KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Maximaal uitzicht bij toepassing van panorama glass schuifdeuren

panorama glas kopen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Minimalistisch, maar met optimaal uitzicht door panorama glass
Er zijn onmiskenbaar een aantal trends op het gebied van wonen te ontdekken. De industriële strakke look is er één van, maar het kan nog minimalistischer. Juist ook als we de woontrend doortrekken naar buiten, naar het buitenleven, naar de tuin. De toepassing van panorama glass als een panorama schuifwand past daar heel goed in. Niet gehinderd door allerlei profielen of accessoires is het uitzicht door een panorama glazen schuifwand optimaal, waardoor u optimaal van het buitengevoel kunt genieten. En dat op uw eigen terras of balkon, zonder last van allerlei weersinvloeden te hebben.

Juist om aan deze trend tegemoet te komen, heeft Solundo de panorama schuifwand in zijn assortiment genomen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een panorama glazen schuifwand. Bij panorama glass is er alleen sprake van een bovenrail en onderrail en een deurset onderaan de glazen deur. Dat betekent dat alleen bovenaan en onderaan een kleine rand van uw blik naar buiten wordt weggenomen, maar verder wordt het zicht naar buiten door panorama glass door niets gehinderd. Een panorama schuifwand geeft dan ook een heel ruimtelijk gevoel aan uw terras. Het is net of ze er niet zijn, maar het klimaat op uw terras wordt hierdoor wel een stuk aangenamer. Het beste van twee werelden dus!

Panorama glas kopen, zo eenvoudig stelt u het samen
Heeft u de keuze voor panorama glass eenmaal gemaakt? Panorama glas kopen is zeer eenvoudig en snel te realiseren met behulp van de doeltreffende configurator op deze website. Klik aan wat u nodig hebt en het systeem zal u automatisch door alle opties heen leiden. Binnen 5 minuten weet u waar u aan toe bent en ontdekt u vooral ook hoe voordelig panorama glas kopen eigenlijk is. Overtuig u zelf en start nu met samenstellen!

Veelgestelde vragen over panorama glass schuifdeuren

Hoeveel overlap moeten de panorama glass schuifdeuren hebben?  

Panorama glass schuifdeuren moeten maximaal 2 cm overlap hebben om de schuifdeuren goed te kunnen gebruiken. Deze 2 cm is niet veel dus het panorama effect zal dus niet verloren raken door de overlap. De schuifdeuren helemaal om u heen zorgen ervoor dat u vanuit elke hoek kunt genieten van het uitzicht. En met de juiste overlap zullen de schuifdeuren niet alleen er mooi uitzien maar ook op en top functioneren.

Hoe duur zijn panorama glass schuifdeuren?  

Panorama glass schuifdeuren  variëren in prijs. Hoe groter de plek waarvoor u de schuifdeuren wilt hoe duurder het zal worden. Ook maakt het verschil of u overal deuren wilt hebben of dat sommige delen ook uit een glazen spie kan bestaan. Met spie begint de prijs bij een bedrag van €1649,38. Met alleen maar schuifdeuren begint de prijs bij €3159,92. U kunt de panorama glass schuifdeuren zo duur maken als u zelf wilt.

203