Voeg functionaliteit en stijl toe met een carport aan huis en garage

Het verbeteren van uw huis kan op verschillende manieren. Een oplossing die specifiek voor voertuigen is bedoeld is een carport aan huis en garage. Lees snel verder waarom.

Het verbeteren van uw huis kan op verschillende manieren. Om ruimte te vergroten of uw auto te beschermen tegen weersinvloeden, is een garage één van de voor de hand liggende oplossingen. Een garage biedt niet alleen bescherming voor uw auto, maar het biedt ook een extra opbergruimte. Hierdoor kan de garage al snel overgenomen door alle spullen die in de garage wordt gestald zoals tuingereedschap, fietsen en andere spullen die u niet in de rest van uw woning kwijt kunt. Dit is zonde want dan kunt u uw auto/voertuig nergens meer stallen. Een oplossing die specifiek voor voertuigen is bedoeld is een carport aan huis en garage. Lees snel verder dan zullen alle voordelen van een carport aan de garage snel duidelijk worden. Kom erachter waarom een carport voor de garage een slimme investering is.

Bescherm uw auto tegen weersinvloeden

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het hebben van een carport aan uw garage is de bescherming die het biedt voor u voertuig(en). Regen, sneeuw, hagel, zon en andere weersomstandigheden kunnen schadelijk zijn voor de lak en het interieur van uw auto, motor of boot. Door een carport toe te voegen, voorkomt u dat uw voertuig wordt blootgesteld aan deze elementen en verlengt u de levensduur van uw voertuig. Dit is ideaal wanneer er geen ruimte is in uw garage voor uw voertuig. Dat een carport en een garage bescherming bieden voor uw voertuig is een feit, maar om ervoor te zogen dat de carport even veel bescherming biedt aan uw voertuig als dat een garage zou doen kunt u ervoor kiezen om extra zijwanden bij de carport te bestellen. Zo creëert u met behulp van de carport voor garage de bescherming die uw voertuig nodig heeft.

Verhoogde woningwaarde

Niet alleen biedt een carport aan huis en de garage bescherming voor uw voertuig het zorgt er ook voor dat uw woning wordt verbeterd. Het toevoegen van een carport aan uw garage kan de waarde van uw huis verhogen. Niet alleen u ziet een nieuwe carport als een groot voordeel van uw woning, potentiële kopers kunnen de extra overdekte parkeerruimte ook als een groot pluspunt beschouwen. Een carport zorgt ervoor dat uw woning zich kan onderscheiden van vergelijkbare woningen op de markt, wat kan resulteren in een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop van uw woning. Een carport en een garage zijn bieden voor uw voertuig hetzelfde doel, maar de carport dient daarnaast ook als investering voor wanneer u ooit uw woning wilt verkopen.

Aanpasbaar aan uw stijl

Carports zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat u zelf de juiste stijl kunt kiezen die bij de esthetiek van uw huis past. Of u nu een moderne uitstraling wilt met een antracieten carport met een glazen dak en vierkanten stijl of een meer traditionele carport in het crème wit met een dak van polycarbonaat en een ronde stijl, er zijn tal van ontwerpmogelijkheden beschikbaar. Bekijk uw woning goed en besluit met behulp van de configurator welke stijl, kleur en dak het beste bij uw woning aansluit. Stel zo uw droom carport aan huis en de garage samen.

Stel uw ideale carport samen!

Het toevoegen van een carport aan huis en uw garage kan een slimme investering zijn die uw huis op verschillende manieren kan verbeteren. Het belangrijkste is dat het bescherming biedt voor uw voertuig wanneer uw garage is ingenomen door andere spullen. De carport zorgt niet alleen voor bescherming maar kan de waarde van uw woning ook verhogen. Een carport is niet alleen een mooie oplossing voor nu maar dus ook voor later. Bekijk de carport pagina en stel uw ideale carport voor uw woning samen! Heeft u toch meer hulp nodig? Geen probleem wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom om persoonlijk advies te krijgen.

Veelgestelde vragen over carport aan huis

Van welke materialen is de moderne carport gemaakt?

De carport is grotendeels van aluminium gemaakt. Een aluminium carport is duurzaam, stevig en makkelijk te monteren. Naast aluminium is de moderne carport ook van gehard glas of polycarbonaat gemaakt, dit wordt voor het dak gebruikt. U kunt zelf kiezen of u gehard glas of polycarbonaat wilt voor het dak. Wilt u een dichte carport? Dan worden de zijkanten van geard veiligheidsglas gemaakt. Een moderne carport bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende materialen.

Hoe groot mag u een carport maken zonder vergunning?

Zelf een carport maken kan zonder vergunning. Een carport wordt namelijk vaak gelijkgesteld aan een normale overkapping. Wel is het verstandig dit altijd te checken bij uw gemeente. De gemeente kan namelijk aanvullende regels hebben ten aanzien het maken van een carport. Verschillende onderdelen kunnen namelijk een rol spelen bij het plaatsen van een carport. Zo kan de plaats en de grootte een reden zijn om toch een vergunning nodig te hebben. Check het dus altijd.

Kan ik een vrijstaande carport bestellen?

Zeker dat kan! Bel even met de Solundo klantenservice om uw afmetingen door te geven. Daarop kunnen wij een prijs baseren en u voorzien van een overkapping.

Wat kost een dubbele carport van Solundo?

Dat ligt aan de samenstelling van het product, hoe u deze inzet en welk materiaal u kiest. Stel uw dubbele carport nu samen op onze website.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..