Vertoeven onder Balkon Overkapping?

Ja, u leest het goed. De overkappingen van Solundo kunt u ook plaatsen op uw balkon! U kunt kiezen voor een mooie balkon serre, zodat u in ieder seizoen kunt genieten van uw balkon. U bent beschermt tegen ieder weerselement, zodat u zelfs als het regent buiten kunt zitten. Heerlijk toch? Bij Solundo kunt u de balkon overkapping samenstellen en eventueel dichtmaken met een glazen schuifwand voor balkon. Lees snel verder!

Ja, u leest het goed. De overkappingen van Solundo kunt u ook plaatsen op uw balkon! U kunt kiezen voor een mooie balkon serre, zodat u in ieder seizoen kunt genieten van uw balkon. U bent beschermt tegen ieder weerselement, zodat u zelfs als het regent buiten kunt zitten. Heerlijk toch? Bij Solundo kunt u de balkon overkapping samenstellen en eventueel dichtmaken met een glazen schuifwand voor balkon. Lees snel verder!

Uw eigen balkon serre

De Solundo overkappingen zijn ook te gebruiken als balkon overkapping. Daarnaast kunt u kiezen om deze dicht te maken of voor een open overkapping te gaan. Voor het dichtmaken van de overkapping, kunt u kiezen voor glazen schuifwand balkon. Een glazen schuifwand voor uw balkon heeft veel voordelen. Het geeft een premium look aan uw overkappingen tegelijkertijd verlengt het uw buitenseizoen, zeker met de optionele terrasverwarmer. Zet u de balkon schuifwand dicht, dan heeft u een extra kamer. En dat op uw eigen balkon! Hierdoor wordt ook uw leefruimte vergroot. Daarnaast kunt u uw tuinmeubelen ook droog laten staan onder de overkapping. Bespaar ook montagekosten, want de overkapping van Solundo monteert u eenvoudig zelf. Kortom, veel voordelen waar u van kunt genieten.

Waarom bij Solundo kopen?

Het bouwpakket van Solundo kunt u zelf samenstellen op de webshop. Het bouwpakket zet u zelf in elkaar, wat montagekosten scheelt. Naast dat het materiaal van hoge kwaliteit is, biedt de balkon overkapping nog andere voordelen.

  • Verhoog uw woonwaarde

Solundo levert materialen van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit vertaalt zich in de verhoging van de taxatiewaarde van uw woning. Ieder genoemd voordeel is natuurlijk ook van toepassing voor de volgende bewoners! 

  •  Hoogwaardig onderhoudsvrij aluminium

De balkon serre van Solundo is gemaakt van aluminium, het voordeel hiervan is dat dit onderhoudsvrij is! Het aluminium is afgewerkt met een coating van een dikte van minimaal 60 tot 80 μm.

  • Laagste prijs garantie bij Solundo en snelle levering

Op bijna ieder product van Solundo heeft u de laagste prijs garantie. Daarnaast streven wij ernaar om uw balkon serre met glazen schuifwand balkon binnen 6 weken te leveren!

Stel uw eigen balkon overkapping vandaag nog samen

Zoals u weet, kunt u bij Solundo uw eigen bouwpakket maken. Stem deze af op uw eigen wensen. Wilt u een open overkapping? Of toch een hoogwaardige glazen schuifwand voor balkon, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten. Na deze keuzes kunt u uw balkon overkapping bestellen.

Kies voor de afmetingen, dakmateriaal en kleur als eerste. Met het dakmateriaal kunt u kiezen uit polycarbonaat of glas. De balkon schuifwand is van glas, waardoor het ook gaaf is om een glazen dak te kiezen. Hierdoor is de gehele overkapping van glas! Kies daarnaast als extra accessoire onze zonwering – hierdoor blijft het in de zomer goed koel in huis en onder uw overkapping!

Daarnaast kunt u kiezen uit premium led verlichting met schakelaar. De verlichting plaatst u tussen de liggers, zodat u de overkapping geheel kunt verlichten. 

Samengevat

Zelfs voor een balkon een overkapping plaatsen. Bij Solundo is het mogelijk. In de zomer bent u beschermt tegen de zon, en in de herfst en winter bent u beschermt tegen ieder weerselement met behulp van de glazen schuifwand balkon. Geniet langer van het buiten seizoen. Met een balkon schuifwand sluit u uw overkapping af, waardoor u uw leefruimte vergroot tot aan uw balkon. Zelfs in de winter kunt u genieten van uw balkon overkapping. Hoogwaardig materiaal met vele voordelen, ook voor in de toekomst!
 

Veelgestelde vragen over balkon overkapping

Wat kost een balkon overkapping?

De overkapping stelt u geheel zelf samen in de webshop van Solundo. U kunt een balkon overkapping al vanaf 882 euro aanschaffen.

Hoe maak ik een balkon overkapping?

Na de aanschaf van het bouwpakket, kunt u deze zelf monteren. Gebruik de montagehandleiding van Solundo. Daar staat een gerichte omschrijving over hoe u deze kunt monteren!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..