KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Handgreep voor de glazen schuifwand is een belangrijke accessoire

handgreep glazen schuifwand
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Groei je uit je woning? Verhuizen is niet de enige optie die je hebt. Het is belangrijk dat je genoeg leefruimte hebt zodat je comfortabel van je vrije tijd kan genieten. Om met jouw huidige woning meer leefruimte te creëren kun je verschillende dingen doen. Verhuizen is een optie waar gelijk aan gedacht wordt, maar dit is wel een optie die veel met zich mee brengt. Zo moet je het budget hebben om een nieuw huis te kunnen kopen en zal je ook jouw eigen huis moeten kunnen verkopen.

Creëer meer leefruimte

Naast verhuizen zijn er diverse andere opties om in jouw huidige woning meer leefruimte te creëren. Een dakkapel kan je zolder groter maken, waardoor je een kamer die je eerst niet goed kon gebruiken door het schuine dak, bruikbaar maakt door middel van een dakkapel. Een ander optie is een aanbouw. Een aanbouw is een verlenging van jouw woning. Er kan wel een nadeel zitten aan een aanbouw. Het kan zo zijn dat je veel extra dingen moet toevoegen als je wilt dat het geleidelijk overloopt in de huidige woning. Het kan zijn dat de keuken verplaatst moet worden of dat je een hele nieuwe vloer in de woonkamer moet plaatsen, zodat de vloer overal hetzelfde is. Een goedkopere optie, in plaats van een aanbouw, kan een gesloten overkapping zijn. Dit zit aan de woning vast maar is wel een aparte ruimte.

Een simpele moderne toevoeging voor jouw woning

Jouw woning vergroten door middel van een dakkapel, aanbouw of terrasoverkapping kan voor jou een perfecte oplossing zijn. Maar naast het vergroten van je woning kan het vervangen van deuren, ramen of de details eromheen zoals de handgreep van de glazen deur, zorgen voor een ruimtelijke moderne uitstraling. Een glazen schuifdeur in de woonkamer of voor de buitendeur zorgt voor meer licht in de woning. Het glas geeft een ruimtelijke effect doordat er geen licht wordt geblokkeerd. De schuifdeur kan naar wens worden gemaakt, zo zal het altijd goed aansluiten op jouw interieur. De handgreep voor de glazen schuifdeur kan gekozen worden net zoals de kleur en afmetingen. Zo kan jij met de handgreep van de schuifdeur en de juiste afmetingen en kleur de glazenwand naar wens laten aansluiten op de woning.

Stel de perfecte glazen schuifwand voor jou samen

Een goede oplossing voor een moderne vernieuwing voor jouw woning én een vergroting van de leefruimte is een gesloten overkapping. Een overkapping zorgt ervoor dat je jouw woning verder naar buiten brengt zonder de tuin af te sluiten van de woning. Met een overkapping kan je het gehele jaar genieten van de tuin en creëer je meer woonruimte. De overkapping sluit je af met een glazen schuifwand. Om dit goed te kunnen gebruiken is een handgreep voor de glazen schuifwand erg belangrijk. Met een handgreep voor de glazen schuifdeur vermijd je vieze vingers op helder glas. Dit maakt de schuifwand onderhoudsvriendelijk.

Meer dan een handgreep voor glazen schuifdeur toevoegen

Een handgreep glazen schuifwand is niet het enige wat een fijne extra keuze is voor de schuifdeur. Andere extra’s die gekozen kunnen worden zijn meenemers en borstelprofielen. Meenemers zorgen ervoor dat maar één handgreep voor de glazen schuifwand nodig is. Een meenemer zorgt ervoor dat wanneer je één paneel openschuift de rest automatisch mee gaat. Een borstelprofiel zorgt ervoor dat er zo min mogelijk stof en viezigheid naar binnenkomt. Met de handgreep van de glazen deur, borstelprofielen en meenemers zorg je dat jouw overkapping optimaal werkt met naar binnen en buiten gaan.

Solundo biedt voor jou de woonoplossingen

Een glazen schuifdeur voor de woonkamer is een mooie toevoeging voor jouw woning, maar zorgt nog niet voor meer leefruimte. Om meer leefruimte te creëren en ook jouw woning moderner te maken kan je een terrasoverkapping plaatsen met glazen schuifdeuren. Wil je graag weten hoe je dat goed laat passen bij jouw woning of ben je benieuwd naar de verschillende opties? Neem contact met ons op en stel gerust al je vragen, wij helpen graag!

203