mogelijk om een tuinkamer te maken van een overkapping. Dit is ook samen te stellen op onze site.

Je kunt een keuze maken uit het volgende binnen de extra opties:

  • Maak een keuze uit de handleiding die je denkt nodig te hebben. Wij raden het aan om een optie aan te vinken. Dit maakt het proces om een zelf een tuinkamer te maken makkelijker. Mocht je er alsnog niet helemaal uitkomen, helpen wij je graag waar nodig.
  • Je kunt een keuze maken uit de betonpoeren die je wenst. Dit dient als de basis waar de staanders uiteindelijk op zullen rusten. Als je al een fundering hebt liggen voor je tuinkamer, is dit natuurlijk een overbodige optie.
  • Verlichting voor in je eigen tuinkamer bestaat uit een energiezuinige led strip. De benodigde gereedschappen zijn al inbegrepen in het pakket, zoals een boor, een afstandsbediening en de nodige trafo’s.
  • Wil je er warm bij zitten in de koude wintermaanden en toch van je tuinkamer genieten? Dan is het mogelijk om een terrasverwarmer bij te bestellen. Dankzij het infrarood is de ruimte in no-time op een heerlijke temperatuur. Meegeleverd is de afstandsbediening om de juiste temperatuur te kiezen.
  • Je hebt ook een keuze in de wanden die aan de voor- zijkant- en achterkant geplaats kunnen worden. Als je zelf de tuinkamer gaat maken, kun je kiezen uit een glazen schuifdeur, schoren, een spie of verschillende zijwanden.
  • Als laatste optie kun je ervoor kiezen om een zonwering te plaatsen. Hoe lekker de zon ook is… Wanneer je zelf de tuinkamer zal maken, wil je niet verblind worden door een felle zon. Een fijne toevoeging kan dan een zonwering zijn.

Hoe kan ik zelf een tuinkamer maken?

Tijdens het bestelproces kan je ervoor kiezen om een handleiding bij te bestellen. Deze handleiding is specifiek voor je samenstelling geschreven. Hierin wordt stapsgewijs beschreven hoe je zelf een tuinkamer kan maken. Volg je deze stappen zoals er beschreven staat? Dan kun je zonder enige moeite zelf een tuinkamer maken. Heb je na het lezen van de handleiding nog vragen? Stel ze gerust aan ons. Wij denken graag mee en helpen je waar nodig.

Het verzendproces

Wanneer je een eigen tuinkamer heeft samengesteld, kun je de vervolgstappen volgen voor het bestellen van je pakket. Naast het bestellen heb je ook de optie om het concept op te slaan voor later gebruik.

Nadat je het bedrag hebt overgemaakt, proberen wij je pakket binnen 6 weken bij je af te leveren. Tijdens dit proces houden wij je gaandeweg op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Mocht je na 6 weken de spullen nog steeds niet geleverd hebben gekregen, dan zullen we samen naar een geschikte oplossing zoeken, zodat beide partijen de aankoop tevreden kunnen sluiten.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..