Terrasoverkapping als moderne carport

Zelfbouw mogelijkheden voor een aluminium carport of glas carport

Zelfbouw mogelijkheden voor een aluminium carport of glas carport.

Veel mensen willen graag een grote carport voor hun auto of caravan/camper, dat zien we steeds meer om ons heen gebeuren. De auto of caravan kan netjes onder een aluminium carport of kunststof carport geparkeerd worden, waarmee de weersinvloeden op het voertuig sterk afnemen. Neem bijvoorbeeld nachtvorst: bij een glas carport is het niet meer noodzakelijk de ruiten van uw auto ’s morgens te krabben.

Hoe?

Een aluminium terrasoverkapping van Solundo kan ook prima als aluminium carport ingezet worden. Of u nu een kleine of een grote carport wenst, vrijwel alles is mogelijk. Denk daarbij ook aan de mogelijkheid om de aluminium carport vrijstaand op te bouwen of met een zadeldak. Dat laatste vereist wel enig technisch inzicht en handigheid om op te bouwen, maar het kan zeker!


Doen!

Moderne carports zijn daarmee een waardevolle en waardevaste aanvulling op uw woning. En het behoud van uw voertuig. Vaak wordt een overkapping als kunstof carport met polycarbonaatplaten gebouwd, maar het opbouwen van een glas carport, dus met glazen panelen in plaats van polycarbonaatplaten, kan ook. Noem het maar gerust een chique variant op moderne carports. Kom kijken in onze showroom en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over de moderne carport

Van welke materialen is de moderne carport gemaakt?

De carport is grotendeels van aluminium gemaakt. Een aluminium carport is duurzaam, stevig en makkelijk te monteren. Naast aluminium is de moderne carport ook van gehard glas of polycarbonaat gemaakt, dit wordt voor het dak gebruikt. U kunt zelf kiezen of u gehard glas of polycarbonaat wilt voor het dak. Wilt u een dichte carport? Dan worden de zijkanten van geard veiligheidsglas gemaakt. Een moderne carport bestaat uit verschillende onderdelen met verschillende materialen.

Hoeveel kost een aluminium carport?

De prijs van een aluminium carport kan veel schommelen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van een moderne carport. Zo kunt u extra’s uitkiezen zoals zonwering en glazen wanden. Ook heeft de grootte, stijl en kleur invloed op de prijs. Wanneer de overkapping 406 cm breed is en 200 cm diep, een klassieke stijl en witte kleur heeft zonder extra’s, dan kost de aluminium carport € 1063,34.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..