KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Schuifdeuren balkon toveren uw terras om tot een ware verandabeleving!

schuifpui balkon
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een balkon kent vele voordelen. Heerlijk lange zomeravonden op uw balkon zitten en genieten van het buitenleven. Natuurlijk, daar denken we als eerste aan. Maar misschien geeft het balkon wel nieuwe mogelijkheden voor het terras eronder. Wat dacht u van de toepassing van schuifdeuren balkon onder uw balkon? Het terras wordt daarmee gelijk een stuk behaaglijker. Ga maar na: wind, regen en kou hebben door een schuifwand balkon niet langer vat op het comfort dat u zo graag op het terras beleven wilt.

Een schuifpui balkon uitgelegd
Da’s mooi, zo’n balkon schuifdeur, maar waar moet u dan aan denken? Eigenlijk is het heel eenvoudig: een schuifpui balkon bestaat uit meerdere glazen schuifdeuren die met behulp van een onderrail en bovengeleiding heen en weer geschoven kunnen worden. De 10mm gehard glazen panelen staan in een aluminium deurset met gelagerde wielen, die u jarenlang plezier gaan bieden. Is het warm onder het balkon? Schuif de balkon schuifdeur open en laat frisse binnen in uw veranda. Inderdaad veranda: de schuifdeuren balkon toveren uw terras om tot een ware verandabeleving.

Kom proefzitten achter onze schuifdeuren balkon
Graag wilt u natuurlijk ervaren hoe dat nu voelt om het terras met glazen schuifdeuren af te sluiten. In onze showroom hebben we diverse opstellingen voor u klaar staan om zelf te ervaren hoe eenvoudig en doeltreffend de glazen schuifwanden van Solundo zijn. Maak een afspraak en kom naar de showroom. De koffie staat klaar!
 

203