Polycarbonaat platen: helder of opaal?

Welk materiaal kiest u voor het dak van uw overkapping? Lees hier meer over polycarbonaat platen.

Verschillen polycarbonaat platen: helder en opaal

Wilt u een overkapping gaan bouwen in uw achtertuin en bent u benieuwd naar het juiste materiaal voor het dak van de overkapping? Dan kunt u onder andere kiezen voor polycarbonaat platen die helder of opaal zijn. Maar wat zijn precies de verschillen van deze twee platen en welke andere opties biedt Solundo u aan? In dit artikel geven we antwoord op deze twee vragen. 

Verschillende polycarbonaat platen 

Er zijn verschillende polycarbonaat platen die u kunt gebruiken voor uw overkapping. Bij Solundo hebben we polycarbonaat platen die helder zijn, polycarbonaat platen die opaal zijn en IQ relax polycarbonaat platen. Graag leggen we u uit wat de verschillen zijn tussen deze platen.

-    Heldere polycarbonaat platen:
Polycarbonaat platen die helder zijn, hebben een stevige X structuur en laten 65% licht door. Ze zijn niet helemaal doorzichtig, waardoor u door de platen heen kunt kijken. 

-    Polycarbonaat platen die opaal:
Een polycarbonaat plaat opaal is wit van kleur en laat voor 54% licht door. Bij deze platen wordt het licht goed verspreid, waardoor de zonnestralen niet stekend zijn als je onder deze platen zit. 

-    De IQ relax polycarbonaat platen hebben alle voordelen van de andere polycarbonaat platen. Daarnaast hebben ze een speciale toplaag die ervoor zorgt dat de warmte beter wordt tegengehouden. 

Naast polycarbonaat platen kun je bij Solundo ook kiezen voor gelaagd glas. Wanneer u dit glas combineert met glazen schuifdeuren, kunt u goed naar buiten kijken en daardoor extra genieten van uw tuin.  
 

Waar kan ik polycarbonaat platen voor gebruiken? 

Polycarbonaat platen kun je gebruiken voor onder andere terrasoverkappingen, veranda’s, tuikamers, carport en serres. Al deze producten zijn persoonlijk samen te stellen op onze website. 

-    Polycabonaat platen voor uw terreasoverkkaping
Polycarbonaat platen zijn ideaal om te gebruiken voor uw terrasoverkapping. Polycarbonaat platen bieden bescherming tegen de regen en zon. Bij Solundo kunt u een terrasoverkapping zelf samenstellen en hierbij kiezen uit een polycarbonaat plaat die opaal is, een heldere plaat of onze IQ relax polycarbonaat plaat. 

-    Polycarbonaat platen voor uw veranda
Wilt u een veranda in uw achtertuin gaan bouwen? Dan zijn polycarbonaat platen ook de perfecte oplossing om te gebruiken als dak. Ook bij een veranda kunt u kiezen uit helder, polycarbonaat plaat van opaal of de IQ relax platen. Stel vandaag nog via onze website uw eigen veranda samen. 

-    Polycarbonaat platen voor uw tuinkamer
De polycarbonaat platen van Solundo zijn perfect om te gebruiken voor tuinkamers. Bij een tuinkamer raden wij aan om polycarbonaat platen die helder zijn te gebruiken. U kunt namelijk door deze platen heen kijken, wat de tuinkamer helemaal afmaakt. 

-    Polycarbonaat platen voor uw serre
Gaat u een serre bouwen? Dan kunt u naast een glazen dak bij Solundo ook kiezen voor polycarbonaat platen. Ook bij een serre heeft u keuze uit polycarbonaat opaal, helder en IQ relax platen.

-    Polycarbonaat platen voor uw carport
Bent u van plan om uw auto te beschermen met een carport? Dan kunt u deze bij Solundo samenstellen. Voor een carport zijn polycarbonaat platen de ideale oplossing om uw auto te beschermen. 

Samengevat 

Polycarbonaat platen kunnen voor verschillende dingen worden gebruikt. Zo kunt u polycarbonaat onder andere gebruiken voor een terrasoverkapping, veranda, tuinkamer of serre. Bij Solundo hebben we drie verschillende polycarbonaat platen. Zo hebben we polycarbonaat opaal, helder en IQ relax. 
 

Veelgestelde vragen over polycarbonaat platen

Wat is het grootste verschil tussen heldere polycarbonaat platen en opaal polycarbonaat platen?

Polycarbonaat platen die helder zijn, zijn doorzichtig. Hierdoor kun je door de platen heen kijken. Opaal platen zijn wit van kleur. Deze platen zijn dus niet doorzichtig.

Wat is een polycarbonaat plaat opaal?

Een polycarbonaat plaat opaal, is wit van kleur. Ze worden onder andere gebruikt voor veranda’s, tuinkamers, serres en carports.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..