Geisoleerde glazen schuifwand is stijlvol en duurzaam

Doorgaans wordt duurzaamheid steeds belangrijker en dus ook voor uw woning. Niet elke duurzame oplossing dient alleen voor het verduurzamen van uw woning, uw woning kan er ook functioneel op voorruit gaan. Bekijk hier hoe.

Doorgaans wordt duurzaamheid steeds belangrijker en dus ook voor uw woning. De overheid moedigt u aan om op diverse manieren uw huishouden te verduurzamen. Duurzame aanpassingen die u kunt doen doorvoeren zijn: afval scheiden, korter douchen, uw woning beter isoleren, zonnepanelen laten plaatsen en nog veel meer. De ene duurzame oplossing is makkelijker te realiseren dan de andere, het ligt er net aan hoe makkelijk u uw gewoontes kunt aanpassen. Niet elke oplossing dient alleen voor het verduurzamen van uw woning, uw woning kan er ook functioneel op voorruit gaan.

Laat uw woning groter ogen

Met behulp van een geisoleerde glazen schuifwand kunt u het zicht naar uw tuin verbeteren en wanneer u een overkapping heeft, deze volledig afsluiten van slecht weer. Glazen schuifwanden kunnen namelijk volledig rondom de overkapping geplaats worden. Zo sluit het de ruimte af, zonder dat het kleiner oogt. De schuifwand brengt buiten naar binnen, waardoor uw huis en overkapping naadloos aansluiten op uw tuin. Geniet van het natuurlijke licht dat naar binnenkomt door de toevoeging van glazen wanden aan uw woning. Maar wat maakt de geisoleerde glazen schuifwand een duurzame oplossing?

Extra isolatie

Een geisoleerde schuifwand is een duurzame oplossing, omdat het ervoor zorgt dat de kou buiten blijft en de warmte binnen, met behulp van de tochstrips. Wanneer u kiest voor een glazen schuifwand én een overkapping, zorgt u voor een nóg betere isolatie van uw woning. De overkapping creëert een extra ruimte waar warmte opgeslagen kan worden. De overkapping wordt automatisch opgewarmd door de warmte van de zon en met behulp van de glazen wanden blijft deze warmte opgeslagen. Deze extra ruimte van warmte zorgt ervoor dat de woning constant een warmere omgeving heeft in plaats van de kou van de winter en herfst. Een overkapping met glazen wanden dient niet alleen als extra isolatie oplossing, maar het brengt ook vele andere voordelen met zich mee.

Beschermd van alle weersinvloeden

Een overkapping met glazen wanden is ideaal als isolatieoplossing, maar zeker ook een super fijne toevoeging om extra van uw tuin te kunnen genieten. Zo kunt u zelfs in de wintermaanden nog genieten van het buiten zijn. U kunt beschermd onder de overkapping zitten, maar door de glazen wanden een beetje open te hebben, toch nog volledig het gevoel hebben van het buiten zijn. Ziet u het al voor zich? Een regenachtige winterdag gezellig met uw vrienden warme chocolademelk of thee drinken onder uw overkapping? Hoe kunt u nog beter van uw tuin genieten, dan met behulp van een overkapping met een geisoleerde schuifwand.

Stijlvolle oplossing

De geisoleerde glazen schuifwand is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Een glazen schuifwand kan namelijk naast de woning isoleren, in combinatie met een overkapping, ook ervoor zorgen dat uw woning er verfijnd en modern uitziet. Het strakke en moderne design voegt een verfijnde uitstraling toe aan zowel het interieur als exterieur van uw huis. Bent u bang dat de stijl van schuifwand niet bij de rest van uw woning past? Wees gerust u kunt de schuifwand volledig zelf personaliseren. Van de breedte tot de hoogte, en van de kleur tot de verschillende accessoires, de schuifwand kunt u volledig zelf samenstellen. Maak een goed geisoleerd paleis van uw woning!

Stel zelf de glazen schuifwand samen

Of u nu op zoek bent naar een manier om uw woning beter te isoleren, uw woning een modern tintje te geven of gewoon te genieten van een beter uitzicht, de geïsoleerde glazen schuifwand biedt de perfecte balans van comfort en stijl. De schuifwand is de ideale manier om de isolatie van uw woning te verbeteren, zeker met behulp van een tochtstrip sluit u de wind goed buiten. Bepaal welke accessoires u belangrijk vindt en laat de geisoleerde glazen schuifwand mooi aansluiten op uw woning. Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste afmetingen voor de glazen wanden? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij de showroom. Wij helpen u graag!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..