Uw serre dak opent een wereld van mogelijkheden!

Prachtige serre dak bij jou thuis!

Prachtige serre dak bij jou thuis!

Zullen we eerst iets met elkaar afspreken? Dat een serre een aanbouw van glas is die rondom voorzien is van glazen wanden? Maar misschien zegt u wel: ik wil alleen de overkapping voorzien van glas; of alleen de zijwanden van de serre uitgerust met glasschuifdeuren. Is het dan nog wel een serre? Naast een volledige serrebouw hebben we een mooie tussenoplossing, het zogenaamde serre dak. Een aluminium terrasoverkapping met glas op het dak, al of niet voorzien van gedeeltelijk glazen schuifdeuren. Vraagt u ons naar een dak serre en wij weten meteen wat u bedoelt!

Een serre dak bestaat uit een aluminium constructie en glazen panelen, waardoor u maximale lichtinval heeft, maar ook een vrij uitzicht naar buiten. Denk bijvoorbeeld aan de sterrenhemel op een mooie zomeravond. Dat wilt u toch niet missen? Een dak serre is in verschillende afmetingen, vormen en kleuren te verkrijgen. Het assortiment voor een serre dak is ruim opgezet en toch zoveel mogelijk gestandaardiseerd. U heeft voldoende keuzemogelijkheden, zonder dat u bang hoeft te zijn voor keuzestress. Overigens is het belangrijk om te vermelden dat ons serre dak geen schuifdak serre is. Door de eenvoudige constructie en de gebruiksvriendelijke handleiding kunt u uw serre dak eenvoudig zelf opbouwen. Binnen een dag kunt u onder uw overkapping genieten van koele voorjaarsavonden, lange en warme zomeravonden, ja tot zelfs frisse herfstavonden. Komt u in onze showroom eerst proefzitten?

Veelgestelde vragen een serre dak

Welk dak voor serre?

Voor het dak van een serre kunt u kiezen tussen polycarbonaat en glas. Polycarbonaat is beschikbaar in verschillende soorten lichtdoorlatendheid. U kunt zelf bepalen hoeveel warmte en licht u wilt doorlaten. Wanneer u voor helder glas kiest zal al de warmte en licht erdoorheen schijnen. Dit kunt u tegenhouden op warme dagen met zonwering. Uit deze opties kunt u voor uw situatie de beste optie kiezen.

Hoelang gaat een serre en dak mee?

Over het algemeen gaat een serre en dak ongeveer 20 jaar mee. Dit is een lange periode dus zeker de investering waard. De serre is gemaakt van aluminium dit is sterk en duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. Dit is ook waarom het zolang mee kan gaan. Het dak is of van glas of van polycarbonaat gemaakt maakt niet uit deze zullen beide ook ongeveer 20 jaar meegaan.

Wat kost een serre en dak per m2?

Wanneer u een serre besteld hoort het dak daarbij. De prijs van de serre met dak is afhankelijk van de grootte van de serre en welk dak soort u kiest. Het goedkoopste wat u kunt kiezen is in totaal € 906,84. Dat is per m2 € 151,14. Maar wanneer u groter gaat is het nog maar € 132,87 per m2. De prijs zal dus altijd afhangen van de grootte van de serre.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..