Heeft u al eens over balkonbeglazing nagedacht?

Het toepassen van glazen schuifdeuren als balkonbeglazing

Het toepassen van glazen schuifdeuren als balkonbeglazing

Balkonbeglazing, het woord zegt het al: een glazen schuifwand als afscheiding van uw balkon. Niet iedereen met een balkon denkt aan glazen schuifdeuren om het balkon beschut tegen weer en wind te maken. En dat terwijl balkonafscheiding glas zo’n eenvoudig toe te passen oplossing is. Op Solundo.nl vindt u alle mogelijke toepassingen en ook balkonbeglazing prijzen. Want, wat kost balkonbeglazing eigenlijk? Een niet onbelangrijke vraag natuurlijk, waarop u het antwoord op deze website zeker vindt!
 

Balkonbeglazing van dichtbij

De balkonbeglazing van Solundo bestaat uit 10mm gehard glazen deuren, die tussen een bovenrail en onderrail heen en weer geschoven kunnen worden. Vaak toegepast in een terrasoverkapping of veranda, maar dus ook uitstekend toe te passen op een balkon als afscheiding. Zeer eenvoudig en snel te monteren, ook door u als consument. Wat betreft de balkonbeglazing kosten, daar hoeft u het niet voor te laten. De balkonbeglazing prijzen starten al vanaf € 604,81. Kijk in onze webshop en stel uw eigen balkonbeglazing samen!
 

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over balkonbeglazing

Heb ik een vergunning nodig voor balkonbeglazing?

Of u een vergunning nodig heeft voor de balkonbeglazing hangt heel erg van de situatie af. Wanneer u in een appartement woont dient u toestemming te vragen bij de vereniging van eigenaren. Wilt u voor uw eigen koopwoning balkonbeglazing laten plaatsen? Dan is het verstandig om voor de zekerheid te informeren bij de gemeente. Zo kunt u uiteindelijk zonder zorgen genieten van de balkonbeglazing.

Waar hangt de prijs voor de balkonbeglazing van af?

De balkonbeglazing prijzen kunnen afhangen van verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden bij de aanschaf. U heeft keuze in de afmeting, hoe groter de balkonbeglazing hoe prijziger dit zal worden. Een andere optie die de prijs kan aanpassen is de kleur. Alle kleuren hebben dezelfde prijs behalve de steel look matzwart, die is iets duurder. Wanneer u kiest voor één van de extra’s voor de beglazing zal dit ook automatisch prijziger worden. De balkonbeglazing kosten heeft u dus helemaal zelf in de hand. 

Hoe maak ik de balkonbeglazing schoon?

Balkonbeglazing kunt u zien als een extra ruit als het gaat om het schoonhouden ervan. Een balkon zit op hoogte wat het ingewikkeld maakt om er goed bij te komen. U kunt niet zoals bij een raam uit het raam hangen om zo het raam schoon te maken van buitenaf. Wel kunt u gebruik maken van een telescoopborstel om zo veilig vanaf de grond de balkonbeglazing te kunnen wassen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..