Schuifdeuren balkon toveren uw terras om tot een ware verandabeleving!

Schuifdeuren balkon toveren uw terras om tot een ware verandabeleving!

Een balkon kent vele voordelen. Heerlijk lange zomeravonden op uw balkon zitten en genieten van het buitenleven. Natuurlijk, daar denken we als eerste aan. Maar misschien geeft het balkon wel nieuwe mogelijkheden voor het terras eronder. Wat dacht u van de toepassing van schuifdeuren balkon onder uw balkon? Het terras wordt daarmee gelijk een stuk behaaglijker. Ga maar na: wind, regen en kou hebben door een schuifwand balkon niet langer vat op het comfort dat u zo graag op het terras beleven wilt.

Een schuifpui balkon uitgelegd
Da’s mooi, zo’n balkon schuifdeur, maar waar moet u dan aan denken? Eigenlijk is het heel eenvoudig: een schuifpui balkon bestaat uit meerdere glazen schuifdeuren die met behulp van een onderrail en bovengeleiding heen en weer geschoven kunnen worden. De 10mm gehard glazen panelen staan in een aluminium deurset met gelagerde wielen, die u jarenlang plezier gaan bieden. Is het warm onder het balkon? Schuif de balkon schuifdeur open en laat frisse binnen in uw veranda. Inderdaad veranda: de schuifdeuren balkon toveren uw terras om tot een ware verandabeleving.

Kom proefzitten achter onze schuifdeuren balkon
Graag wilt u natuurlijk ervaren hoe dat nu voelt om het terras met glazen schuifdeuren af te sluiten. In onze showroom hebben we diverse opstellingen voor u klaar staan om zelf te ervaren hoe eenvoudig en doeltreffend de glazen schuifwanden van Solundo zijn. Maak een afspraak en kom naar de showroom. De koffie staat klaar!
 

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over schuifdeuren voor het balkon

Hoe breed moet een schuifdeur voor het balkon zijn?

De minimale breedte voor een schuifdeur is 200 cm. Hierbij heeft u een eensporig systeem.  Maar een grotere schuifdeur is ook zeker mogelijk. De maximale grootte die u kunt kiezen is 590 cm met een zes-sporig systeem. U kunt de breedte van de schuifdeur door de verschillende opties goed afstemmen op uw balkon. Zo is er altijd een schuifdeur beschikbaar die bij uw balkon past.

Hoeveel ruimte heeft u nodig voor een schuifdeur voor het balkon?

Het is belangrijk dat de hoogte en breedte groot genoeg is om een schuifdeur voor uw balkon te kunnen plaatsen. De minimale breedte die u nodig heeft is 200 cm en de maximale breedte is 590 cm. De minimale hoogte is 197cm en de maximale hoogte is 272 cm. Meet uw balkon goed op zodat u de juiste afmetingen kunt kiezen!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..