Maak uw overkapping glas of polycarbonaat op maat

Een overkapping glas of aluminium overkapping op maat voor iedereen

Een overkapping glas of aluminium overkapping op maat voor iedereen

Een aluminium overkapping op maat is mogelijk voor iedereen. Zeker bij een overkapping met polycarbonaat is dit eenvoudig te realiseren, doordat alle materialen prima door u zelf in te korten zijn. Maar ook bij een overkapping aluminium met glas is maatwerk zeker mogelijk. Het standaard gelaagde en geharde glas is niet te snijden of zagen, maar toch zijn door de diverse glasbreedtes vele indelingen voor een aluminium overkapping met glas op maat mogelijk. Dus een overkapping glas of polycarbonaat kan allebei op maat gemaakt worden.

Laten we eens in detail kijken hoe een aluminium overkapping op maat gemaakt kan worden. De terrasoverkappingen van Solundo zijn eenvoudig zelf te monteren. Elk onderdeel is apart verpakt en kan voor montage op maat gezaagd worden. De onderconstructie is van aluminium en kan met een handcirkelzaag of zaagtafel gezaagd worden. Dat geldt natuurlijk ook voor de polycarbonaatplaten. Zorg dat u voor elk in te korten onderdeel goed de maten meet voordat u gaat zagen. Denk bijvoorbeeld aan het muurprofiel, de goot en sierlijst, de staanders of de liggers.


Aluminium overkapping met glas

Bij een overkapping aluminium met glas kan het glas dus niet gesneden of gezaagd worden, maar dat betekent niet dat een aluminium overkapping met glas niet mogelijk is. Het is goed om vooraf na te denken over de indeling met glaspanelen, aantal liggers en daarmee ook de totale breedte van de terrasoverkapping. Wij adviseren de hartmaat van de liggers altijd 2cm breder dan de te plaatsen glasplaat te nemen. Bijvoorbeeld hartmaat 74cm bij standaard glasbreedte 72cm. De liggers zelf zijn 6cm breed. Zo kunt u precies de totale breedte voor uw terrasoverkapping met glas uitrekenen.

Montage-instructie

Onze uitgebreide en duidelijke montage-instructie zal u zeker van dienst zijn bij het realiseren van uw overkapping glas of polycarbonaat op maat. U kunt deze op onze website downloaden. Lees hem goed door en u wordt stap voor stap begeleid in het proces van maatwerk voor uw terrasoverkapping. Veel succes en geniet van het eindresultaat!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

veelgestelde vragen over een overkapping glas of polycarbonaat

Wat is goedkoper overkapping glas of polycarbonaat?

Een overkapping glas is duurder dan polycarbonaat. Een overkapping van glas is niet voor elke maat beschikbaar. De kleinste maat waarvoor een glazen dak beschikbaar is, is voor een overkapping van 406 cm bij 250 cm. De totale prijs voor de overkapping is dan €1656, 39. Een overkapping in dezelfde maat gemaakt van polycarbonaat kost €1197,75. Polycarbonaat is dus aanzienlijk goedkoper dan glas.

Wat is beter overkapping met polycarbonaat of glas?

Een overkapping met polycarbonaat is niet beter dan glas. Glas is ook niet beter dan polycarbonaat. Het gaat puur om wat uw voorkeur is. Polycarbonaat biedt een vorm van zonwering en het verminderen van warme licht stralen. Glas biedt dit niet maar heeft als voordeel dat u erdoorheen kunt kijken. Voor het glas zou u ook zonwering kunnen aanschaffen. Het gaat dus om uw voorkeur, wilt u graag directe zonwering of liever helder door het glas kunnen kijken?

Wat kost een aluminium overkapping op maat?

Een aluminium overkapping op maat gemaakt van polycarbonaat begint met een prijs van €906,84. Deze prijs past bij de kleinste maat, hoe groter de overkapping moet zijn en hoe meer extra’s toegevoegd worden, hoe hoger de prijs zal zijn. U kunt de overkapping zelf zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Klik al de keuzes aan in het overzicht op de website en zie zelf wat de prijs van uw aluminium droom overkapping wordt.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..