Geniet het hele jaar van een groene oase in uw serre met planten

Een serre vaak met planten, klinkt vast als een knus, glazen huisje waar u uw groene vingers de vrije loop kunt laten. Maar, wist u dat een serre veel meer kan zijn dan dat? Ontdek hier wat een serre u kunt bieden..

Een serre vaak met planten, klinkt vast als een knus, glazen huisje waar u uw groene vingers de vrije loop kunt laten. Maar, wist u dat een serre veel meer kan zijn dan dat? Het is niet alleen een plaats voor planten en bloemen, maar eerder een multifunctionele overkapping die uw woonruimte kan verrijken. Met een serre of overkapping creëert u een oase van rust, een plek om te ontspannen, en een ruimte waar u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. Een serre zorgt voor een fijne overkapping en afsluiting van een terras. Zo kunt u ongehinderd genieten van een barbecue zonder dat de regen uw feestje moet verpesten.

Geniet het hele jaar

Een serre met serre planten zorgt ervoor dat u ieder seizoen, ongeacht het weer, kunt genieten van uw tuin. De overkapping zorgt ervoor dat geen regen of sneeuw u zal hinderen en met behulp van glazen wanden en schuifdeuren zal zelfs de wind en kou u niet storen. Zo kunt u in de winter nog buiten zitten met een kopje thee of zomers tot ‘s avonds laat gezellig kletsen met vrienden of familie zonder dat het oncomfortabel wordt. Voeg nog meer ontspanning toe met bijbehorende verlichting en verwarming, met 1 druk op de knop kunt u ontspannen, warm en in het licht genieten van uw tuin.

De serre opleuken

In de basis is een serre een overkapping met een glazen dak en glazen deuren. Alhoewel u misschien zou denken aan een klein glazen huisjes, kunt u ook kiezen voor een volwaardige serre die perfect aansluit bij uw woning. De serre wordt op deze manier een verlengstuk van uw woning, en een plek waar u heerlijk kunt zitten en ontspannen. Ook al hoeft een serre niet te dienen als een soort kas, wel kunt u uw serre opleuken met verschillende planten. Zo creëert u een plek waar niet alleen u het hele jaar van kunt genieten maar ook uw serre planten.

De magie van planten in uw serre

Hoewel de belangrijkste functie van een serre het planten kweken niet is, biedt deze overkapping wel dé mogelijkheid om uw groene vingers aan het werk te zetten. Met de overvloedige lichtinval die door het glazen dak stroomt, kunt u niet alleen zelf van een fijne warmte genieten, maar is dit ook een paradijs voor het groeien van mooie planten. Hangende manden, klimplanten en bloemen doen het super goed in de serre en staan er ook nog is gezellig bij als decoratie. Bovendien kan uw serre dienstdoen als een overwinteringsplaats voor uw buitenplanten in potten. Zo hoeft u minder vaak uw plantjes in de tuin te vernieuwen, omdat ze de vorst niet overleven. Ieder seizoen kunt u optimaal genieten van mooie planten in de tuin.

Stel uw droom serre samen

Een serre met planten, althans de associatie die de meeste mensen hebben met het woord ‘serre’, blijkt toch ook een hele andere functie te hebben. Een serre is niet alleen een kleine kas voor uw planten of moestuintje, nee, dit kan een veelzijdige toevoeging zijn aan uw woning. Een serre is een overkapping waar u het hele jaar van kunt genieten, met en zonder planten. Regen en kou zullen uw plannen niet verstoren, waardoor ontspannen barbecues en gezellige avonden met vrienden het hele jaar door mogelijk zijn. Bekijk hoe u uw droom serre tot realiteit kan maken met de verschillende serres die Solundo aanbiedt. Heeft u advies nodig of zijn er nog verschillende onderdelen onduidelijk? Wees niet bang en neem gerust contact met ons op, we helpen u graag om uw woning te verrijken!

Veelgestelde vragen over serres

Hoe maakt u zelf een serre?

Je kunt zelf een serre bouwen met een gepersonaliseerd bouwpakket van Solundo. 

Waar moet u op letten bij een serre kopen?

Als u een serre gaat kopen moet u letten op de afmetingen. De serre kan gekocht worden in verschillende breedte en diepte maten, het is daarom van belang dat u zorgvuldig opmeet welke maten geschikt zijn voor uw tuin.  Doet u dit niet, dan kan het zomaar zijn dat uw serre veel te groot of te klein voor uw tuin gaat zijn. Kies de juiste afmetingen wanneer u de serre gaat kopen en geniet optimaal van uw tuin.

Wat zijn de voordelen van een serre kopen?

Een serre kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat u altijd ongehinderd in de tuin kunt zitten en het creëert een extra leefruimte. Zo verrijkt u uw woning met een tussen ruimte tussen huis en tuin. Daarnaast is een serre gemakkelijk te plaatsen en monteren. Voor u het weet kunt u ook een serre in de tuin hebben.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..