Langer buiten genieten van uw balkon onder een afdak balkon

Een afdak balkon geeft uw balkon meerwaarde

U ziet het steeds vaker: een afdak balkon

Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar steeds vaker wordt een terrasoverkapping ook vertaald naar een balkon afdak. Zeker op plekken waar meerdere wooneenheden in een gezamenlijk appartementencomplex gesitueerd zijn, elke unit met zijn eigen balkon. En ja, ook dan wilt u graag langer van het voor- en najaar kunnen genieten.. Een afdak balkon is dan de juiste oplossing voor u.

Een balkon afdak laat zich eenvoudig samenstellen uit aluminium profielen en glazen of polycarbonaat panelen. Het is bovendien mogelijk om uw afdak balkon op maat te maken, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Met een klein budget komt u al een heel eind om een balkon afdak te realiseren bij u thuis. Zo bent u ervan verzekerd het hele hoogseizoen vanuit u woon- of slaapkamer van het weer te kunnen genieten. Laat u adviseren door de experts van Solundo en neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over een afdak balkon

Heb ik een vergunning nodig voor een afdak op een balkon?

Voor een afdak op een balkon plaatsen heeft u in het algemeen geen vergunning nodig. Toch is het belangrijk om altijd bij uw gemeente na te vragen of u een vergunning nodig heeft voor uw situatie. Elke situatie is namelijk anders en de ene gemeente kan daarvoor net iets strengere regels hebben dan een andere gemeente. Vraag het dus voor de zekerheid altijd even na!

Kan ik een afdak op een balkon maken?

Door de juiste onderdelen en afmetingen te bepalen voor uw balkon kunt u gemakkelijk een afdak op uw balkon realiseren. U kunt bijpassende glazenschuifdeuren erbij kiezen. Zo heeft u een afgesloten balkon waar u het hele jaar gebruik van kunt maken en van kunt genieten. Met behulp van de montagehandleiding kunt u stap voor stap het afdak op uw balkon plaatsen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..