KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Serre DIY, je kan het gemakkelijk zelf

serre diy
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Hoe langer je in jouw woning woont, hoe meer dingen je ziet die je kan verbeteren. De reden hiervan kan zijn omdat er meer woonruimte nodig is, dingen kapotgaan of dingen verouderen. Dit kan je vervelend vinden, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning nooit gaat vervelen. Het geeft je de mogelijkheid creatief na te gaan denken over de woning en hoe je bepaalde problemen kan gaan aanpakken. Als je van klussen houd sla je twee vliegen met één klap, je creëert een leuke woning en je houd jezelf bezig met een leuke hobby.

Zelf klussen

Klussen is een hobby die veel mensen met elkaar gemeen hebben. In- en buitenshuis zijn er genoeg dingen die je kan oppakken. Deze hobby zal dus ook nooit vervelen. Of het gaat om een nieuwe kast, tafel, bureau, bed of schuurtje er zijn genoeg dingen die zelf gemaakt kunnen worden. Met klussen hoef je niet alleen nieuwe dingen te maken je kan jouw huis ook opfrissen door een nieuw kleurtje op de muur aan te brengen of een nieuwe vloer leggen. Wil je graag de woning vergroten? Dan zijn er andere manieren om jouw hobby daarvoor in te zetten.

Vergroot zelf jouw woonruimte

Een manier om jouw woningruimte te vergroten kan zijn door middel van een uitbouw of dakkapel. Dit is echter erg lastig om zelf te doen. Een oplossing hiervoor kan een serre zijn. Een serre is een extra afgesloten ruimte die je in de tuin kan plaatsen. Dit kan je het hele jaar door gebruiken en gemakkelijk zelf monteren. Het fijne aan een serre is dat je zelf kan bepalen waar in de tuin jij de serre wilt hebben staan. Dit hoeft dus niet aan het huis vast maar kan ook vrijstaand. Zo kan je jouw hobby voeden en verrijk je ondertussen jouw woning met een mooie serre waar je het hele jaar door van kan genieten.

Hoe kan je zelf een serre maken?

Hoe kan je zelf een serre maken? Zelf een serre maken kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Je kan elk onderdeel zelf op maat zagen en ontwerpen. Maar hoe kan je zelf een serre maken? Het is best lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Een handleiding kan dan erg fijn zijn. Wel zal er zo veel tijd en moeite in het project gaan zitten. Zelf een mini serre maken kan ook makkelijker. Bij Solundo kan je een gepaste serre uitkiezen voor jouw tuin. Hier kan je jouw eigen project van maken door zelf een serre te maken met de bijpassende onderdelen en handleiding. Zo creëer je jouw eigen serre DIY. 

Hoe ziet een serre DIY eruit?

Wanneer je kiest voor een serre bij Solundo krijg je een serre DIY pakket opgestuurd. Hierin zit een duidelijke montagehandleiding zodat je gemakkelijk zelf een serre kan maken. In de montagehandleiding worden de benodigdheden genoemd en wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de serre goed kan monteren. Voor de DIY serre maken krijg je na de bestelling alle onderdelen met de bijbehorende handleiding. De grote onderdelen zijn van aluminium. Aluminium is niet zwaar, je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je niet sterk genoeg bent om een serre te maken.

Een serre DIY met behulp van Solundo

Leuke klussen zijn er genoeg, maar klussen waarmee je jouw eigen woningruimte kan vergroten zijn lastiger te vinden. Met een DIY serre maken wordt het vergroten van jouw woning gemakkelijker. Blijf lekker bezig met klussen door zelf een mini serre te maken. Weet je niet goed of een serre wel het juiste project voor jou is? Solundo biedt ook glazen wanden en terrasoverkappingen aan. Kom gerust langs in de showroom en vraag advies aan onze experts welk project voor jou het meest geschikt is. Wij helpen je graag!

203