KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Steel look aluminium binnendeuren ook geschikt als buitendeur?

aperlo_elburg_lr_02a
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Aluminium steel look binnendeuren zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Het is nu bijna niet meer weg te denken bij het vernieuwen van je interieur. En dit niet alleen voor binnen, want steel look aluminium buitendeuren worden ook steeds populairder. Wil jij graag jouw woning opfrissen? Dan kan dat van binnen en buiten met steel look deur van aluminium. Maar naast het trendy aspect van de deuren, wat zijn eigenlijk de voordelen van een aluminium steel look deur?

Voordelen aluminium steel look deur

Steel look aluminium binnendeuren of buitendeuren gaan lang mee. Aluminium is een materiaal dat goed bestendig is tegen het weer. Sneeuw, hagel, regen, wind of vorst maakt met aluminium niet uit. Ook Uv-stralen zullen weinig effect hebben op het aluminium. Het zal niet ombuigen of verroesten door het weer. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig. Het enige wat je moet doen is af en toe een doekje langs de randen halen, zodat het materiaal goed te zien blijft. Dit is zeker handig als het gaat om een schuifpui of buitendeur.

Aluminium is licht

Een ander voordeel aan aluminium is dat het een licht materiaal is. Staal is veel zwaarder. Dit maakt het monteren van een aluminium steel look deur veel gemakkelijker dan als het echt van staal was geweest. Ook hoef je niks aan de structuur van je huis te veranderen het is licht genoeg dat elk kozijn het kan houden.

Aluminium is milieuvriendelijk

Het derde voordeel van aluminium is dat het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is. Aluminium is namelijk 100% recyclebaar en het recycle proces zelf kost maar weinig energie. Ook is het erg veelzijdig omdat je het in verschillende kleuren kan spuiten.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Het laatste voordeel van een steel look deur van aluminium is dat de prijs-kwaliteit verhouding erg gunstig is. Een aluminium deur is relatief goedkoper dan een stalen deur maar levert daar zeker niet op het gebied van kwaliteit voor in.

Vernieuw je woning met een terrasoverkapping en steel look aluminium deuren

Aluminium steel look binnendeuren of buitendeuren hebben dus veel voordelen. Niet alleen qua functionaliteit maar ook qua look. Een aluminium steel look deur of schuifdeur is modern en tijdloos. Om jouw woning een mooie nieuwe uitstraling te geven kan dat niet alleen met steellook deuren maar in combinatie met een moderne terrasoverkapping. Je kan de terrasoverkapping door de vele keuzes naar eigen smaak samenstellen. Om dezelfde moderne uitstraling te krijgen als de aluminium steel look schuifdeuren kan deze combinatie de perfecte combinatie zijn:

  • Kleur: Antraciet
  • Dak materiaal: Helder polycarbonaat (kan ook een andere optie zijn)
  • Sierlijst: vierkant
  • Breedte: wat voor u van toepassing is
  • Diepte: Wat voor u van toepassing is
  • Glazen schuifdeuren 4sporig systeem

Met deze combinatie van de terrasoverkapping en de aluminium steel look schuifdeur zal jouw woning een moderne uitstraling hebben. Wil je meer luxe toevoegen aan je woning? De terrasoverkapping is met deze combinatie erg modern maar door het toevoegen van extra’s maak je de terrasoverkapping ook luxe.

Terrasverwarming

Terrasverwarming is één van de extra opties die je kan kiezen voor de terrasoverkapping. Dit zijn warmers op infrarood basis. Infrarood zorgt ervoor dat je snel opgewarmd wordt door stralingswarmte in de gehele ruimte. Deze terrasverwarming kan door middel van een afstandsbediening worden bediend. Zit je lekker onder de overkapping maar wordt het richting de avond toch wel fris? Door middel van de afstandsbediening hoef je niet van plaats te veranderen om het snel weer comfortabel warm te hebben.

Moderne verlichting

Een andere luxe optie die je kan kiezen is verlichting. Het is zonde als je op een mooie zomeravond naar binnen gaat omdat je elkaar niet meer kan zien. Door energiezuinige LED-lampjes in de tussenleggers zal je dat probleem niet meer hebben. Het voordeel hiervan is dat de lichten aangezet kunnen worden met een afstandsbediening.

Creëer zelf het wauw-effect

Steel look aluminium buitendeuren of binnendeuren zijn erg populair. Om jouw woning een moderne en luxe uitstraling te geven kan je een terrasoverkapping uitbreiden met schuifdeuren of als je nog geen overkapping hebt kun je die zelf samenstellen. Weet je nog niet goed wat je precies wilt of welke keuze het beste is voor jou? Neem gerust contact met ons op en bezoek onze showroom voor persoonlijk advies. We helpen graag.

203