Overkapping voor bbq maken

Maak zelf de overkapping voor bij de bbq. Lees hier hoe u uw pakket kunt samenstellen en hoe de opbouw werkt.

Een overkapping voor de bbq maken

U kent het misschien wel. Bent u lekker vlees, vis of vega aan het bereiden op de bbq, samen met vrienden of familie. Begint het te regenen… En voor u het door heeft, bent u de enige die nog in de regen staat. U kunt er ook voor kiezen om een overkapping voor de bbq te maken. Hierdoor kunt ook u droog staan terwijl het regent. En een overkapping aan huis vastmaken heeft zo zijn voordelen. We leggen het hier graag aan u uit.

 

Hoe werkt het?

Ook een overkapping voor uw bbq maken? Het is goed mogelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat elke doe-het-zelver het kan. Op onze website kunt u uw eigen overkapping samenstellen en het geheel naar wens krijgen. Het begint bij een aantal vereisten, denk hierbij aan de kleur, de grootte, een sierlijst, het dak materiaal en de staanders. Wanneer dit gedaan is, kunt u overgaan op de extra opties. Let wel; bij de extra opties zit de handleiding die u kunt gebruiken om de installatie makkelijker te maken.

Naast de handleiding kunt u in de extra opties een verwarmer aanvinken, zonnewering en nog veel meer!

U kunt de bestelling plaatsen, wanneer het helemaal naar wens is. Wij gaan dan voor u aan de slag, om alle gewenste onderdelen bij elkaar te rapen. Is dit gelukt? Dan dragen we het pakket over aan onze transporteur. Zij doen er alles aan om de levering zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen dit altijd binnen zes weken tijd te doen.

Is het pakket afgeleverd? Dan kunt u de overkapping aan het huis maken. In de handleiding nemen wij u stap-voor-stap mee in de installatie van de overkapping. Per stap geven wij ook aan welk gereedschap u nodig heeft om de stap te kunnen voltooien. Hiermee is een overkapping aan huis vastmaken zo moeilijk niet.

Bent u de overkapping voor bbq aan het maken, maar komt u er niet uit met de handleiding? Geen probleem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij helpen u verder totdat het probleem verholpen is.

Doordat u de overkapping aan huis gaat vastmaken, in uw eentje, bespaart u enorm op de manuren. Manuren die u normaliter zou betalen wanneer u vakmannen zou inhuren voor de installatie. Maar ook heeft u de planning in eigen hand en controleert u hoe het proces verloopt. Nog meer redenen horen waarom u een overkapping bbq moet maken? Stel de vraag aan ons!

Waarom onze klanten voor Solundo kiezen

Wij prijzen onszelf in onze klantenservice. Solundo rust niet tot de koop van een klant naar tevredenheid is afgesloten. Wanneer u een overkapping voor bbq gaat maken, zullen wij klaar staan om u te helpen waar nodig. Daarnaast leveren wij materiaal van de hoogste kwaliteit. Hiermee kunnen wij garanderen dat uw installatie jarenlang mee kan gaan. Als u het dan elk jaar ook nog eens netjes houd, kunt u er zeker vanuit gaan dat u lang van de overkapping kunt genieten.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..