Schuifdeur bij de veranda maken

Uw eigen glazen schuifdeur installeren klinkt lastig dan het daadwerkelijk is. Met een klein beetje hulp vanuit Solundo zijn wij ervan overtuigd dat elke doe-het-zelver het kan!

Zelf de schuifdeur voor de veranda maken. Hoe werkt dat?

Een schuifdeur bij een veranda maken klinkt waarschijnlijk als een enorm ingewikkelde klus. Dit kan het in sommige gevallen ook zijn. Maar Solundo maakt het proces zo makkelijk mogelijk voor u. Zo zijn wij ervan overtuigd dat elke doe-het-zelver in staat is om een veranda deur te maken. We gaan hier iets dieper in op de stappen die u dient te volgen.

 

Een schuifdeur maken en toevoegen aan uw veranda

Het begint bij het samenstellen van de gewenste schuifdeur. Hierbij dient u allereerst een keuze te maken uit een aantal verplichte velden. Deze velden bestaan uit de lengte van de deur. Door dit te bepalen weet u, maar weten wij ook hoeveel sporen er nodig zijn. Daarnaast maakt u een keuze uit de breedte, de inbouwhoogte en of de toepassing voor binnen of buiten is. Het verschilt aan materiaal wanneer u veranda deuren gaat maken voor buiten of binnen.

Wanneer u een keuze heeft weten te maken uit de vereiste, krijgt u de extra opties te zien. Bij de extra opties zit ook de handleiding. De handleiding maakt de uiteindelijke installatie een stuk makkelijker. Na het lezen kunt ook u een schuifdeur veranda maken. Maar dit is niet de enige extra optie. U kunt een tochtborstel bijbestellen, een zijgeleiding, deurgrepen, eindplaatjes en een roedeverdeling. En met al deze opties kunt u een veranda dichtmaken met glas, maar ook nog eens mooi aansluit op de rest van uw woning.

Nu kunt u de glazen schuifdeur bestellen of de samenstelling opslaan voor een later moment. Nadat u de bestelling geplaatst heeft, zullen wij voor u aan de slag gaan. We sorteren de door u uitgekozen producten en maken deze gereed voor zending. Omdat de zending door een derde partij wordt uitgevoerd, hebben wij geen grip op de planning hiervan. Wel kunnen wij een leveringstijd van zes weken tijd garanderen. Tijdens deze periode wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom uw bestelling.

Na deze zes weken kunt u beginnen om de verandawand te maken of om zelf de schuifdeur veranda te maken. En mocht u er nu niet uitkomen wanneer u een verandawand gaat maken, zijn wij maar een belletje verwijderd. We helpen u graag verder!

Waarom onze klanten voor de producten en diensten van Solundo kiezen

Alles draait om kwaliteit

Klanten houden van Solundo's hoogwaardige producten. Ze weten dat ze het beste van het beste krijgen. Geen compromissen!

Prijzen die kloppen

Solundo heeft concurrerende prijzen. Klanten krijgen waar voor hun geld, elke keer weer. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Gewoon waarde.

Vriendelijke service

Solundo's team is geweldig. Ons team is super behulpzaam en staan altijd klaar om een handje te helpen. Onze klanten voelen zich alsof ze deel uitmaken van de familie.

Supersnelle verzending

Niemand houdt van wachten. Wij begrijpt dat. De verzending is snel, rekening houdend met de markt, dus klanten krijgen hun pakketten zo snel mogelijk.

Gemakkelijk retourneren

Fouten gebeuren, en dat is niet erg. Solundo heeft een probleemloos retourbeleid. Klanten kunnen zonder problemen artikelen ruilen of terugsturen. We wijzen u hier wel graag op de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Veel maatwerk

Klanten houden van onze aanpassingsmogelijkheden. We kunnen mixen en matchen om precies te krijgen wat de klant wil. Elke keer weer een perfecte pasvorm.

Milieuvriendelijk

Solundo wil de planeet beschermen. Klanten vinden het fijn dat ze een duurzaam merk steunen dat om het milieu geeft.

Technische ondersteuning

Heb je een vraag? Solundo heeft antwoorden. Hun technische ondersteuning is zeer deskundig en staat altijd klaar om klanten te helpen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..