Kosten serre? Voordelig een serre kopen is mogelijk bij Solundo!

Schaf nu zelf een prachtige serre aan, bekijk alle opties!

Schaf nu zelf een prachtige serre aan en stel zelf samen!

Een serre kopen, u heeft er al vaak over nagedacht. En nu is het moment daar om daadwerkelijk tot aanschaf over te gaan van een serrebouw. U bent bij Solundo terecht gekomen omdat wij aantrekkelijke serre prijzen hanteren. In onze webshop kunt u eenvoudig de juiste serre samenstellen en de serre kosten zijn direct zichtbaar: voordelig een serre kopen is mogelijk bij Solundo!

Ik wil graag een serre kopen, maar de kosten serre vooraf wel weten!
Dat snappen we bij Solundo heel goed. Niemand schrijft een blanco cheque uit, zonder te weten waar het geld precies aan besteed wordt. Wij geven graag openheid van zaken, alle serre prijzen zijn transparant weergegeven en voor u als consument direct in te zien. Geen onvoorziene kosten serre achteraf, geen extra’s die niet nodig zijn. Alleen dat wat u nodig heeft en zelf gekozen heeft in de webshop. Daarmee wordt een serre kopen niet alleen een stuk overzichtelijker, maar ook voordeliger: kijk rond in onze webshop en u zult zien dat de kosten serre u niet zullen weerhouden om een goede deal te scoren. Want een serre kopen, moet een feest zijn!

Veelgestelde vragen over een serre kopen

Waar moet u op letten bij een serre kopen?

Als u een serre gaat kopen moet u letten op de afmetingen. De serre kan gekocht worden in verschillende breedte en diepte maten, het is daarom van belang dat u zorgvuldig opmeet welke maten geschikt zijn voor uw tuin.  Doet u dit niet, dan kan het zomaar zijn dat uw serre veel te groot of te klein voor uw tuin gaat zijn. Kies de juiste afmetingen wanneer u de serre gaat kopen en geniet optimaal van uw tuin.

Wat is goedkoper, een aanbouw of serre kopen?

Een serre kopen is goedkoper dan een aanbouw. Een serre die helemaal is dichtbebouwd kost ongeveer € 3.500 terwijl een aanbouw gemiddeld tussen de € 20.000 en € 30.000 kost. Het verschil tussen een aanbouw en serre is het materiaal waarvan het meestal gemaakt wordt. Een aanbouw is een extra ruimte gemaakt van bakstenen. Een serre is meestal gemaakt van glas of polycarbonaat in combinatie met aluminium.

Wat zijn de voordelen van een serre kopen?

Een serre kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat u altijd ongehinderd in de tuin kunt zitten en het creëert een extra leefruimte. Zo verrijkt u uw woning met een tussen ruimte tussen huis en tuin. Daarnaast is een serre gemakkelijk te plaatsen en monteren. Voor u het weet kunt u ook een serre in de tuin hebben.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..