Het veranda bouwen stappenplan

Via een handig stappenplan kunt u zelf een veranda in uw tuin bouwen. Lees hier hoe het werkt en stel uw veranda samen.

Een veranda bouwen dankzij een stappenplan

Wat is er nodig om nog langer of meer van een tuin te kunnen genieten? Een veranda! Heerlijk samen met familie of vrienden van een bbq genieten, lekker een moment pakken om een boek te lezen of alleen even om te zonnen. Via Solundo kunt u een veranda bouwen stappenplan bestellen! Zo zijn wij ervan overtuigd dat elke handige doe-het-zelver dit zelf kan oppakken. Dit heeft dan ook veel voordelen. We leggen hier de stappen graag aan u uit.

 

Uw veranda bouwen via het stappenplan

Een veranda aan het chalet bouwen of een overdekte veranda bouwen lijkt misschien een onmogelijke klus voor de gemiddelde huiseigenaar. Maar een veranda bouwen via het stappenplan van Solundo maakt dit proces een stuk makkelijker. We nemen je mee door de stappen die u moet volgen:

  1. Bij het samenstellen van uw pakket voor de veranda, dient u eerst een keuze te maken uit een aantal vereiste. Het gaat hierbij om de kleur, een sierlijst, de afmetingen en het materiaal. Zonder deze stappen te volgen kunt u niet die gewenste overdekte veranda bouwen.
  2. De vervolgstap is een keuze maken uit alle mogelijke extra opties. Dit kan bijvoorbeeld het materiaal zijn voor een overkapping, een verwarmingselement, zonwering, verlichting en nog veel meer. Hiermee kunt u het helemaal eigen maken.
  3. Bij de extra opties kunt u ook de handleiding aanvinken om mee te bestellen. Wij raden dit aan! Hierin wordt stap-voor-stap beschreven wat u dient te doen en met welk gereedschap.
  4. Wanneer de keuze gemaakt is, kunt u de bestelling plaatsen of opslaan voor later. Nu gaan wij voor u aan de slag! Wij sorteren het pakket en maken het gereed voor de zending.
  5. De zending wordt opgepakt door onze bezorgleverancier. Wij hebben geen grip op hun agenda. Hierdoor hanteren wij een bezorgtijd van maximaal zes weken. Mocht het voorkomen dat wij de beloofde bezorgtijd niet halen? Dan doen wij er alles aan om de koop toch nog naar tevredenheid af te sluiten.
  6. Het pakket is afgeleverd! Pak snel de handleiding erbij. Met het veranda bouwen stappenplan weet u precies wat u staat te wachten en wat u precies dient te doen. Elke handleiding is aangepast naar een specifieke bestelling. Zo staat u niet voor verassingen. Maar mocht het zo zijn dat u er niet helemaal uitkomt. Dan staan onze collega’s klaar om uw verder te helpen zodat de veranda zo snel mogelijk staat. Of u nu een veranda aan chalet gaat bouwen of elders.
  7. Nu rest het nog om volop te gaan genieten van de veranda!

Waarom onze klanten voor Solundo kiezen

Solundo levert altijd de beste materialen. Zo bent u er niet alleen van verzekerd dat het lang meegaat, ook kunt u er het aan vanaf zien! Daarnaast prijzen wij onszelf in de klantenservice die wij bieden bij elke aankoop. Dit klinkt natuurlijk als een mooi verhaal, afkomstig van Solundo zelf. Daarom verwijzen wij u graag door naar de reviews op ons Google profiel.

Mag ik een veranda bouwen op de erfgrens?

Een veranda bouwen op de erfgrens mag niet. Wel mag u de veranda tegen de erfgrens aanbouwen. Ook mag een overkapping of een schutting direct naast de erfgrens niet hoger dan twee meter zijn. Wij raden het dan ook af om een veranda te bouwen op de erfgrens.

Wat kost het om een overdekte veranda te bouwen?

Om een overdekte veranda te bouwen, bent u al snel duizend euro kwijt. Deze kosten kunnen makkelijk oplopen tot zo’n € 15.000 á € 20.000. U bespaart echter veel geld wanneer u de veranda zelf zult bouwen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..