Glazenschuifwanden – een gave toevoeging aan uw woning

Lekker dichtbij de natuur onder uw eigen overkapping! En dat in ieder seizoen. Toch nog het gevoel van buiten zijn, zelfs als het regent. Met een glazenschuifwanden in de overkapping zit u in alle comfort dichtbij de natuur. U kijkt namelijk zo naar buiten! Bij Solundo leveren wij alle soorten en maten, van een grote glazen schuifpui tot een kleine glazenschuifwand. Lees dit artikel en doe zelf inspiratie op voor uw eigen overkapping of tuinkamer!

Lekker dichtbij de natuur onder uw eigen overkapping! En dat in ieder seizoen. Toch nog het gevoel van buiten zijn, zelfs als het regent. Met een glazenschuifwanden in de overkapping zit u in alle comfort dichtbij de natuur. U kijkt namelijk zo naar buiten! Bij Solundo leveren wij alle soorten en maten, van een grote glazen schuifpui tot een kleine glazenschuifwand. Lees dit artikel en doe zelf inspiratie op voor uw eigen overkapping of tuinkamer!

Hoe zet u een glazen schuifwand in?

De glazen schuifwand van Solundo biedt uitkomst in meerdere situaties! Zo kunnen de deuren natuurlijk open en dichtgeschoven worden. Perfect voor de zomer en ook in de winter. U kunt samen met uw familie en vrienden het hele jaar door genieten van de tuin. Zet de glazen schuifwand in uw eigen overkapping, in de woning, schuur of balkon. Zo geef je deze een mooie en moderne look en tegelijkertijd staat u in verbinding met uw tuin. 

Hoe stel ik een glazen schuifwand samen?

Als eerste opent u de webshop van Solundo om de grote glazen schuifpui of glazenschuifwand samen te stellen. Deze stelt u geheel samen naar uw eigen behoefte. Kies bijvoorbeeld uit het type, de grootte en het ontwerp. Daarnaast kunt u nog extra opties selecteren. Denk aan deurgrepen, tochtborstels voor de winter en meer! 

Heeft u alles afgesteld op uw behoefte? Dan kunt u de bestelling voltooien. Het is een investering die het zeker waard is. Het verhoogt de waarde van uw woning, u kunt in comfort in de tuin zitten, het vergroot uw leefruimte en meer! Mocht u meer informatie willen, bel het telefoonnummer hiernaast of stuur ons een whatsapp bericht!
 

Het pakket is samengesteld en besteld, wat nu?

Wij streven ernaar om de glazenschuifwanden binnen 6 weken na bestelling te leveren. Wij hebben deze tijd nodig om de glasplaten samen te stellen, en het product gereed maken voor transport. Binnen deze periode bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de bestelling van uw glazenschuifwand. 

Daarna komt het pakket bij u binnen. Wat kunt u verwachten? Het gaat om een zelfbouwpakket die u eenvoudig zelf kunt monteren op de plek waar u deze wilt plaatsen. In de webshop heeft u de railingsystemen geselecteerd, hier moeten de glazenschuifwanden in gemonteerd worden. Daarnaast is het een kwestie van de duidelijke montagehandleiding volgen om het optimale resultaat te halen! Zelfs zonder montagepartner kunt u zelf ook een mooi resultaat behalen. Dat scheelt natuurlijk in montagekosten, waardoor u automatisch kunt besparen. Fijn toch?

Komt u er niet uit met de montage? Dan heeft Solundo een breed netwerk van specialisten die u kunnen helpen met de montage. Daarnaast staan onze product expertsper videoverbinding klaar om u door de montage heen te loodsen.

Samengevat

De glazenschuifwanden van Solundo bieden meerdere voordelen voor u als gebruiker. Naast het feit dat u in zowel de zomer als winter dichter bij de natuur bent, geeft het extra leefruimte waar u samen met uw familie van kunt genieten. Geniet van het comfort, hogere woonwaarde en meer met deze schuifdeuren! Naast de samenstelling zijn de glazenschuifwanden ook heel eenvoudig zelf te monteren! Wat wilt u nog meer?
 

Veelgestelde vragen over glazen schuifwanden

Waar kan ik technische tekeningen en maatvoeringen van de glazen schuifwanden vinden?

U kunt hier de technische tekeningen met alle maten als pdf downloaden, om eenvoudig de glazen schuifwanden zelf te monteren.

Hoe veilig zijn schuifwanden van glas?

De schuifwanden van glas zijn veilig. Schuifwanden van glas zijn van gehard veiligheidsglas gemaakt. Dit betekent dat ze erg stevig zijn en als ze ooit wel kapotvallen dit niet in grote gevaarlijke scherpe stukken zal zijn maar in meerdere kleine stukjes. Dit betekent dat de glazen schuifwanden erg veilig zijn.

Kan ik de schuifwanden gebruiken voor bestaande bouw?

Dat kan zeker. De glazenschuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren en samen te stellen. Kies de lengte en hoogte in onze webshop. Komen de maten niet uit? Neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..