KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Terrasoverkapping als moderne carport

carport image 3
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Zelfbouw mogelijkheden voor een aluminium carport of glas carport.

Veel mensen willen graag een grote carport voor hun auto of caravan/camper, dat zien we steeds meer om ons heen gebeuren. De auto of caravan kan netjes onder een aluminium carport of kunststof carport geparkeerd worden, waarmee de weersinvloeden op het voertuig sterk afnemen. Neem bijvoorbeeld nachtvorst: bij een glas carport is het niet meer noodzakelijk de ruiten van uw auto ’s morgens te krabben.

Hoe?

Een aluminium terrasoverkapping van Solundo kan ook prima als aluminium carport ingezet worden. Of u nu een kleine of een grote carport wenst, vrijwel alles is mogelijk. Denk daarbij ook aan de mogelijkheid om de aluminium carport vrijstaand op te bouwen of met een zadeldak. Dat laatste vereist wel enig technisch inzicht en handigheid om op te bouwen, maar het kan zeker!


Doen!

Moderne carports zijn daarmee een waardevolle en waardevaste aanvulling op uw woning. En het behoud van uw voertuig. Vaak wordt een overkapping als kunstof carport met polycarbonaatplaten gebouwd, maar het opbouwen van een glas carport, dus met glazen panelen in plaats van polycarbonaatplaten, kan ook. Noem het maar gerust een chique variant op moderne carports. Kom kijken in onze showroom en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

203