KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Maximaal uitzicht bij toepassing van panorama glass schuifdeuren

hm_solundo_nunspeet_web_04c
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Minimalistisch, maar met optimaal uitzicht door panorama glass
Er zijn onmiskenbaar een aantal trends op het gebied van wonen te ontdekken. De industriële strakke look is er één van, maar het kan nog minimalistischer. Juist ook als we de woontrend doortrekken naar buiten, naar het buitenleven, naar de tuin. De toepassing van panorama glass als een panorama schuifwand past daar heel goed in. Niet gehinderd door allerlei profielen of accessoires is het uitzicht door een panorama glazen schuifwand optimaal, waardoor u optimaal van het buitengevoel kunt genieten. En dat op uw eigen terras of balkon, zonder last van allerlei weersinvloeden te hebben.

Juist om aan deze trend tegemoet te komen, heeft Solundo de panorama schuifwand in zijn assortiment genomen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een panorama glazen schuifwand. Bij panorama glass is er alleen sprake van een bovenrail en onderrail en een deurset onderaan de glazen deur. Dat betekent dat alleen bovenaan en onderaan een kleine rand van uw blik naar buiten wordt weggenomen, maar verder wordt het zicht naar buiten door panorama glass door niets gehinderd. Een panorama schuifwand geeft dan ook een heel ruimtelijk gevoel aan uw terras. Het is net of ze er niet zijn, maar het klimaat op uw terras wordt hierdoor wel een stuk aangenamer. Het beste van twee werelden dus!

Panorama glas kopen, zo eenvoudig stelt u het samen
Heeft u de keuze voor panorama glass eenmaal gemaakt? Panorama glas kopen is zeer eenvoudig en snel te realiseren met behulp van de doeltreffende configurator op deze website. Klik aan wat u nodig hebt en het systeem zal u automatisch door alle opties heen leiden. Binnen 5 minuten weet u waar u aan toe bent en ontdekt u vooral ook hoe voordelig panorama glas kopen eigenlijk is. Overtuig u zelf en start nu met samenstellen!

203