KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Maak uw terras compleet met zonwering onder overkapping

aperlo_elburg_lr_04c
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Terrasoverkapping met zonwering, een ‘must’ voor de zomer!

Hoewel een terrasoverkapping of veranda van zichzelf al een hoog afwerkingsniveau kent, kunt u de overkapping zeker nog verder complementeren en uitbreiden met accessoires en aanverwante artikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonwering onder overkapping? Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij de aanschaf van een terrasoverkapping, maar wel degelijk een waardevolle aanvulling op uw veranda om optimaal van de zomer en het buitenleven te kunnen genieten.

Een terrasoverkapping met zonwering kan zowel van toepassing zijn bij glaspanelen als polycarbonaat platen op het dak. In beide gevallen kan het onder uw overkapping behoorlijk warm worden in de zomer. In het voor- en najaar kunt u natuurlijk heerlijk in de zon zitten, maar tijdens een warme zomer is schaduw van zonwering onder veranda zeer aangenaam. Het is goed om over een overkapping met zonwering alvast na te denken bij de aanschaf van uw veranda.|


Plissé-zonwering

Solundo heeft in haar assortiment ook plissé-zonwering als zonwering onder overkapping opgenomen. Deze zonwering onder veranda is zowel van boven naar beneden te schuiven als omgekeerd: van beneden naar boven. En dat geldt voor elk veld afzonderlijk. Zo kunt u met deze zonwering onder overkapping precies daar de schaduw creëren waar u hem hebben wilt. Handig toch?

Onze zonwering onder terrasoverkapping wordt standaard met zilveren profielen en lichtgrijs doek geleverd. Passend bij zowel een witte als een antracietgrijze terrasoverkapping. Samen met een handige bedieningsstok, waarmee elke plissé in een handomdraai geopend of gesloten kan worden. Deze zonwering onder terrasoverkapping is met behulp van meegeleverde montagesetjes zeer eenvoudig en snel te monteren. Zo maakt u een terrasoverkapping met zonwering compleet!

En laten we tot slot niet vergeten de zonwering zeker ook bij toepassing van een serre als overkapping met zonwering aan te bevelen. Rondom voorzien van glazen schuifdeuren of vaste glazen wanden tovert u uw overkapping om in een serre. Prachtig, maar zeker ook warmer in de brandende zon. Uw terrasoverkapping met zonwering is dan een absolute ‘must’. Kortom, een overkapping met zonwering is warm aan te bevelen!

203