Maak de overkapping mooi dicht met een aluminium deur

Heeft u net een nieuw huis aangeschaft, maar u wilt nog wat toevoegen aan het huis? Een overkapping met een aluminium deur kan de aanvulling geven waar u naar zoekt.

Heeft u net een nieuw huis aangeschaft maar u wilt nog wat toevoegen aan het huis? Een overkapping met een aluminium deur kan de aanvulling geven waar u naar zoekt. Een overkapping geeft de balans tussen huis en tuin en bidet u de gelegenheid om zelfs in minder mooie maanden in de tuin te zijn.

Heeft u al een overkapping maar wilt u graag dezelfde stijl binnen als buiten dan kunt  voor aluminium binnendeuren en buitendeuren kiezen. Zo heeft u een moderne uitstraling binnen en buiten. En wees niet bang dat het licht geblokkeerd wordt door de aluminiumdeuren, de deuren zijn namelijk van aluminium en glas. Het glas zorgt ervoor dat een groot deel van het licht in huis schijnt. De aluminum binnendeur in combinatie met glas zorgt voor een strakke uitstraling. U kunt zelf kiezen in welke kleur u het aluminium wilt. Er is keus tussen matzwart, antraciet, crème wit en verkeerswit. Wilt u meegaan met de trend en een strakke moderne uitstraling creëren? Dat is zeker te behalen met een aluminium deur in mat zwart.

Vier uw verjaardag buiten

Wat is uw favoriete maand? In de lente en de zomer is het warm en is het heerlijk om van de zon te genieten in uw tuin. In de herfst en de winter zit u meestal minder buiten door de kou, regen en vorst. De temperaturen deze herfst zijn nog mild, dat betekent dat u langer buiten kunt genieten zonder dat u het koud krijgt. Helaas hoort regen en wind wel bij de herfst en dat is ook zeker dit jaar weer aanwezig. Maar daar is een oplossing voor! Met een overkapping kunt u droog en uit de wind alsnog lekker elke maand in uw tuin zitten. De wind en de regen kunnen u niet tegenhouden om in de tuin te zijn als u een aluminium deur heeft met bijpassende glazen wanden. De deur en de glazen wanden zorgen ervoor dat de overkapping is afgesloten. 

Een feestje vieren in de tuin is dus geen probleem met een overkapping. Zelfs in de herfst, wat normaal gesproken misschien te koud zou zijn. Dit is ideaal als het gaat om een kinderfeestje. Stel een kind laat zijn beker met drinken vallen, in plaats van dat u het moet opdweilen bent u al buiten en droogt het vanzelf weer op. Niet alleen voor een kinderfeestje is dit handig ook als u in oktober of november jarig bent kunt u het comfortabel buiten vieren. Een aluminum deur zwart aan uw overkapping is dus ideaal als u het hele jaar door gebruik wilt maken van uw tuin.

Welke opties zijn er voor een nieuwe overkapping?

Heeft u nog geen overkapping? De kleur van de aluminium deuren is dan niet het enige wat u zelf kunt uitkiezen. Als  een overkapping wilt kunt u verschillende dingen zelf samenstellen. Door de juiste maten uit te kiezen kan de overkapping mooi op de woning aangesloten worden. Als u de juiste afmetingen weet is het tijd om naar het uiterlijk van de overkapping te kijken. Een overkapping in de kleur antraciet met een vierkante sierlijst en glazen wanden passen samen perfect bij de strakke matzwarte aluminium deuren. Deze combinatie met aluminium binnendeuren zorgt voor een strakke uitstraling van huis en tuin. Wilt u het ook modern maken? Dan kan de toevoeging van verlichting net iets extra’s geven. In het donker geeft dit een gezellige sfeer en kunt u elkaar nog goed aankijken tijdens het praten. Niet alleen is dit erg functioneel, dit brengt ook luxe met zich mee. De energiezuinige LED-lampjes kunnen namelijk met een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Er zijn vele opties om uw huis en tuin naar wens in te richten. U kunt het zo luxe of simpel houden als u zelf wilt.

Bent u er nog niet over uit wat voor aluminium deur u wilt, of wilt u graag meer advies over de terrasoverkappingen? Neem gerust contact met ons op en kom langs in de showroom.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..