Tuinhuis glas: heerlijke open ruimte

Op zoek naar een tuinhuis met glaswand? Heerlijk vertoeven in een aparte kamer in uw tuin met uitzicht. Te bestellen als losstaand tuinhuis of als tuinkamer aan huis. Met een tuinhuis van glas creëert u ruimte en bent u met een glazen wand dichtbij de natuur in uw eigen tuin. In dit artikel beschrijven we waar u het tuinhuis glas allemaal voor kunt gebruiken en welke voordelen dit voor u heeft. Lees dus vooral verder en laat u inspireren!

Op zoek naar een tuinhuis met glaswand? Heerlijk vertoeven in een aparte kamer in uw tuin met uitzicht. Te bestellen als losstaand tuinhuis of als tuinkamer aan huis. Met een tuinhuis van glas creëert u ruimte en bent u met een glazen wand dichtbij de natuur in uw eigen tuin. In dit artikel beschrijven we waar u het tuinhuis glas allemaal voor kunt gebruiken en welke voordelen dit voor u heeft. Lees dus vooral verder en laat u inspireren! Niet alleen als regenscherm terras.

Aanbouw en een tuinhuis?

Dat kan bij Solundo! Gebruik het tuinhuis glas als aanbouw bij uw woning en creëer een zee van ruimte. Wanneer u voor een tuinhuis met glazen schuifwanden kiest, krijgt u meer dan alleen de ruimte. De glazen wanden zorgen voor een ruimtelijk gevoel, daarnaast krijgt u letterlijk meer ruimte in huis. Hang een terraswarmer op en u kunt zelfs in de winter heerlijk vertoeven in uw tuinhuis. Kiest u ook voor een glazen dak? Dan kunt u op heldere avonden heerlijk naar de sterren kijken. Perfect voor in de winter. In de zomer is het handig om de zonwering te sluiten, dit is tevens als extra accessoire te bestellen. Hierdoor kunt u uw tuinhuis heerlijk koel houden, zelfs als deze van glas is.

Een losstaande tuinhuis in uw tuin

Het frame van het tuinhuis glas is geheel van aluminium. Onderhoudsvrij, duurzaam en eenvoudig te monteren.  Zoals hierboven beschreven, is het standaard te leveren als aanbouw. U kunt echter ook de Solundo overkappingen als losstaand gebouw in uw tuin zetten. Deze kunt u geheel van glas bestellen. Het tuinhuis met glazen schuifwanden, een gaaf ontwerp dat u een ruimtelijk gevoel geeft in uw tuin. Volledig glas rondom biedt veel licht, zelfs op donkere dagen in de winter! De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van veiligheidsglas en glijden in aluminium rails open en dicht. Iedere deur is tegen elkaar open te zetten voor doortocht. 

In de zomer geeft dit een nadeel , maar bij Solundo hebben we de oplossing. Bij iedere tuinhuis met glaswand kunt u namelijk accessoires bestellen, zoals passende zonwering. Zo blijft de zon buiten en kunt u uw tuinhuis koel houden.

Dak van glas

Wilt u een tuinhuis volledig van glas in plaats van een tuinhuis met alleen glazen wanden Dat is mogelijk. Geen zorgen, de constructie is geheel van duurzaam aluminium. Het glas legt u eenvoudig in de aluminium profielen, zodat het stevig vast zit.  Niet alleen de wanden, maar ook het dak is in het glas te bestellen. Dus dan heeft u een tuinhuis met glazen schuifwanden en een glazen dak. Bestel zonwering voor extra comfort!
 

Extra Accessoires voor extra comfort

Naast zonwering is een tuinhuis met glaswand ook met andere accessoires te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan betonpoeren voor extra stevigheid. Veranker uw tuinhuis diep in de grond, zodat deze ook bestemd is voor de storm. Tegelijkertijd is het verstandig om verlichting bij te bestellen. De hoogwaardige ledverlichting is per afstandsbediening te bedienen. Hierdoor kunt u ook in de avond in het tuinhuis verblijven. Deze verlichting geeft namelijk genoeg licht om het tuinhuis te verlichten.

Samengevat

Kiest u voor een tuinhuis glas, dan maakt u een goede keus. Veel licht bij een aanbouw aan uw woning of als apart tuinhuis in uw tuin. Beide zijn mogelijk bij Solundo. Bent u bang dat het te warm wordt in de zomer of te koud in de winter? Dat is op te lossen met zonwering en terrasverwarmers. Kies voor het tuinhuis met glazen schuifwanden voor een ruimtelijk, koel en warm gevoel in uw tuin! Het is niet alleen een regenscherm terras!

Veelgestelde vragen over tuinhuis glas

Hoe dik en veilig zijn de schuifdeuren tuinhuis?

De schuifdeuren worden gemaakt van gehard glas, wat 10 mm dik is. Dit betekent dat de schuifdeuren van het tuinhuis zeker veilig zijn. Het is gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas wat het erg duurzaam maakt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het glas plotseling uit elkaar spat en u verwondt. Dit glas zal jaren met uw tuinhuis meegaan.

Wat is een goede tuinhuis schuifdeur?

Een tuinhuis schuifdeur is er in verschillende soorten en maten. Bij Solundo kunt u gemakkelijk de beste optie voor u samenstellen. U heeft keus uit de lengte, hoogte en breedte van de glazenplaten. Daarnaast kunt u diverse accessoires uitkiezen en heeft u keus uit de kleur van de rails. Zo kunt u de juiste schuifdeur voor uw tuinhuis uitkiezen. Bekijk alle verschillende keuzes bij de pagina over glazen schuifwanden

Hoe maak ik een betaalbare overkapping voor aan het tuinhuis?

  1. Kies het juiste materiaal, hout is bijvoorbeeld al goedkoper dan staal.
  2. Plaats de overkapping tegen een gebouw of tuinhuis aan, dit bespaart al materiaal door de aansluitende gevel.
  3. Doe het werk zelf, zo bespaart u op manuren en daarmee veel kosten.
  4. Hergebruik materiaal dat u in de tuin heeft liggen.

Kan ik een tuinhuis glas zelf monteren?

Zeker, met de montagehandleidingen van Solundo kunt u het tuinhuis zelf monteren. Met het aluminium materiaal staat uw tuinhuis als een huis. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd contact opnemen met het Solundo support team!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..