Zelf de overkapping zijkant dicht maken, doet u zo.

Wanneer u de zijkant(en) van de overkapping dichtmaakt, houdt u de warmte veel beter binnen en kunt u het hele jaar door van uw terras genieten.

Van uw overkapping de zijkant dicht maken

In uw tuin heeft u een heerlijk terras, inclusief overkapping. Maar door de wind of zijdelingse regen kunt u niet altijd van dit fijne plekje in uw tuin genieten. Vervelend! En de terrasverwamer die uzelf heeft geïnstalleerd is nét niet voldoende om de wind tegen te gaan, laat staan de regen. Om dit probleem te verhelpen kunt u een zijwand voor de terrasoverkapping maken. Een relatief betaalbare oplossing om toch heel het jaar door van uw tuin te kunnen genieten. Want door de overkapping zijkant dicht te maken, sluit u het terras af van de elementen. We leggen hier graag aan u uit hoe het werkt, wat de voordelen zijn, welke kosten u kunt verwachten en hoe wij te werk gaan.

 

De voordelen van het dichtmaken van uw overkapping

Een terras met overkapping kan in principe heel het jaar door gebruikt worden. Maar we wonen eenmaal in een land waarin het veel regent en de wind wel eens op wilt spelen, en ook vaak niet al te mild. Daardoor kunt u niet even rustig een boeklezen of volop genieten van de rust om u heen. Wanneer u met een zijwand de overkapping dichtmaken kunt, zullen deze problemen verholpen worden. U zit hiermee uit de wind, droog van de regen en u hoeft het terras waarschijnlijk veel minder vaak te hoeven vegen. Voordeel na voordeel! Maar de zijkant dichtmaken van een overkapping biedt meer voordelen. De warmte die wellicht door de verwarmer wordt gegenereerd blijft beter én langer hangen. Waardoor u ook in de winter van buiten kunt genieten. Bbq’en onder de overkapping, met zijwanden, raden wij dan wel af. Met de zijwanden bevestigd, kan de rook van de BBQ nergens ontsnappen, dit is enorm gevaarlijk voor u en uw gasten.

Hoe werkt het?

Tijdens het bestellen van uw overkapping krijgt u vereiste materialen te zien en optionele keuzes. Bij de optionele keuzes kunt u ook zijwanden aanvinken die u wenst toe te voegen aan uw overkapping. Wanneer u ervoor kiest om de overkapping zijkant dicht te maken, raden wij het ook aan om een handleiding bij te bestellen. Hier wordt laagdrempelig uitgelegd hoe u de zijwanden dient te monteren en op de juiste manier uw eigen zijkant overkapping kunt dichtmaken. Met deze handleiding kunnen wij garanderen dat u de zijwanden probleemloos kunt installeren. De kosten van een zijwand terrasoverkapping maken lopen al snel op richting de 2.000 euro en kunnen ook hoger uitvallen. Maar door de montage zelf op te pakken, bespaart u al enorm veel geld.

 

Wat mag u van ons verwachten?

Nadat u de bestelling geplaatst heeft, gaan wij voor u aan het werk. Wij sorteren u pakket en maken het klaar voor de transport. De transport wordt opgepakt door een leverancier van Solundo. Wij als een collectief garanderen dat de bestelling van uw pakket binnen een periode van zes weken tijd geleverd zal worden. Daarna kunt u direct aan de slag om de overkapping zijkant dicht te maken!

Waarmee kan ik de overkapping dichtmaken?

U kunt zijwanden bijbestellen via de Solundo website en zelf installeren aan uw overkapping! Mocht dit niet werken kunt u schuttingen plaatsen, een zijspie plaatsen, screens aanschaffen en monteren of creatief te werk gaan met ongebruikt tuinhout.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..