Verleng het zwembadseizoen met een glazen schuifwand poolhouse

Heeft u het geluk een grote tuin met zelfs een zwembad erin te bezitten? Dan geniet u van extra luxe, maar helaas zorgt het klimaat er voor dat u niet het hele jaar door comfortabel gebruik kunt maken van uw buitenzwembad. Solundo heeft de ideale oplossing, lees snel wat dit is!

Heeft u het geluk een grote tuin met zelfs een zwembad erin te bezitten? Dan geniet u van een extra beetje luxe in uw woning die niet veel mensen kunnen ervaren. Een eigen zwembad biedt verfrissing tijdens de warmere maanden, maar helaas zorgt het klimaat er voor dat het te koud is voor een het gebruik van uw buitenzwembad. In het land, dat niet bekendstaat als een van de warmste plekken in Europa, kunnen de herfst, winter en lente behoorlijk koud en ongemakkelijk zijn buitenshuis. Gelukkig is daar wel wat aan te doen. Met een simpele oplossing kunt u het gehele jaar genieten van uw zwembad.

Elk seizoen genieten

De koudere maanden zorgen ervoor dat het water in het zwembad te fris wordt om comfortabel te zwemmen, waardoor u gedwongen wordt om uw zwembad af te sluiten en te wachten op de warmere dagen. De ideale oplossing hiervoor is een glazen schuifwand poolhouse. Met een poolhouse glazen wand creëert u een ruimte die als beschutting gebruikt kan worden voor uw zwembad. Hierdoor wordt het mogelijk om ongeacht het seizoen te genieten van het zwembad, zonder last te hebben van de onvoorspelbare weersomstandigheden.

Zo ziet een poolhouse eruit

Hoe ziet zo’n poolhouse met glas er dan uit? Een glazen wand poolhouse creëren begint bij een overkapping. De overkapping zorgt ervoor dat u geen last heeft van regen, sneeuw of hagel als u van het zwembad gebruik wilt maken. Alleen een overkapping houdt nog geen kou en wind tegen. Om ervoor te zorgen u het hele jaar comfortabel kunt zwemmen in het zwembad, heeft u nog wanden om de overkapping heen nodig. Die wanden kunnen opgezet worden als afgesloten wanden van aluminium of als glazen wanden. Door te kiezen voor een glazen schuifwand poolhouse zorgt u ervoor dat uw zwembad nog steeds zichtbaar is in de tuin en het ruimtelijker oogt. Een poolhouse met glas is zo geen doorn in het oog maar een stijlvolle toevoeging aan uw tuin.

Veel flexibiliteit

Een glazen schuifwand poolhouse zorgt voor flexibiliteit. Tijdens de warme zomermaanden schuift u de wanden gemakkelijk open, waardoor u een perfecte overgang creëert tussen uw zwembad en de tuin. In de koudere maanden kunt u de glazen schuifwanden sluiten, waardoor u beschermd bent tegen wind en regen terwijl u nog steeds kunt genieten van het prachtige uitzicht op uw tuin. Een glazen wand poolhouse is de ideale oplossing om het gehele jaar optimaal te kunnen  genieten van uw zwembad, zonder het plaatsen van een afgesloten tuinhuis.

Stijlvol ontwerp

Naast de praktische voordelen voegt een glazen schuifwand poolhouse ook esthetische waarde toe aan uw woning. Het strakke en moderne design van de glazen wanden zorgt voor een stijlvolle aanvulling op uw tuin. Weet u niet zeker of de overkapping met schuifwanden wel zo goed bij de stijl van uw woning past? Wees gerust. U kunt het poolhouse glazen wand volledig zelf samenstellen en inrichten naar uw smaak. Zo wordt niet alleen de waarde van uw woning verhoogt, maar creëert u ook een heerlijke ruimte om tot rust te komen ongeacht het seizoen.

Vind de ideale poolhouse voor uw tuin

In België of Nederland wonen betekent niet langer dat u het grootste deel van het jaar uw zwembad moet missen. Met een glazen schuifwand poolhouse kunt u het zwembadseizoen verlengen en het hele jaar door genieten van luxe en comfort. Creëer een mooie balans tussen binnen en buiten, en geniet volop van de luxe van uw zwembad. Kies voor de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort met een glazen schuifwand poolhouse. Stel uw eigen overkapping voor het zwembad samen op de overkapping pagina van Solundo. Hulp nodig? Solundo helpt graag! Neem nu contact op en krijg persoonlijk advies.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..